Jump to content

Featured Replies

Sve to znam, ali regionalnih nema tako rano, a ja moram biti u Milanu oko 13h zbog odlaska na aerodrom.

Fi-Bologna R 4:35-6:13       6.85e

Bol-Milano R  7:52-10:45   12.90e

Ovo je ako bas zelis regionalnim, mada bih ja pokusao da kupim kartu za onaj IC direktan sto ti je Rax rekao(jer te isto kosta ako uzmes na vreme, a i cimanje manje)!

Sve to znam, ali regionalnih nema tako rano, a ja moram biti u Milanu oko 13h zbog odlaska na aerodrom.

Ne znam gde si ti gledala. Imaš voz IC 580 iz Firence u 8:35, dolazak u Milano u 12:10. Ako kupiš više od dve nedelje unapred izađe te 19 EUR.

• 6 months later...

Treba mi vasa pomoc, pozeljan je sto brzi odgovor. Pokusavam da kupim kartu za Rim-Napulj za dve osobe ali nigde ne mogu pronaci gde se upisuju imena putnika!? Da li uopste karte vaze na ime? Registrovao sam se na sajtu i izbaci moje ime ali nema polja gde se ubacuje drugo ime i prezime. Voz pod oznakom E je u pitanju, nasao sam MINI tarifu pa reko da iskoristim popust.  ;)

Koliko ja znam na voznim kartama nikada ne pisu imena putnika. Tvoje ime pise samo zbog samog procesa kupovine.

kada sam kupovao preko DB-a i zza TGV pisalo je ime na karti pa sam zbog toga zbunjen. Inace kakav je ovo E voz?

Jel postoji još onaj vlak koji jednom tjedno ili kad već ide sa sjevera na jug italije za nesto sitno novaca? npr od trsta do palerma za 50 ili 60 e i koji je uvjek dupkom pun?

Koliko je SMART PRICE karta za voz Venecija-Zagreb?Pokusavam da nadjem na njihovom sajtu ali mi ne izbacuje cenu?Mogu li je kupiti on line i kad najkasnije?Hvala svima... :mrgreen:

Ja koji god datum da sam ukucao, meni izlazi normalna cena od 40eur. Mislim da ću danas do Putnika  :D

Ja koji god datum da sam ukucao, meni izlazi normalna cena od 40eur. Mislim da ću danas do Putnika  :D

Klikneš na tu cenu i posle izabereš Smart tarifu i smanjiće ti se na 15 EUR..

Klikneš na tu cenu i posle izabereš Smart tarifu i smanjiće ti se na 15 EUR..

Aha, vidis to nisam probao, kako sam piglu :) Hvala!

Kupio sam dve karte po smart tarifi, spavaca kola Venecija - Vinkovci za 29eur. E sada, citao sam po sajtu vec negde ali se ne secam gde tacno, pa da pitam za svaki slucaj, jel sada trebam da kupim kartu od Vinkovca do granice i koliko je ta karta? Je l' mogu u vozu da je kupim? Isto pitanje i za Sid - Beograd. I da, idem sa prijateljicom, ona izlazi u Zagrebu tako da od Zagreba moze neko da iskoristi kartu do Vinkovca ako hoce. to je 15avgust, ne znam oko 4 ujutru otprilike stize voz u Zg.

• 2 weeks later...

kupih kartu Firenca-Venecija i tek kasnije provalih da na karti pise da ima neko ogranicenje na kolicinu prtljaga na 26kg...posto sa sobom nosim malo vise od toga interesuje me da li su striktni po tom pitanju i ako da koliko naplacuju...

Kupio sam dve karte po smart tarifi, spavaca kola Venecija - Vinkovci za 29eur. E sada, citao sam po sajtu vec negde ali se ne secam gde tacno, pa da pitam za svaki slucaj, jel sada trebam da kupim kartu od Vinkovca do granice i koliko je ta karta? Je l' mogu u vozu da je kupim? Isto pitanje i za Sid - Beograd. I da, idem sa prijateljicom, ona izlazi u Zagrebu tako da od Zagreba moze neko da iskoristi kartu do Vinkovca ako hoce. to je 15avgust, ne znam oko 4 ujutru otprilike stize voz u Zg.

Наравно да можеш, у возу, Шид-БГ ти је око 300 и нешто дин ако је путнички. А Карту узми од Винковаца до Товарника, и онда настави када сви изађу до Шида ако иде воз дотле. /А ја мислим да сви иду/

• 1 month later...

Moje iskustvo od pre nedelju dana. Putovao sam samo po Italiji i zato sam kupio One Country Pass koji važi 6 dana u roku od mesec dana. Cena je 195€ i može se kupiti na međunarodnoj blagajni u Beogradu. Sa tom kartom možete da se vozite u svim vozovima bez ikakve naknade a jedino u najbržim vozovima (Freccia) se plaća doplata od 10€. Ali do Italije treba doći. Kušet kola u vozu na relaciji Beograd - Venecija (69€ sa doručkom - veći kroasan 7 Day i flašica obične vode) više ne ide nego što ide. Rezervacija se prodaje na sam dan putovanja - ako kola idu. Obično vam blagajnica predloži da sedite do Zagreba a do Venecije će vam izdati kartu za Mađarska kola. Isto je i za povratak. Drugi način je da idete kušet kolima idete do stanice Villach u Austriji a onda autobusom austrijskih železnica do Venecije. Ja sam izabrao takvu varijantu ali niko nije znao da mi u Beogradu kaže da sam tada mogao da izvadim i rezervaciju za pomenuti autobus :psuje:. Tako da sam morao da idem autobusom do italijanske granice a zatim drugim autobusom do mesta Tarvisio. Odatle vozom do Udina a od Udina, konačno, do Venecije. Bilo je malo okolo naokolo i malo više nerviranja ali sve u svemu zanimljivo.

• 2 weeks later...

Hocu da kupim online kartu za nocni ICN voz Rim-Bari pocetkom oktobra. Prilikom kupovine, pretpostavljam da trebam ovo da oznacim "Ticketless with payment receipt via email"? Kada mi stigne na e-mail potvrda, koja je dalja procedura?

Znam da se negde pricalo na forumu valjda da mora da se stampa na 'self service' masinama karta, ako se ne varam? Ili se varam? :)

Da li je uspeo neko da iskoristi ovu ponudu da subotom dvoje kad putuju, placaju cenu jedne karte? Ja koje god datume da stavim ne prolazi... :(

Samo se prijavi na tren italia i dobices posle kupovine na e mail kartu u pdf formatu. i to je sve

Kad izaberes dvoje ljudi I subotu trebalo bi u padajucem meniju da ponudi opciju 2 za 1.

Meni je tako bilo za besplatne karte za decu

Samo se prijavi na tren italia i dobices posle kupovine na e mail kartu u pdf formatu. i to je sve

Ok hvala.

Kad izaberes dvoje ljudi I subotu trebalo bi u padajucem meniju da ponudi opciju 2 za 1.

Meni je tako bilo za besplatne karte za decu

Pa da, i ja sam tako mislio. Mozda je problem sto bi mi krenuli u subotu uvece, ali prakticno ceo put je nocu, tj. u nedelju. Nema veze i ovako je jeftino.

• 7 months later...

Ćaao svima  :party:

Odavno se niko nije oglasio na ovu temu, ali probaću. Ne snalazim se sa TRENITALIA sajtom nikako, pa me zanimaju cene i sve te stvari o kojima ste govorili. Da li je potrebna registracija, pošto ni to ne prihvata  :?...planiram putovanje Rim-Palermo ili Rim-Katanija pa još i bolje ako ima neko informaciju u vezi sa tim....hvaaaala puno, nadam se da će neko videti  :comp: