Jump to content

Featured Replies

Ima li interesovanja da se ovo ponovi? Meni ce biti prvi put  :-[:D

Ja sam zainteresovan! Znam jedan mali deo iza akademije skoro kao dzep, tu se moze provesti pola sata, ali najradije bih zeleo da podje neko strucniji od mene kako bilo interesantnije.

Ako se ne varam sutra će se okupiti grupa ljudi u 11h kod sata i ide u obilazak, mada se ne zna još precizna trasa.

Micowiny organizuje, pa ako se ne javi ovde, kontaktirajte ga ko žali da ide!

Sad sam tek ovo procitao, kasno sam se ulogovao. Zna li se kada je sledeca tura?

i ja sam tek sada videla, a isla bih svakako. Sledeci put ljudi javite malo ranije

• 2 weeks later...
  • 2 months later...

moze ovaj vikend?!

ponesite baterijsku lampu i jedan set rezervnih baterija... bilo bi cool da ko ima stare fenjere pa da idemo samo sa njima i svecama npr...

a ja cu, kao, da pricam nesto ako bude nekog koga bi zanimalo... :)

subota!?

Aj nedelja uvece jer je u subotu Bukovacki maraton pa ce neki do nas ici na maraton a i zainteresovani su za lagume.

A ako ste stvarno ozbiljni, koji termin bi bio u pitanju? Da li bi izašli iz laguma do 22? Pominjala sam drugarici opciju, i beše zainteresovana, ali se mora vratiti u Bg istog dana, poslednji voz je u 22:27.

P.S. Imam fenjer (crveni, bwahaha), ali nema vajde od istog, osim da lepo izgleda. Evo, proverih, vidljivost je 30 cm od izvora, sa učinkom termalnog detektora. U svakom slučaju, ako se pojavim(o), glasam za sveće & neupotrebljive fenjere.

ponesite baterijsku lampu i jedan set rezervnih baterija... bilo bi cool da ko ima stare fenjere pa da idemo samo sa njima i svecama npr...

LIkE! Upotrebicu ovaj smajli  :stop:

Pa ajde onda nedelja u 5 popodne, nadjemo se kod sata.

Ja imam nesto mnogo dobro za osvetljenje, mozes cak i da se zagubis u tunelima i nece ti biti frka jer ces stalno imati svetla.

A ako ste stvarno ozbiljni, koji termin bi bio u pitanju? Da li bi izašli iz laguma do 22? Pominjala sam drugarici opciju, i beše zainteresovana, ali se mora vratiti u Bg istog dana, poslednji voz je u 22:27.

P.S. Imam fenjer (crveni, bwahaha), ali nema vajde od istog, osim da lepo izgleda. Evo, proverih, vidljivost je 30 cm od izvora, sa učinkom termalnog detektora. U svakom slučaju, ako se pojavim(o), glasam za sveće & neupotrebljive fenjere.

Imate buseve skoro celu noc, e sad sranje je sto za njih bas deru, karta kosta 605 dinara i buseva ima do ponoci, i onda prvi sledeci ide u 4:30.

Evo red voznje:

http://www.gspns.co.rs/redvoznje.php?zadan=2010-09-11&pd=p&rv=rvm&linija[]=BEOGRAD

Znam, hvala :), samo nisam ni računala na buseve iz dva razloga, prvi je kinta, a drugi razlog to što je cura htela da se vrati do  određenog vremena, ima režim, uči, spava itd. Nego, ona je odustala (kakvo iznenađenje), a ja ću  još malo da razmislim. Ide li neko iz Bg-a, jok?

Ja i devojka bi isli u obilazak laguma ali nikako nemozemo da stignemo pre 7-8. Tako da ja predlazem oko 8h da se nadjemo kod sata a i tada je vec noc pa je i samo istrazivanje laguma interesantnije :)

Micowiny ti si organizator prelomi i zakazi kad je termin okupljnja?

Ja imam informaciju da Micowiny nece doci te sam stvar preuzeo na sebe.  Okacio sam i na CSu.

Dakle danas u 18h, kod sata. Tako sam bar tamo napravio. Probao sam da posaljem pozivnice svim zivima, ali sam zeznuo vreme pa administratori nisu dozvolili. Prepravio sam malo pre i poslao ponovo, ali mislim da je kasno nece to stici u sanducice.

Mogu ja to i da obrisem, pa da se nadjemo u 8.

ili da mi idemo u 6 a ti da nas trazis po tunelima. Zumurke u lavirintu, zvuci kao pocetak nekog loseg horora  :blob::death:  :hihi:

http://www.couchsurfing.org/meetings.html?mid=89159

Pa sinoc si mi rekao da nece ici. Jos si me i pitao da li znam puteve da se ne izgubimo.  :?

Onda kakca je satnica? Kad se nalazimo 6 ili 8 ? Meni sve jedno.

zna li se za kada je zakazan pocetak ekspedicije? Ima nas sa sitnom decom i gomilom obaveza (iako je nedelja,  :psuje:) koji bismo se pridruzili, ali jos ne znamo kada. Javljajte sto pre. Ja glasam za ono vreme kada se desava finalni susret kosarkasa, ne pitajte zasto ;)

Zar nije manje strašno biti ispod zemlje za vreme utakmice za 3. mesto, koja je u 6? Finale ti je u pola 9. A ima i tenisa, ali tek u pola 11. U svakom slučaju, neku pomamu preskačeš.

Ja najverovatnije ne dolazim. Volela bih da ste mi bliži, ali avaj. Lepo se provedite :).

E, ni ja ne idem. Micowiny mi prvo piše da ide i daje mi telefon da se dogovorimo, onda se ne javlja... Nikolar91 sam probao da pošaljem SMS da se dogovorimo, ali poruka mu ne stiže, a ni na chatu ne odgovara... Komplikovano mi je ovako, što se mene tiče nek ostane za neki drugi put, kada organizacija bude malo bolja.

E pa momci stvarno ste zatajili, a ja vec htela da pisem kako pristajem na bilo koji tajming, posto sam organizovala cuvanje deteta...