Jump to content

Featured Replies

Acketo nemoj da se plasis. Deco ... ako vas neko dira samo kazite da znate mene i svi ce da se uplase i pobegnu! :-)

Dragi Urose, Lazare i Marko,

jako se radujem vasem putovanju. Ne osecam ni malo ljubomore, osecam veliku radost koja prerasta u euforiju.

Urose, tvoje putovanje u Aziju na dva minuta pomracenja mi je donelo toliko lepote, zadovoljstva i novog saznanja da sigurna spada u 5 najvaznijih stvari koje su mi se desile u 2008. Bila sam apsolutno odusevljena njime...I dan danas se sama za sebe nasmejem kad se setim tvog opisa jahanja mongolskog konja. Ja VIDIM kad onaj konj ubrzava a ti pocinjes da se smejes od straha, uzbudjenja i srece:-)

Pa se i sada, nadam i prizeljkujem, obilje avantura i duhovnog iskustva...

Divno je sto idete :) Ja za sada samo mogu da mastam da cu se otisnuti na duuuugaaacku turu po kontinentu koji je definitivno, po meni, najvredniji upoznavanja.

Jedva cekam da citam blog.

Evo još jedan

, u našim krajevima vrlo poznat, mada možda ne tako dobar kao Čunga Čanga  ;D

A pogledajte tek

.

Izvinjavam se autorima bloga na spamovanju sa video linkovima, prosto bih voleo da vidim crtać u kom su oni glavni likovi :D

Zelim vam srecan put, i puno zanimljivih avantura i dobrih tekstova. Za takav put stvarno treba imati  srce . Kad planirate da stignete u Juznu Afriku? Mozda odgledate neku tekmu.

Acketa, ne znam da li znas ali ta dva  crtana filma kao i  jos neki koje smo gledali dok smo bili klinci (npr onaj kad tigar juri ono malo crnce) su zabranjeni zbog rasizma. :)

Браво! У Африку се не иде, у Африку се враћа!

Када будете били у Етиопији или близу ње, сетите се мене :)

Нека вас Џа прати.

Evo i ja da se priključim srećnoputnim željama! To će definitivno biti jedno od putovanja (a i blogova) koje svet još nije video! Živi bili sto godina, što će vam svakako biti neophodno da bi sadašnjim i budućim pokolenjima opričali avanture iz ovog povratničkog putovanja u Afriku! Uzdravlje!

Svaka cast, da pisete blog redovno! evo odoste mi u bookmarks odma.

Neko slicno putovanje planiramo nas par ovde takodje, pa mozda se i sretnemo tamo negde na prolece :)

nego..

Ko ce da preuzme sajt ako Lazara pojedu lavovi?

Ja samo da kažem - utopljavajte se i čuvajte promaje. A Kiku ignorišite, on nije bitan. :) Srećan put, drugari.

Ja nisam bitan?? Spremam avijaciju da bombarduje nesvrstane ako ih neko ruzno pogleda a ona tako! CCC!

Srecan put momci!!Veliki pozdrav za Marka,Urosa I Lazara od Urosa i Lazara(UJKOVE DELIJE)!!!!  :mah:

Hvala svima na komentarima, oni su uvek pravi podsticaj za trud oko pisanja bloga. Inace, hteo bih samo da napomenem da je Uros, verovali ili ne, poneo papriku. I to bas onu zutu... finu, ali ljutu.

PS eto nas u Istanbulu.

Svaka čast na ideji!

puno podrske iz otadžbine.

divljenje i mala pokretačka zavist...

dok stignete do crne afrike, smršajte, pocrnite i uklopite se...

čitamo doživljaje

KOJI PRVO BUDE POJEDEN

DOBIJA ULICU

VEČNA SLAVA JE ZAGARANTOVANA.

Samo ne zurite! Imate sad vremena da polako iskusite sve divote i nedivote Afrike, a kuci cete lako stici

KOJI PRVO BUDE POJEDEN

DOBIJA ULICU

VEČNA SLAVA JE ZAGARANTOVANA.

Samo da Čivitli ne pojede njih!  :hihi::eat:

Ljudi srecan vam put! Puno pozdravite moje kolege biljozdere (s cetiri noge!) ;)