Jump to content

Featured Replies

Zar nije manje strašno biti ispod zemlje za vreme utakmice za 3. mesto, koja je u 6? Finale ti je u pola 9. A ima i tenisa, ali tek u pola 11. U svakom slučaju, neku pomamu preskačeš.

Ja sam apsolutno nezinteresovana za sport, ali su mi se prijatelji najavili doci i otici pre finalne utakmice, zato sam napisala ono malo pre.

Ja sam se sad čuo sa Slobom, i kaže da se okupljate u 8 i da se valjda čuo sa Nenadom (a.k.a. Micowiny-jem), a on nije pri netu pa je mene zadužio da vam javim.

Ae, lepo se provedite.

:mrgreen:

Sto se tice laguma vise se oslanjaj na KPS nego na Couchsurfing a da je bila konfuzija jeste.

Buduci da sam oko cetiri otisla da se vidim sa prijateljima (pre tekme) nisam videla ni Acketin ni Nikolin post, stoga sam se bajsom zaputila na Djavu, cekala akademskih petnaest minuta i poludela. Cak sam i Nikoli slala poruku i tako otkrila da imam neki broj koji vise ne koristi.  Nidzo salji novi broj da mogu da te psujem kad mi se prohte ;D

Jaooo ljudi sta napravismo/h...  :bag:

Ne znam ni kako smo se na kraju skupilo tamo nas 10. Nisam promenio vreme na CSu, ali i da jesam mislim da bi bilo prekasno.

Pisite moj nov broj 0669305645, a stari obrisite.

Inace bilo nam je lepo.

A saznali samo od vodica i neke nove stvari.

npr.

-u trvdjavu je ugradjeno oko 300 miliona cigala  :bang:

-vek trajanja tvrdjave se procenjuje na oko 300 godina a potom ce joj trebati ozbiljnije odrzavanje.

-smesa koja povezuje cigle je pesak, zivi krec i nesto vulkansko iz doline Rajne  ::crazy:

-drvo koje su koristili za skele ili nesto drugo se dovozilo iz Velsa  :o

-(mozda ovo nema direktne veze sa Petrovaradninskom tvrdjvaom al da pomenem) Voban je prvi konstruktor koji je brinuo o konforu vojnika, u projektu je predvidjao grejanje za vojnike.

Ako se neko seca jos necega nek napise

Ne postoje spratovi, nego vojni polozaji! Oni nisu rasporedjeni redom po nadmorskoj visini nego je jedan polozaj nalazi u nutar same tvrdjave, jedan je spolja, za druga dva ne kontam. Svaki polozaj ima svoje ime.  Ja do kraja nisam najbolje skontao koji je koji  polozaj, samo znam da ih ima 4.

Ne postoji tunel do novog sada, niti do Beca, Beograda i sta ti ja znam...

Ima oko 16km tunela, informacija nije proverena.

Voban nije konstruisao tvrdjavu, nego je radjeno sve u njegovom fazonu.

Nikolica ima i mapu podzemnih hodika koju je crtao :) Tako da ocekujemo da uskoro postane Master za ture  smartass

oću i ja da idem........ jel možemo i mi bez šešira  lol::

Hajde da se dogovorimo za neki dan, pa da odemo. Ali da onda nema "ja ne idem" u poslednji čas, što je izgleda postalo simptomatično za sva dešavanja. Ja sam zato i odustao prošli put, jer je na kraju izgledalo kao da idemo samo Nikola i ja, a Nikola je zaboravio da mi kaže da je promenio broj mobilnog, pa sam na kraju već počeo da mislim da ću ići samo ja, sam sa sobom... nono

Da ne pominjem da je slično bilo i za Lazarev kanjon, svi skoče "ja ću, ja ću", a na kraju je ispalo da ćemo ići samo Bojana i ja... Da nam se Saša nije pridružio u poslednji čas, imali bismo velik problem jer je kanjon suviše nezgodan da idu samo dve osobe.

Zato, molim, za sve buduće akcije, ko kaže "idem" ima da dođe, da ga ne bih izvlačio sa kućne adrese  :maddd:

Lazare primljeno k znanju, neće se ponoviti.  :ang:  evo ja da preciziram i vreme kad mogu, to je subotom od 6 (treba stići u NS) i nedeljom

Ja imam onaj slameni jel moze da prodje kao Indijana Dzons iz Vojvodine  ;D

Ti mozes da prodjes samo kao Slavko Stimac iz serijala "Salas u Malom ritu" :D, a sto se tice ponovnog odlaska i ja sam za.

Ja sam zato i odustao prošli put, jer je na kraju izgledalo kao da idemo samo Nikola i ja, a Nikola je zaboravio da mi kaže da je promenio broj mobilnog, pa sam na kraju već počeo da mislim da ću ići samo ja, sam sa sobom... nono

Da nisi odustao isao bi sa mnom, a ovako sam ja odustala od odlaska sa sobom, videvsi da sam jedina.

Placam ceh zivljenja u Silbasu, kad god je neka akcija, bilo na CS-u ili ovde nikad nisam u gradu!  :bang:

Hocu i ja dole, samo da me usere dan i vreme :-[

и мени одговара термин викендом, баш ако не упадне нешто друго у распоред, али - неколико дана раније је сасвим довољно да се сви смислимо јел смо сами са собом, или хоћемо да се поделимо и са другима....  :angel:

имам и шешир, каубојски, а и фењер, но прво да проверим да ли ради....

надам се да ће следећи пут успети организација, и да ћете изабрати "прави" термин....  нпр. оног тамо викенда, 25-26.....  zvizhd

јел то у Новом Саду, Карловцима, или већ одакле си ти или где већ идеш???    :eat:

можда пре или после тога, у међувремену???

а да дођемо и на грожђе бал?

ок, ја ћу онда сачекати да неко други предложи датум, па ћу пробати да се уклопим....

наздравље!