Jump to content

Temišvar - podela troškova za prevoz iz Beograda, Novog Sada, Zrenjanina...!

Featured Replies

Idem za Temisvar kolima direktno iz Novog Sada u nedelju 30. maja , ima jedno slobodno mesto (25 evra) polazak oko podne, ako ima zainteresovanih javite. Pozdrav , Magda.

do temisvara cca 170km znaci jedan smer izadje do 20eu max po kolima (sa sve vinjetom) dakle sve preko 10eu po coveku traziti je bezobrazno....

Mi smo uzeli prosli put po 750din. Bilo nas je 4 i to je 3000. oko 20e nas je izasao benzin i vinjeta a ovih 10 smo stukli na parking (i dodali jos 15).

25e je dranje. Bezobrazluk. Evo, vozice moj muz ako je nekom bas zapelo :)

Ja cu da zakupim auto posto nas ima 3 i mi placamo 25eura po osobi u jednom pravcu. Mozda vam je sada jasnije zasto je 25 eura. To je bagatela za nekog ko putuje sam. Ako neko ima kola za manje ja cu da vam platim. Pozz

pa GEa vozi za 40 evra povratna ili 25 u jednom pravcu, pa sto bi se onda mucio i zakupljivao kola. Evo ja u utorak putujem sa njima iako mi nije drago, ali izbora nemam

Ova ponuda ovde nije bila postavljena radi 'popovanja' ili 'srbovanja' nego nekome kome je potreban prevoz tog dana iz Novog Sada za Temisvar. Ja znam zasto je navedena cena od 25 evra a vi tu nagadjate i pametujete. E dragi moji ako hocete da idete sa Geom pa ko vam brani? Platite autobusku kartu jos jedno 6 evra, klackajte se do Beograda pa cekajte na GEU jos par sati dok vas ne pokupi ako vam je to bolje i jeftinije, a ako vam je potreban prevoz direktno iz NS, verujem da ce vam moja ponuda biti mnogo bolja pa makar ovim pametnjakovicima zvucala bezobrazno. Ponavljam ako mi neko obezbedi prevoz za manje pare (recimo 100 evra povratnu voznju za 3 osobe) cetvrta osoba (koja se javi) dobija fraj voznju od mene! Pozdrav dragim pametnjakovicima!

Evo ja cu da vas vozim za 100e "povratno" i s obzirom da je to vise nego redovno, sva tri putnika ce dobiti na poklon knjigu "Neutabanim stazama" !?  ;)

Јаоооооо сад ми труло да причам а не идем али ако икад ико буде ишао самном (4 особе) иде за 5 евра + да поделимо за вињету ако је дневни авион пошто за оне пекарске термине потребе нема.

Едит:

Чисто да појасним, моја Дачија троши МАКС МАКСОВА 6 литара дизела на 100 километара, па нек има 400 тамо и назад то је 24 литре, НЕК ЈЕ 25 литара - 25 евра - па подељено са 5 особоа, то је 5 еврића по човеку.

Sto se mene tice ova tema je zatvorena, ako ikoga bilo sta interesuje nek mi posalje licnu poruku.

Јаоооооо сад ми труло да причам а не идем али ако икад ико буде ишао самном (4 особе) иде за 5 евра + да поделимо за вињету ако је дневни авион пошто за оне пекарске термине потребе нема.

Едит:

Чисто да појасним, моја Дачија троши МАКС МАКСОВА 6 литара дизела на 100 километара, па нек има 400 тамо и назад то је 24 литре, НЕК ЈЕ 25 литара - 25 евра - па подељено са 5 особоа, то је 5 еврића по човеку.

da, da...ali gde je tu profit?

Ма за профит је лако кад видиш колико уствари пут може да буде јефтин. А ја не таксирам за профит, тако да ове цене важе кад год будем имао места на путу за темишвар.

Da li neko ide za Temisvar 02.05. Prepodnevni je let, onaj cini mi se oko 11, 12. Ako ima neko, javite seeeee  ;D

• 3 weeks later...

Drugari,

Ja bih za Temisvar isla 15. juna...jos uvek je malo rano, ali...cisto da proverim da li Sloba(ili neko drugi) jos vozi...? Nebitno mi je-Zrenjanin/Novi Sad...  :mah:

I ovde da pomenem....

ako neko ide 21.05. na pekarski u Temisvar, ako ima 2 mesta...extra.

I opet, ako je neko dokon pa mu nije nista da provoza 250km bolje njemu da platimo nego 'ostaplerima iz GEAtoursa....

ponude...?

90% da cu ici u Temisvar u petak, samo jos da mi devojka potvrdi da li moze da dodje ili ne, vec ima kupljenu kartu samo obaveze je malo zezaju.

kad bi isao....mi treba da stignemo na onaj u 6.30.

Ako je 90% da te cekamo i da ne zovemo Gejeve

Jos je rano ali nije iskljuceno da cu ici, mozda cak i kolima za Rim :D

E pa dobro...onda imam jos par pitanja...cena...da li imas jos neki kontakt...kada da ti se javim-kada ces sigurno znati da li ides...znaci 15.06. onaj let oko 18h...?

P.S. s' obzirom na to da sam zutokljunac na forumu...ko jos redovno vozi osim Slobe?

pozzzzzdraaaav!

Jos je rano ali nije iskljuceno da cu ici, mozda cak i kolima za Rim :D

E pa dobro...onda imam jos par pitanja...cena...da li imas jos neki kontakt...kada da ti se javim-kada ces sigurno znati da li ides...znaci 15.06. onaj let oko 18h...?

P.S. s' obzirom na to da sam zutokljunac na forumu...ko jos redovno vozi osim Slobe?

pozzzzzdraaaav!

https://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=4034.msg50102#msg50102

• 2 weeks later...

petak 4.6. rano ujutro u 5h vozim za temisvar iz beograda, ima jedno mesto u kolima, ako neko zeli da doprinese i pojavom i podelom putnih troskova :)

Da li neko ide za Temisvar 06.09. ? (Drugar i ja imamo let u 15:35h po njihovom vremenu) ili 09.06. (tada se vracamo, u 19:10h po njihovom).

Jos jedno pitanje, Da li postoji druga vrsta transporta do Temisvara iz Novog Sada, sem Gea tursom ili onim vozom iz Beograda?

14 ili 15 juna putujem kolima  kroz Temisvar pa ako vam treba prevoz javite se

pozz

Guest
This topic is now closed to further replies.