Jump to content

Featured Replies

e jbg, nisam, E2, autoomatika :)

sto, ima neki andrej na e1?

Nije to e1, to je usmerenje na odseku za saobracaj. Inace pitao sam te to jer kad si napisao "covek od poverenja" to je od nekog Nislije aplikacija za posao a ja je koristim kad drzim studentim vezbe (to je jedan od primera kako se NE pise aplikacija za posao) a skoro sam drzao III godini sa saobracaja pa reko da nisi ti jedan od njih ;)

e jbg, nisam, E2, autoomatika :)

sto, ima neki andrej na e1?

Nije to e1, to je usmerenje na odseku za saobracaj. Inace pitao sam te to jer kad si napisao "covek od poverenja" to je od nekog Nislije aplikacija za posao a ja je koristim kad drzim studentim vezbe (to je jedan od primera kako se NE pise aplikacija za posao) a skoro sam drzao III godini sa saobracaja pa reko da nisi ti jedan od njih ;)

:D

ma jok. to kod nas u PA ima jedan drugar, pun para, i kao, cime mu se bave rditelji? tjale...nije ni bitno cime se bavi, a mama radi u velikoj privatnoj firmi kao 'covek od poverenja' :DDD svi smo  umrli od smeha kad smo culi pa sam morao to da napisem :)

poz!

Ja sam mislio na ovaj primer  lol::

From: Sladjan SXXXX

Sent: utorak, 12 oktobar 2004 18:44

To: [email protected]

Subject: TRAZIM POSAO

PRAVI COVEK ZA VAS! !

POSTEN, ISKREN,ODAN, NEUSTRASLJIV, ISTRAJAN, RADAN, TO SAM U NAJKRACIM CRTAMA JA.

Moje ime je Sladjan SXXXX, rodjen 11.08.1974god, u Bor-u.

Zavrsio sam elektrotehnicku skolu na studijama sam Fizicke culture u Nis-u gde I zivim nekih 10-ak godina.

AKTIVAN SAM SPORTISTA, nosioc sam crnog pojasa u DZUDO-u, treniram za judo klub Milcionar 92 iz nisa, inace sam VICE SAMPION JUGOSLAVIJE u judo-u.

NE PIJEM, NE PUSIM, posedujem vozacku dozvolu, obisao sam pola evrope autom, tako da tog iskustva imam na pretek.

Otac Veljko SXXXX, zaposlen u SUP Bor, zavrsen fakultet Drzavne Bezbednosti, radi kao sef kriminalisticke tehnike za ceo timocki region.

Brat Srdjan SXXXX, pri kraju studija na Visokoj skoli unutrasnjih poslova, trenutno radi u nekoj od menjacnica po beogradu.

Majka Petra SXXX, radi kao knjogovodja u RTB_BOR u direkciji.

Kao sto se da videti iz prilozenog , ja sam covek od POVERENJA.

1. Radio sam za DHL honorarno kao komercijalista.

2. Zadnjih 10 godina prodavao sam, proizvode iz uvoza: belu tehniku, mobilne telefone I jos 1000 000 raznih artikala…

3. Poznajem rad na racunaru kao I znanje engleskog jezika.

4. Trenutno vodim sportske kladionice “ FAIR PLAY 2002” I “ CORRIDA”

5. Ne znam za praznike I neradne dane.

6. Posedujem odlicne organizacione sposobnosti IZUZETNO SAM KUMUNIKATIVAN I FLEKSIBILAN!!!

Kontact telefon 018/486XX .63/80013XX

Unapred zahvalan COVEK STVOREN ZA VAS!

SXXXXX SXXX

Evo i oreginalni link, posto ovi sto su prekucavali nisu bas sve greske postavili: http://www.postimage.org/image.php?v=aV1w_uQA

Hm,kod mene situacija sledeca:

jos uvek studiram na DIF-u u Beogradu,a najveci krivac za to sto jos nisam zavrsio je sto se aktivno bavim folklorom i uvek se to ispreci ispred faxa, kao naravno i mnostvo drugih stvari koji dodju pre njega, povremeno se rade neke promocije i aktivno se sudi odbojka, II liga Srbije.

Evo ja se bas sada bavim provodadzisanjem.

Imam:

01. Jednog Sirijca,

02. Jednu pola Madjaricu, pola Srpkinju,

03. Jednog Madjara iz Vojvodine i

04. Jednu Srpkinju iz Vojvodine (ima i kucu na lakat i direktorsko mesto).

Pa sta cekas, povezi 1. i 2. i 3. i 4. i moli boga da te ne zovu za kuma da nebankrotiras  ;D

Kad je beg bio cicija?

Imam i ja kreditnih kartica i to vise komada.

A mogla bi i koja donacija ali ne tipa 5USD. :spot:

Kad je beg bio cicija?

Imam i ja kreditnih kartica i to vise komada.

A mogla bi i koja donacija ali ne tipa 5USD. :spot:

Znaci ti se bavis delenjem donacija  ;D  gde je red u koji mozemo da stanemo!?  lol::

• 3 months later...

predajem geografiju u gimnaziji opsteg smera, i poslovnu etiku i komuniciranje  (poslovna kom.) na faksu, pisem dr o konceptu kreativnog grada primenjenom na Novi Sad na pmfu i po svoj prilici cu pisati jos jedan o menadzmentu treceg sektora, menadzment volonterizma ili tako nesto, tipa alternativnih strategija kao mogucnost regionalnog razvoja.... igram u Playback pozorisnoj druzini i clan sam medjunarodne mreze Playbackovaca i tako.......  smartass & :party:

Pokusao sam da nadjem nesto na internetu o vama ali nisam uspeo... ima li neki link, kada izvodite predstave i sl.?

Evo i ja da se prikljucim :)

Jos uvek studiram, jej, Informacione i komunikacione tehnologije... tj. internet i mrezne tehnologije... bavim se, hm... ajd da kazem da se bavim web dizajnom mada u poslednje vreme i nemam bas posla :)

I tako...

Da izjavim i ja nesto za dnevnik  ;D

Za sada redovan student trece godine Elektronskog fakulteta u Nisu na semru Racunarsko upravljanje sistemima i nadzor. Nadam se da cu za neku godinu uzeti diplomu pa naci posao u struci, a do tada zivim na racun roditelja, kladionice, sezonskih radova na gradjevini i po nekog sitnog rada (prakticnog ili samo pisanog) sto s vrmena na vreme naplatim srednjoskolcima elektro struke...

ostao mi je diplomski na smeru poslovna ninformatika na pmfu u novom sadu

vec skoro 5 godina radim za holandsku kompaniju u novom sadu kao .NJET developer.

u slobodno vreme vrtim jojo, diabolo, bacam frizbi i takodje ucim da zongliram

bavim se reportaznom i geometrijskom fotografijom i filmskom kritikom

pravim svetove za FRP i aktovino vodim i igram razne RPG-ove

Ja sam radio u istoj firmi kao Franzee, pa smo bili kolege nekih 2-3 meseca dok on nije otišao u Tajland (ej, šta ima novo?) Ovog sajta se uopšte ne sećam, ali sam našao svoj komentar iz 2006. na njegovom blogu, tako da očigledno sam već bio tu u nekom prošlom životu  ::crazy:

Hteo sam da odem na Novi Zeland ali sam zaglavio u Sloveniji i tu sam već 2 godine, ne znam šta će biti u budućnosti, možda odem dalje, možda ostanem tu, možda se vratim u Srbiju. Trenutno razmišljam kako da ubedim šefa da mi da produženi godišnji odmor in exchange for rad 10 sati dnevno. U slobodno vreme fotografišem neke planine i reke, a i pokušavam da naučim arapska slova za buduće putovanje. Do sada sam naučio slovo b, t, th i s/š, i naravno alef :roll:

kao sto me je kruela vec predstavila, ja sam novinar, sa tendencijom promene profesije i oprobavanja u NGO vodama. inace sam politikolog za medjunarodne odnose, well, jos ne, evo bas danas unosim poslednje izmene u diplomski smartass, ali pretpostavljam da se politikom i diplomatijom necu nikad baviti. politiku ne podnosim (ovo nisam znala kad sam kao ostrascena klinka upisivala faks :bang:), a da budem diplomata ne bih se bunila, medjutim, thanx to nepostojeci uticajni ujak/striko/kum/rodjo, kao i odbijanju pripadnosti ijednoj politickoj partiji, ni to se nece desiti nono.

a volela bih da budem pisac  :-[ ali i da mogu da zivim od toga... opet, gotovo nemoguce

Inzenjer masinstva. Spojio ugodno i korisno tako da zahvaljujuci profesiji i radnom mestu (radim ili sam radio za skoro sve svetski poznate Oil & Gas kompanije) putujem po belom svetu a to mi je jos i placeno  :D;D