Jump to content

Temišvar - podela troškova za prevoz iz Beograda, Novog Sada, Zrenjanina...!

Featured Replies

Vozi  li neko u Temisvar  oko 10.jula,da podelimo troskove?

Vozim ja 11-og jula :)

Da li se neko vraca iz Temisvara za Zr, 25. jula.? To je nedelja, mi slecemo oko 2 ujutru :'( ali naravno, kad god 25., ne biramo samo da se nekako vratimo :))

Evo i ja se vracam iz Temisvara 25. jula ali uvece, pa ako neko ima neko mesto...a idem za Temisvar rano 18. jula

i ja idem za temisvar iz NS 18 jula (let mi je u 10). je l ima nekih vozaca sa slobodnim mestom ? :)

Milanam, sta ste preduzeli za prevoz, i ja u to isto vreme treba da sam u Timisoari, ali krecem iz Beograda?

@hekata. pa jos nista, ako ne nadjem nikog raspolozenog da taksira, geatours mi je krajnja opcija

Milane ja sam vec rezervisala sa Geom, nema lose iskustvo sa njim od maja ove godine, ali mi nekako zao paricam. kart mi 12.5 euro sa svim taksama a ovo 40...

i ja sam vise puta isla s njima do/od budimpeste i iskustvo je skroz ok, ali mi se ne daje 40e, imam pametnije kako da ih potrosim. i ja jos imam problem kako da iz novog sada dodjem u beograd u 4-5 ujutro, ne znam bas nikog ko bi bio toliko raspolozen da me vozika u sred noci. ja cu i mozda dan ranije do temisvara vozom pa tamo prespavati pa ujutro na aerodrom i to ce opet biti manje para nego Gea

Milane, to sam i ja isto uradila jdnom, dosla dan ranije, ali nista jeftinije o 25 evra nisam nasla...hotel Alexandra, nekih 4 km od centra...na takvom mestu da ni taksisti nisu znali da nadju ulicu, pa je ispala skuplja dara nego mera...

8. jula, BG-Temisvar u poslepodnevnim casovima, 2 mesta u automobilu,ako ima nekoda podelimo troskove...

11.7.  Bg-Tm

21.7.  Tm-Bg

Ako jos neko ide bas te datume, imam slobodnih mesta u kolima...

(povratak moze i preko NS-a, ako nekome znaci...)

Jel isao neko do Temisvara preko Kikinde i Zombolja (Jimbolia), dakle busom pa vozom?? Negde sam cuo da je cena KI-Zombolj 300 dinara...sto izgleda neverovatno.

Jel znate za neke jeftine hostele u Temisvaru?

pozdrav

tacno si cuo, ali iz Kikinde imas samo dva puta dnevno sinobus. znaci do Kikinde autobusom, posle sinobusom do Zombolja pa odatle do Temisvara. malo je to vece cimanje. Ako bas imas vremena za bacanje i zelis da prespavas tamo, onda idi vozom, jeste da se putuje poprilicno ali bar ne presedas. Ja licno sa hostelima nisam imala srece. Jeftino je ako ide vise ljudi, ali ja sam isla sama a htela sam minimum ispod kog ne zelim da idem (citaj svoje kupatilo i cistu sobu koju necu deliti sa nekim) tako da me ta zabava i nije tako povoljno izasla.

Problem je sto direktan voz iz BG stize poprilicno kasno! Inace posto je karta BG-TI? Zao mi je sto je nemoguce u jednom danu otici iz BG za TI i nazad...

Inace, najjeftiniji nacin putovanja do Temisvara je Beovozom do Panceva i posle sinobusom do Kikinde sa presedanjem u Zrenjaninu, i dalje vozom do Temisvara preko Jimbolije  :roll: dakle 5 presedanja!

i kad saberem za svako to presedanje po pivce ....salim se malo. karta povratna bgd /timisoara je 1800 dinara

Imam let 9 avgusta u 6 30 h sa Temisvarskog aerodroma. Da li ima nekoga ko putuje na tamo kolima a heto bi da me poveze iz Beograda? Pa da delimo troskove.

Ako neko zna da mi kaze koje sve kombinacije(iz Beograda) postoje da se stigne do aerodroma za ovaj let?

Koliko kosta voz karta Bg-Temisvar u jednom pravcu i kad krece taj voz i kad stize?

Hvala

:party: Hej drugari, ako neko neko ide 27 og jula, nas dve bi se rado  pridruzile. Letimo za Barselonu oko 18:30  :pivoooo:

Pozdrav !  :mrgreen:

Dve devojke traze voznju za 06.avgust od Novog Sada do Temisvara.

Ako ko putuje tada ili zeli da ih odbaci uz pristojnu nadoknadu - javite se ;) !

da li je neko zainterosavan za podelu troskova  do T.  21 og avgusta....i 26 og nazad?

Suprug i ja smo išli u junu  sa dečkom koji često putuje u Rumuniju. Došao je kući po nas, odvezao nas na aerodrom u Temišvar i kad smo se vratili iz Milana sačekao nas i vratio u Bg. Dali smo mu 30 e po osobi. To nam je preporučila drugarica koja često putuje kod dečka u Italiju.

13.10. (oktobra) idemo u Temisvar nocu da stignemo na omiljeni pekarski za Milano. Icicemo autom nas dvoje tako da ima mesta za jos dvoje. Ostavljamo auto na aerodromu i vracamo se 22.10. iz Madrida u ponoc.

Znaci...dva mesta 13.10. Bg-Temisvar pol. 02.00

dva mesta Temisvar-Bgd 22na23.10 u ponoc.

Plus, trazi se neko da delimo troskove mesecne, rtomesecne, polugodisnje ili godisnje karte za parking u TSR.

Znam, termini su daleko ali...bolje na vreme...

13.10. (oktobra) idemo u Temisvar nocu da stignemo na omiljeni pekarski za Milano. Icicemo autom nas dvoje tako da ima mesta za jos dvoje. Ostavljamo auto na aerodromu i vracamo se 22.10. iz Madrida u ponoc.

Plus, trazi se neko da delimo troskove mesecne, rtomesecne, polugodisnje ili godisnje karte za parking u TSR.

jao koji bedak :( ja letim 15.10. za milano i 25.10. se vracam iz madrida :( za malo da se idealno uklopimo......

Ja se prijavljujem za 15. - 24. septembar.

jao koji bedak :( ja letim 15.10. za milano i 25.10. se vracam iz madrida :( za malo da se idealno uklopimo......

Mi smo "na tamo" rezervisali tako da tu nema pomeranja...za povratak nismo jos ali vidim da izgleda Madrid-Temisvar nema ispod 29.99. Da li si naleteo nekad na nizu cenu za ovaj let ili...ako je ovo najnize, da bukiram?

Imas li neku preporuku za smestaj u Madridu (bicemo 2 noci-3 dana).

Guest
This topic is now closed to further replies.