Jump to content

Featured Replies

nema tu šta da se meri... crtao ih je onaj ko ih je pravio... sve stoji u beču... ko hoće da ih kopira može to slobodno da uradi... ja imam nešto starih karata... nešto crtanih...

tuneli su probijazni kroz stenu gornje tvrđave i kroz zemlju "hornverk"-a... 99% je ozidano...

to su u stvari "galerije" u vojnoj terminologiji... pa bi tako i trebale da se zovu...

Ima li neko hrabrosti da se usudi da ide samonom u obilazak podzemlja?  :D  Nema veliko iskustvo ali imam dobru volju  :roll:

Hocu ja, a i dolaze mi sutra ujutru dvoje Holandeza, pa bi mogli i oni sa nama. Kada bismo isli? Moze li neka dnevna varijanta za promenu, recimo subota u podne?

• 3 weeks later...

Evo ljudi da oglasim da sam uspesno vodio svoju prvu turu kroz podzemen hodnike petrovaradinske tvrdjave  ;D

Doduse ne kao micowiny i Acketa, ja sam radio malo skracenu verziju jer je drugova devojka bila na smrt preplasena posto sam u potpunosti bio iskeren sa njima oko mog iskustva  lol::

Tako da ko ima hrabrosti  ;D moze i samnom u sledeci obilazak  :)

i mene na spisak ako se planira ponovni odlazak. :)

Ja sam za vikend u Sloveniji tako da na mene ne mozete da racunate, jedino ako ste voljni sledece nedelje, moze i radinim danima u vecernjim casovima.

meni vishe odgovara za vikend, sledece nedelje.

shta kazhe Mrgud.VS?

:)

Ako ne odem u Vrsac odgovara i meni. Mada je za sad veca verovatnoca da cu ici nego da necu.

Vi planirajte, pa ja ako se uklopim...

Inace, bas nemam srece sa tim lagumima. Uvek bude neki vikend kad ja ne mogu...  :psuje:  :)

Napravićemo jednu turu da ideš i ti sigurno. Ja najviše volim kad je 3-4 ljudi, tad je atmosfera kako valja, ne previše opuštena. Imaću za vikend gošće iz Hrvatske, možda odvedem njih, pa mi se javi na pm sa brojem telefona da ti javim gde i kako da ne propuštaš ništa.

Ima nas sad trojica sa foruma koji vode  ;D

Mogli bi da napravimo kratak kurs neoficijelnih vodiča...  ::crazy:

:mrgreen:

Ima nas trojica ali ja sam najslabije "potkovan" tako da je samnom najveca avantura, jer nikada ne znas gde si a nisi siguran ni da vodic zna  ;D

Ja najviše volim kad je 3-4 ljudi, tad je atmosfera kako valja, ne previše opuštena.

Haha. Hoćeš reći da voliš kad pazimo na času  ;)?

Ako bude ekipe za sledeću nedelju, 24, jel', i ja bih da se šetam.

za kurs vodica se prijvljujem odmah.

a idimo se i obilasku u nedelju 24. ako se organizujemo...

e mere, meni 24. odgovara. ;D

Ja najviše volim kad je 3-4 ljudi, tad je atmosfera kako valja, ne previše opuštena.

ako nas bude vishe od 3-4, a chini mi se da ce da bude, mozhemo se organizovati po turama, taman da se vodichi ispraksaju.  clap.gif' alt=':clap:'>

Moram se pohvaliti da sem se oprobao u ulozi vodica kroz tunele.  ;D

Moja parola je bila ,,Ne dalje od 3 coska od ulaza'' i radilo je  :)

Voleo bih kada bi malo bolje to savladao da se ne brukam pred ljudima ako budem sledeci put zvao.

Mozda i uspem za ovaj vikend i ja da dodjem. Videcu jos.

I shta sad stoji za ovaj obilazak?

Ide li se, ne ide li se?

:-\

E, da, ja ću verovatno u subotu biti u NS-u, tokom dana, tj, pa do kad zatreba.. Ima li zainteresovanih da zađemo do laguma :) ? Osim Lude i mene, ja bejah jednom, ali se ne bih još upuštala u vođenje, hehe. Može kad hoćete, od 12 nadalje..

Cim dva dana niko neodgovara znaci nije  ;D

Hoce li neko sad u nedelju mozda u obilazak? ;)