Jump to content

Featured Replies

Uzgred, ugođaj je mnogo bolji kad se ide noću :)

O ovome sam i ja razmisljao, stvarno je mnogo bolji ugodjaj kad se ide nocu (bar ovo moje skromno dosadasje iskustvo to govori)  ::crazy:

Dakle ljudi ajde da se lepo izorganizujemo da ovo bude nocni obilazak (ne mislim u ponoci ali recimo negde oko 7-8 uvece) mislim da bi utisak bio bolji. A i mislim da ce ljudi lakse da nadju vreme uvece pa nas moze doci i vise.

Dakle ko je za nocni obilazak?

JA  :D

@Nikolar91

Dakle, idemo u nedelju 6. decembra. Iz Beograda jovancvijovic+1, Cruela i ja. Iz NS slobo665, MajaNS i ti*, nalazimo se negde na Petrovaradinu, onaj ko zna gde je ulaz u tunele, nek kaže tačno, u:

a) 13 časova

B) 18 časova  (već je mrak, a kontam da u ponedeljak ujutru ljudi imaju obaveze, pa, neverovatno, imam ih i ja, računamo tu nekih 4-5 sati, i povratak u BG do 1 ujutru**)

*i, naravno, Acketa ;D

**što se mene tiče, nije obavezno, jer imam krevet u NS, pa mogu jutrom vozom (što ne znači da ne plaćam punu cenu benzina, ne brinite :) ), tako da vi vidite da li vam je to rano/kasno

A sada glasanje za A ili B. Ja glasam B, a ako ipak gomili iz BG-a to ne odgovara, spremna sam da se priklonim i A.

Ja glasam za raniju varijantu, mislim da je to pod A, posto bih se od 18.00 druzila sa nekom ekipom sa CSa koja planira kuvanje u NS. A cini mi se da se i Marina tamo zapljunula, no hajte ljudi, izjasnjavajte se.

Ja glasam za kasniju varijantu jer imam neko studentsko takmicenje na fakultetu  smartass a moj firma im je sponzor  :angel: pa sad ne bi bilo lepo da izostanem iz komisije zbog tumaranja po podzemnim hodnicima tvrdjave  kiklop

Bilo bi lepo da Acketa odluči, kao podmićena strana :). Meni je svejedno, takođe, radije bih kasnije, ali to nas stavlja u zavidnu situaciju 2:2:2(uzdržana ;D).

Andrej, naravno da si dobrodošao.

Inače, ja pokušavam da smislim obuću, ako krenem u gumenim čizmama (koje nemam), nemojte da mi se smejete.

edit: what's with the typos lately? geeeeez.

Meni je mindeggy, i kako se dogovorite tako neka bude :) Možete i na glasanje da stavite.

Dakle, nedelja popodne, sve je ok, idemo.

:mrgreen:

13  MajaNS, Cruela

18  slobo665, (Oh, my)

neizjašnjeni: jovanc.+1, andrej13+1, nikolar91

Znam da vam je svejedno, ali nekako moramo odlučiti.

Ja se prebacujem za 18... pa kad zavrsimo naletim na tu CS veceru... taman stignem na gotovo! A i ne baulja mi se po danu... ako bude lep dan da ga iskoristim

;D

u 18:00 kod sata najpametnije... odatle cemo lako dalje.

Moze?

moze :)

(Oh, my) - znaci krecemo iz bga oko 16:30 javi mi se na pm da se dogovorimo gde cemo da se nadjemo u bgu ;) (isto vazi i za Cruelu ako se predomisli da krene u nedelju u ns :) )

Vidim da sam prozvan. ;)

Ne volimo se Ladislav i ja iz par prostih razloga. U stvari, pokušao sam da ga ignorišem ali intelekt mi ne dozvoljava da se ne našalim sa takvim likom.

Treba ići sa njim i preživeti takvo iskustvo ako vam nije žao para. Najbolje da odete sa njim a da je sa vama još neko ko poznaje hodnike pa kada vam prekipi da slobodno nastavite dalje sami.

Ja se od takvih grotesknih likova razlikujem utoliko što osim prakse (poznavanja terena) znam i teoriju (ko je, kada, kako, zašto i na koji način sagradio podzemlje ispod Petrovaradinske tvrđave).

Vidimo se u nedelju...  :)

Ma sta ti je bwe... niko te ne proziva  ;D

Nego stalno zaboravim da te zovem da ti ispricam a nikad te ne vidim online...  :hihi:

Bio mi je urnebesno smesan tako zajapuren na sam spomen tvog imena. Ti znas da se ja drzim stare ekipe  ;D

Cruela ipak ide sutra ranom zorom oko podne za Novi Sad a u ponedeljak ujtru oko 8 imam prevoz nazad za Bg, tj do Batajnice pa ako nekom to odgovara neka se javi.

;D

To zvuči primamljivo, no, moram da budem u Beogradu u 9 ujutru sharp ;D, pa ne mogu da rizikujem sa Batajnicom.

Inače, stavila sam nick u zagradu jer nisam u kamen zapisala 18 časova ;D.

Super, dogovorili smo se, a po svemu sudeći, imamo i dva vodiča :).

Jos jedan moj drugar (koji nije na KPS-u) se prijavljuje za turu u 18h.  clap.gif' alt=':clap:'>

Hocemo li si stati, bice guzva!?  :angel:

eeeee ne moze!

Prvo neka se uclani a onda cemo da vecamo da li moze ili ne!

:hihi:

Mislim da je tvrdjava dovoljno velika da svi clanovi foruma stanu u nju... i jos ce biti mesta za enke nove drugare

:hihi:

• Author

Ja konačno i na jedvite jade nabavih telefon od Ladislava, ali vidim da vam ne treba.

Lep provod i javite kako je bilo