Jump to content

Temišvar - podela troškova za prevoz iz Beograda, Novog Sada, Zrenjanina...!

Featured Replies

isla sam Geom polovinom marta i tad je bilo 40 evra povratna i 25 u jednom smeru :(

Ja sam isao u decembru i tad je bilo 35 povratna i juce bas pogledam kad ono 40 :(

Hoceli ikada biti neki bus,redovna linija iz Novog Sada,Zrenjanina,Vrsca ili Beograda za Temisvar??Pa ovo je bruka i sramota da ljudi treáze prevoz na neke trikove!!

E stvarno su grozni...alavi....a od one cuvene autobuske linije Kikinda-Temisvar (aerodrom) ni glasa vise...ali sam cula od coveka iz KI da neka Rumunka taksira od Kikinde do aerodroma za 40 evra??????????????:shockkk:

Ima i lokalaca iz Kikinde i okoline koji mogu odraditi taj prevoz, Kikinda-Temisvar aerodrom. Ne znam bas sad koja je cena, ali ako nekog zanima, neka javi na pp, pa cu se raspitati.

Pa i Rumunka je kao "lokalac" jer je udata u Kikindi..Nas prijatelj je hteo da leti za Forli,pa su mu nju preporucili...

KI-Temisvar(aerodrom) i nazad, ima skoro pa 200km. Samo za gorivo, ako ide na benzin, neka da minimum 20-25 evra, pa onda vidis da tih 40 evra bas i nije mnogo.

Ako idu 3-4 osobe, onda se, naravno, isplati. A ako bi jos sve bilo razradjeno, pa i da u povratku pokupi nekog, naravno da bi bilo jos povoljnije. Ali, ona taksira, nema redovnu liniju i ne radi na veliko. Kome je bas frka, ima i tu opciju.

A prijatelju mozete preporuciti sinobus do Zombolja, pa dalje to Temisvara.

Zemljak,pa znamo mi za nas sinobus,cifu,cifu do Jimbolie (znas ono "Vegeta"),ali cisto sam komentarisala kako Gea ni nije tolko skupa jer ide iz Bg-a, a bogami i nazad!

Morao sam i sinobus da spomenem, cisto da ljudi znaju da se i tim prevoznim sredstvom moze u EU ;D

Gei se isplati bas zato sto su redovna linija i stalno imaju putnika. Kad bi se neko pametan u KI setio i dobro izreklamirao, privukao musterije povoljnim cenama, drugacija bi pesma bila. Ma da, moram da primetim da letovi iz Temisvara i nisu vise tako jeftini kao nekad.

Zemljak,pa znamo mi za nas sinobus,cifu,cifu do Jimbolie (znas ono "Vegeta"),ali cisto sam komentarisala kako Gea ni nije tolko skupa jer ide iz Bg-a, a bogami i nazad!

more skupi su nego nemaju konkurenta pa im se može,da vidiš kad nije tako kako padnu cene.evo šoping ture do temišvara reklamiraju za 990 dindži

Naravno, konkurencija je cudo! Svako gleda svoj interes, ti sto nude soping ture, verovatno prave racunicu sa punim busem od 40-50 ljudi i naravno da im se isplati. Odrade za vikend i super! Gea radi svakog dana, 24h dnevno, od vrata do vrata, nekad samo sa jednim putnikom, nekad sa 10. A i to ima cenu. Ali, kad bi neko to isto radio sa nizim cenama i u istom obimu, jos kako bi i oni snizili.

A inace, ni sinobus nije jeftin! Za 20 min klackanja u jednom smeru, Ki-Zombolj, bese negde preko 300 din, 2009. godine. A posle u Rumuniji, od Zombolja do Temisvara, nesto smesno, 1 evro ili tako nesto, za znatno duzi put.

• 2 weeks later...

Zdravo svima, drug i ja idemo za Temisvar iz Beograda 10. maja i trazimo prevoz, ucestvujemo u troskovima goriva. Morali bi da krenemo pre 13h.

Javite se ako putujete tog dana, pozz

• 2 weeks later...

E,jel putovao neko mozda tim "soping turama" za Temisvar ili zna nekog ko je putovao time?

Kolika je cena (u 1 pravcu i povratna) i kojim danima to "saobraca"?

Takodje bi me interesovalo zborno mesto u Temisvaru (odakle se krece iz Temisvara kuci).Pretpostavljam da je neki parking u pitanju...

Posto bi mi mozda trebao prevoz IZ Temisvara do ovamo.

Lepa vest bas! Steta sto krece tako rano iz Vrsca jer ljudi iz drugih gradova Srbije ne mogu da stignu na njega. Prvi voz iz Beograda za Vrsac stize tek u 9 ujutru

Procitao sam negde nedavno iformaciju da bi trebalo (/da je moguce) da opet krene da saobraca voz Vrsac-Temisvar.Oko polovine juna.

Bilo bi 2 polaska dnevno iz Vrsca (i 2 povratka iz Temisvara),negde rano ujutru (pola 8 valjda) i kasnije popodne (pola 7).

jeste odlicna vest, ali za one dalje od Vrsca nece i dalje biti neke vajde, jer ko od nas, juznije od Vrsca, moze da dodje do Vrsca u 7 ujutru :) a i za vracanje je takodje malo nezgodno, ali nadam se da je ovo samo pocetak i da ce biti bolje uskoro

• 2 weeks later...

jeste odlicna vest, ali za one dalje od Vrsca nece i dalje biti neke vajde, jer ko od nas, juznije od Vrsca, moze da dodje do Vrsca u 7 ujutru :)

Gledam sad bas red voznje (autobuski),bas su sjebali sve sa tim polaskom voza u 7.10.

Posto su glavni pravci ka Vrscu iz pravca Zrenjanina i Panceva/Beograda,vidim da iz ZR-a autobusom najranije mozes da budes u Vrscu u 10.40,dok iz pravca BG-a stizes tacno u 7.10 u Vrsac (ako krenes prvim jutarnjim polaskom u 5.30).Ali s'tim da u Vrscu autobuska i zeleznicka nisu jedna pored druge,pa sad sal ces stici onda taksijem od autobuske do zeleznicke pre nego sto krene taj voz... :roll:

Taj polazak voza u 7.10 za Temisvar odgovara prakticno samo onima iz Vrsca ili blize okoline,dok za sve nas ostale taj "novost" u red voznje nema toliko prakticnog zncaja...

Guest
This topic is now closed to further replies.