Jump to content

Featured Replies

13  MajaNS, Cruela

18  slobo665, (Oh, my)

neizjašnjeni: jovanc.+1, andrej13+1, nikolar91

Znam da vam je svejedno, ali nekako moramo odlučiti.

Ma ko bre neizjasnjen?! ;D

Idem i ja sigurno, utefterite me!

Suma sumarum vidimo se u 18h kod sata na tvrdjavi.

Ne zaboravite lampu i po mogucnosti neke cipele (bolje nepromocive jer je bilo kisno ovih dana)

P.S. Nikola kao znak prepoznavanja predlazem  flowers::

e ljudi, pa ni mene ne znate.

neka tajni znaku bude hodanje na rukama npr.

ako vidite coveka koji hoda na rukama i peva refren pesme "ja jos spavam u tvojoj majici" u nazad, onda sam to ja! salim se, dolazim sa devojkom, pa kad vidite dvoje starijih tinedzera od dvadesetak godina, to smo mi ;)

nego, posto cu ja biti novi i sl, postoji li neki postupak inicijacije?

zelim da znam da li me cekaju neki sklekovi, pijenje pevcheve krvi i sl?  :fool:

ok ljudi, u svakom slucaju, u shes' kod sata!

Znaci danas u 18 ispred sata. OK

imam samo jedan problem, ajde ako neko ima visak baterijskih lampi da mi ponese jednu  ;)

Meni ne odgovara satnica, ako sto sam se vec izjasnila, a i za vikend sam u Beogradu navukla blagu upalu sinusa i bolno grlo od puno price u zadimljenom kafeu, tako da cu se opredeliti za dansnje kuhanje kod Danijela, tamo cu makar biti na toplom :). Zao mi je, ali vidimo se na Djavi nekui drugi put, nece lagumi nigde pobeci...

Iiiiiii kakvi su utisci? Svi stigli zivi i zdravi kuci?

Meni je bilo fino. Ocekivao sma neke extremnije stvari, vece blato, lobanje... ;D Ovako je bilo fino, upazno sam nove ljude, neke sam vec znao i polako postajem deo komjunitija.  :party:

E ljudi ajde pričajte kako je bilo.

I ja sam hteo da idem samo što sam morao da skoknem do Vršca vikend, tako da se nisam ni javljao.

Predlažem ovom prilikom novu turu, vikend 19-20, za nas koji nismo bili u mogućnosti da dođemo. Mogao bi neko ko je išao sad da nam bude vodič.  ;D

koliko vas je išlo sada uopšte?

Meni je bilo odlicno.  :spot: Kao sto je Nikola rekao ocekivao sam i ja nesto ekstremnije ali ovako je bilo kulturiska, mogao sam sa sve kravatom da idem u obilazak  ;D

Ja sam ocekivao da cemo ostai duze ali vodic/i su imali neke zakazane obaveze kasnije tako da samo bili u obilasku nekih malo manje od 2h sto je sasvim dovoljno za prvi put.

Ja cu definitivno ici opet samo ne znam kad i ne znam sa kim. Hocu da pribavim mape tvrdjave i hodinka pa da krenem u samostalno istrazivanje.

Jako mi je drazgo sto sam licno upoznao neke nove ljude sa foruma i opet se druzio sa nekima koje vec poznajem, nadam se da ce ovakva druzenja biti ucestalija  flowers::

Ljudi u Novom Sadu nisu ni svesni sta sve imaju a nekoriste.

Takodje mogli bi u buducnosti da organizujemo neko nocno druzenje i zezanje uz cugu  pijjj pa lagumima pa ko se kako snadje  ::crazy:

Iiiiiii kakvi su utisci? Svi stigli zivi i zdravi kuci?

Meni je bilo fino. Ocekivao sma neke extremnije stvari, vece blato, lobanje... ;D Ovako je bilo fino, upazno sam nove ljude, neke sam vec znao i polako postajem deo komjunitija.  :party:

utisci su odlicni :) nije bilo leseva ali je bilo jako zanimljivo :)

Acketa  clap.gif' alt=':clap:'> nenade  klanj:: svaka cast bilo je stvarno zadovljstvo imati vas za vodice :)

jedino sto nam je nestalo  :pij: ali to mozemo (i moramo :) ) ispraviti u narednom periodu nekom kafanom a za organizaciju cemo zaduziti slobu666-1  :D :D

koliko vas je išlo sada uopšte?

pa ja mislim da nas je bilo 12 ili 13 ako se ne varam :)

p.s. Andrej ocekujemo slike u sto kracem roku :)

Bilo je stvarno super, bas bas super

A drugu Cvijovicu svaka cast za spasavanje dece i mladih od zedji!

moglo je duze... ali imali isli smo na koncerat u tremu...

neki drugi put moze dublje i duze... "III polozaj" i "prinz eugen mine"

moj utisak je stvarno jako dobar.

u pocetku sam se zabrinuo da sam za dzaba obukao stare pantalone i da necu ni videti blato, paucinu i sl, ali onih poslednjih 20 minuta provlacenja kroz svasta je ucinilo svoje :)

najbolji je bio izlazak kroz rupe za topove.

ovako je po meni i najbolje, jer da smo samo gacali po 'mocvarama' moguce je da bi se nekom smucilo, a ovako mislim da stvarno niko nije ostao nezadovoljan i ravnodusan.

vodicima svaka cast! a Nenad je wikipedija za sebe.

jako sam srecan sto sam upoznao ljude sa foruma.

sve je bilo iznad mojih, velikih, ocekivanja.

slike stizu sutra, jer, fotoaparat je kod Tanjice, a imamo kolokvijume.

pozdrav svima!

drago mi je da ste uzivali, ali i nama je bilo dobro, zao mi je sto oni koji su se najavili nisu dosli kod Danijela, ali bice jos prilika, kao sto se nadam da cemo se uz Slobin angazman organizovati ponovo za odlazak Tvrdjavi i lagumima u pohode :D

tebe kao organizatora, a Slobe kao vodica i da ne nabrajam dalje :D

Rekli ljudi već sve, da se ne ponavljam :). Hvala vodičima, a i učesnicima :), kad god budete raspoloženi za vol. 2, računajte i na mene.

možemo da ponovimo za vikend. ali da idemo dublje i malo duže... na III sprat... i hodnike "prinz eugen"...

šta kažete?

možemo da ponovimo za vikend. ali da idemo dublje i malo duže... na III sprat... i hodnike "prinz eugen"...

šta kažete?

Moze, dogovorili smo se  :yok:

Ako je opet u nedelju, može (mislim, što se mene tiče, haha). Ako je u subotu, lepo se provedite :).

Znaci nedelja 13. decembar 2009. u 18:00 casova sastanka kod sata na tvrdjavi  flowers::

Vodja kaznene ekspedicije Micowiny

Evo ja cu prvi da se zapljunem  :D

Da li ste raspolozeni da se malo bolje organizujemo pa da ponesemo cugu ali u nekim ozbiljnijim kolicinama?  pijjj