Jump to content

Temišvar - podela troškova za prevoz iz Beograda, Novog Sada, Zrenjanina...!

Featured Replies

14 ili 15 juna putujem kolima  kroz Temisvar pa ako vam treba prevoz javite se

pozz

Ja bih isla 15.06.

U 18h imam let, pa bi mi odgovaralo ako bismo krenuli dovoljno rano da stignemo, najkasnije, oko 16h...

Kada ces tacno znati da li ides 14. ili 15?

Pošto ste navalili za Temišvar,ok,vozim vas,platite mi 100 eura i pizzu i pivo u Temišvaru,i letite gde hoćete,mogu da vozim 2-3 ljudi,neću gužvu u autu.

@babareebu ova tema ne služi kako bi neko zarađivao novac na saputnicima.  nono  Sudeći po računici koju su ljudi naveli ranije na temi, tvoja ponuda je u najmanju ruku bezobrazna. Ti tražiš 100 evra po kolima i to da se deli na 2-3 čoveka... dakle 30 - 50 evra po osobi! To ni Gea ne naplaćuje  :x

Ovo nije prvi put da se desava ovde, ali sa ovom cifrom jeste. Mislim da je zaista vreme da se pokrene inicijativa za ubrzanje postupka oko linije Kikinda Temisvar, a jos bolje Beograd Temisvar, Novi Sad Temisvar. Nasi politicari ne putuju preko Temisvara, verujem da ni ne znaju sta su lowcost letovi. Mozda bi ih trebalo animirati.

U potpisu ""verujem u cuda"

Ciao drugari! :-)

E, ima li ko da ide za Temisvar 18 juna/27 juna (i da ima mesta za dvoje)? Gremo u Rim, javite ako ima sta, pa da gremo zajedno...

Grazie mille!! :-)pijjj

xoxo

Veckey

Pozdrav  clap

Ja putujem iz Temisvara za Milano 18.06. onim pijacnim, pekarskim i kako ih sve ne zovu, letom u 6.30. Ako neko ide iz BG na taj let i ako ima mesto, bilo bi lepo da podelimo troskove.

Prijatno sam drustvo, volim da pevam, mada zlonamerni kazu da ne znam da pevam  :music:

Sad ozbiljno - javite se ako neko ide tada! U suprotnom cu morati da dam pare Gea pljackasima!

Poz i zelim vam siguran let!

18. jula treba da stignem iz Beograda u Temisvar za wizzov let u 11.25 za Forli i vracam se 25. jula uvece, pa ako neko ima jedno mesto...da ne dajem pare opet Gei...

Pa znam aili jeli računaš troškove za gorivo i amortizaciju??Pa koliko da naplatim,10 evra po osobi i da još platim ručak usput??eeee koliko je karta kod GEA Toursa?

Babareebu, povratna karta GEOM je 40 eura iz Beograda. Tako da tvoja ponuda.....

Pa znam aili jeli računaš troškove za gorivo i amortizaciju??Pa koliko da naplatim,10 evra po osobi i da još platim ručak usput??eeee koliko je karta kod GEA Toursa?

Nemam ja šta da računam, ljudi su na temi prethodno već računali, prelistaj temu. Uostalom nema šta ti tu da naplaćuješ, pošto je poenta podela troškova koje bi ti inače imao kad putuješ u tom pravcu. Ja kako shvatam, ti uopšte ne ideš u tom pravcu, nego bi da odvezeš ljude i bez da i ti učestvuješ u toj podeli troškova i još malo da se ogrebeš... Dakle na ovom forumu se ne zarađuje!!! I nema dalje diskusije na ovu temu, ako ti  je cilj da zaradiš, nemaš šta da tražiš na ovoj temi.

Ubuduće će ovakvi postovi biti brisani.

Nemam ja šta da računam, ljudi su na temi prethodno već računali, prelistaj temu. Uostalom nema šta ti tu da naplaćuješ, pošto je poenta podela troškova koje bi ti inače imao kad putuješ u tom pravcu. Ja kako shvatam, ti uopšte ne ideš u tom pravcu, nego bi da odvezeš ljude i bez da i ti učestvuješ u toj podeli troškova i još malo da se ogrebeš... Dakle na ovom forumu se ne zarađuje!!! I nema dalje diskusije na ovu temu, ako ti  je cilj da zaradiš, nemaš šta da tražiš na ovoj temi.

Ubuduće će ovakvi postovi biti brisani.

Slazem se ali...praksa je pokazala da ako ima neko zaludan nije lose imati nasu  "internu Gea tours sluzbu". Naravno, povratna ne bi smelo da predje 20eur...ako se nekome isplati...

realno, put izadje oko 30eur tamo i nazad...nas malo manje, auto trosi oko 6l to je 18l plus vinjeta...oko 23-24eur.

To sve pod pretpostavkom da neko vozi samo iz razloga da bi prevezao drugare putnike...da, treba racunati da covek koji vozi treba 2 puta da predje deonicu pa su mu automatski troskovi duplo veci...oko 50-60e.

Naravno, oni koji svakako idu u Temisvar dal poslom da li da lete odatle, podrazumeva se da ce povesti nekoga od kolega sa foruma po razumnim cenama....(mi smo, da se ponovim, uzeli po 750din u pravcu po osobi...ako je mlogo neka neko kaze.. :evil:)

naravno da nije mnogo 750 din. 1000 je sasvim OK. a za babareebu i informacija da voz povratna kosta 2000 dinara. Tako da ona prica....I bilo bi dobro kad bi se negde posebno okacio raspored sa odlascima i odlascima. Mislim na neki pregledniji nacin, nego ovako sto je sada.

Ovde se završava diskusija na  temu opravdanosti zarađivanja na turama ne! Na ovom sajtu niko od forumaša ne zarađuje, pa ne vidim zašto bi pravili izuzetke!

Izvod iz pravilnika foruma, koji očigledno niko ne čita, glasi:

STOP komercijalnim ponudama

Na ovom forumu nema mesta reklamiranju komercijalnih ponuda i agencijskih aranžmana. Nijedna tura od koje neko ostvaruje profit ne sme se promovisati putem ovog foruma.

Možda bi od takve varijante svi imali koristi, ali izvolite to raditi preko drugih foruma. Ovde to nije dozvoljeno!

Ja putujem svojim kolima u Temišvar 23. juna. Let mi je u 15.35 (uzgred koja je vrmenska zona u Rumuniji?) i mogu da ponudim dva mesta za prevoz tog dana u toku prepodneva. Ako je neko zainteresovan, neka se javi na PM.

Ja putujem svojim kolima u Temišvar 23. juna. Let mi je u 15.35 (uzgred koja je vrmenska zona u Rumuniji?) i mogu da ponudim dva mesta za prevoz tog dana u toku prepodneva. Ako je neko zainteresovan, neka se javi na PM.

Koliko ja znam u Rumuniji je +1 u odnosu na nas...

Putujemo 28. juna sa temisvarskog aerodroma. Treba nam pomoc kako da stignemo iz Novog Sada do tamo! Da li jos neko u to vreme putuje u istom pravcu?

PLEASE HELP! :-)

Tičerke dobrodošli na forum!

Na dalje, molim vas, pre nego što otvorite novu temu koristite opciju search i proverite da li odgovor na vaše pitanje već postoji. Ovako se teme bespotrebno dupliraju i stvaraju konfuziju.

Na temu put do Temišvara već imate nekoliko tema, potražite. A na ovoj možete pronaći saputnike.

:mah:

Ja + 1 idemo u Temišvar 30.6. vozom iz Bga, ako neko ide u tom smeru autom (dolazi u obzir i 1.7. pre podne), bilo bi više nego sjajno da podelimo troškove.

Fala i živili!  :mah:

Vozi li neko u četvrtak 8. Jula u večernjim satima od Temišvara do Vršca? Avion iz Dortmunda mi stiže u 18h 40 min tako da bi mi bilo koje vreme nakon toga odgovaralo...

Unapred zahvalan

Vojkan

Vracam se iz Temisvara 29.juna za Beograd kolima, u poslepodnevnim casovima, ako ima nekoga da podelimo troskove...

Guest
This topic is now closed to further replies.