Jump to content

Featured Replies

Lazare, ako opet sretnes Nidžmu, devojku koja je zavrsila stomatologiju, uputi je na internet sajtove iz Kanade, specificno vezano za health industry. Oni konstantno traze medicinske radnike iz celog sveta i vrlo rado sponzorisu strance da se presele za Kanadu. Nedavno je jedna moja prijateljica dobila permanent residence vizu, posao i placene sve troskove za preseljenje jer je medicinska sestra - babica koja odlicno razume i prica Engleski jezik. Sto se bloga tice, svaka rec je suvisna, jedno velikoooooo BRAVO!

Vec me danima kopka to sto ne mogu da stignem da procitam poslednje nastavke bloga, i sad mi je potpuno jasno zasto me je toliki neizdrz hvatao... ovo je naprosto fantasticno!  clap.gif' alt=':clap:'>  Toliko toga smesteno u malo teksta, tako zivo preneta atmosfera, tako detaljno opisan glomazni Kairo... Da se covek zapita kako uspevate da pronadjete vremena za to?! Svaka cast!

...šareno, šašavo, inspirišuće i mirišuće! svaka vam čast :)

• 1 month later...

Kairo mi je ostaso u toplpm secanju jos osecam te mirise

Divno! Ovim tekstovima ste sazeli sve sto sam ikada cula ili naslutila o Kairu a sto drugi nikako nisu uspevali tako slikovito da prenesu.

Ja malo kasnim u pracenju vaseg putesestvija, ali svejedno uzivam i nestrpljivo cekam dalje i vise.

Sve najbolje.

Pozdrav iz Omana

• 5 months later...

sasvim slučajno sam ovo pronašla...tražeći neke slike...tako da moooooj koooooomentar prilično kasni

ali mislim da nije zbog toga manje važan.

Čitajući putopis, doživela sam Kairo, kao da sam bila tamao... ali nešto se i slomilo u meni jer na mom facebooku imam uglavnom prijatelje iz Egypta,Kaira..svi oni studiraju u 6 Octobru, tom velikom centru, većinom bogati ,, deca doktora,,, ali po njihovim pričama i onom što sam videla na kameri LT

priča mi je skroz drugačija,,,planiram da u septembru odem u Kairo kada moja ljubav treba da diplomira na tom istom fakultetu i razmišljam da li da odem, jer sam do sad bila samo u Hurgady..uplašilasam se

da molim vas ovo je moj e mail [email protected]

recite mi kako ste upoznali te prijateljeu egiptu pominjali ste neki sajt ,,hvala

Imas u Kairu gomili jeftinih hostela, a 6.oktobar je relativno daleko od centra (cca 20 km).

Treba ti za taxi u jednom smeru oko 5e.Za cenu taxija tamo i nazad mozes da platis hostel.