Jump to content

Featured Replies

Nosim ja ponekad i džem od šipurka, da se nađe.

ја ћу понети 2 кила леба..... па како буде.....    :spot:

лажем.....

али,  даћу све од себе да будем у том возу,  Ох, мај.....

Ja dolazim, ali ako me nanovo ispalite :maddd:

Imamo kritičnu masu (mada se nadam da će se još ko javiti), Nikola zna gde da ide, a nas troje kako da ga pratimo. A previše pretnji batinama već ima na temi da bi se ovog puta prijava shvatila olako :D.

ah pa ja sam vec pod pritiskom, svi pretite nekim batinama a jadan treba da vodim kroz tunele...  :cry22:

Samo ako ispalis bice gadno, a ako stignemo do tunela skupa nemas jeda ;D

али,  даћу све од себе да будем у том возу.....

и како то понекад бива, по Марфију_

мене не потрефи датум; по оној песми сестра ми је поручила да се удаје ____ е веровали или не младожења долази баш ове недеље у прошевину____

а ми код њега следеће на ручак____

тако да ћете морати без мене____ 

али добре су вести _ сад имам собу у коју ћу да поставим ђакузи_____

Ja sam naprasno saznala da moram da radim u nedelju, ali i dalje verujem da ću se izvući do pola 5.

Moram, hahaha.

Dolazim, pa bilo nas i troje. Ponovićemo kad nas bude tuce, nikakav problem.

Ako nas bude i dvoje ja idem. Jedino mi je frka da idem sam po tunelima.

Probaj bolji je dozivljaj ;)

Evo da se i ja zapljunem kako mi je naređeno!

A ako Beograđani dolaze vozom u 16 i 45, a to je putnički  :bag:, ne verujem baš da će stići u 18 i 29 - kako piše.

Da li nosimo sveće, fenjere i Indiana Jones šešire? :)

Sveće i fenjere po želji, a šešire obavezno!

ne verujem baš da će stići u 18 i 29 - kako piše.

ма, који сат горе (доле) - шта мари...

биће ноћна шетња кроз лагуме...

Николица боље да провери знање пре него што почне тура....  :angel:

U Nikolicu nema da sumLjate..

E da, i Grožđebal će biti u toku pa će vozoje za BG biti verovatno pun...  :shockkk:

Onda moze da bude zvanicno okupljanje u nedelju u 7:30 kod sahat kule? Moze? Ponesite fenjere, sesire, svece i molim vas baterijske lampe.

Ja vas mogu voditi tamo gde vas jos niko nije vodio.  8-) Ali taj ulaz je jako uocljiv, tako da ne znam da li cemo moci da se usunjamo neopazeno.

Dogovoreno. Nemam odgovarajući šešir, doduše (pecaroški i šešir mašinovođe, to je već druga priča :)).

Ja vas mogu voditi tamo gde vas jos niko nije vodio.

запамти где си стао, па да наставиш за неких неколико дана / недеља још једаред...

Nemas brige, onako inkognito cemo da se spustimo jedan po jedan ;) Al nemam sesir ovde...u Silbasu imam sombrero ;D

Ćao, ljudi, je l' mogu i ja da se priključim akciji? mnogo dobro zvuči...  :D

ne moze  :x

Salim se bre.  ;D Pa dodji znas kad je i gde je. Poneses sesir, svecu, kandilo, baterijsku lampu i spremna si za svoj prvi obilazak.

Super :) 

Nego,  je l' može neki meeting point u bgu, pošto, je l' te, ne poznajem nikog pa da vas ne jurim po vozu :)

Pola 5, ispred železničke stanice, imaš moj broj telefona na pp-u. Mislim da ću ja jedina iz Bg-a (tako bar izgleda zasad).