Jump to content

Temišvar - podela troškova za prevoz iz Beograda, Novog Sada, Zrenjanina...!

Featured Replies

Ja samo da javim da odustajem od aranzmana sa parkingom ovoga puta.

Iskrsao je neki kvar na autu tako da moram da trazim alternativu.

Napisah vec na nekoj temi, letim iz Temishvara 20. oktobra u 6:30, pa ako neko ide u tom pravcu nek se javlja....

Krecem iz NS, mada je to prilagodljivo....

@tigar i @wolfbgd se dogovorili da uzmu mesecnu koja ce biti zauzeta od 27.09.-23.10. Ukoliko neko putuje malo pre ili malo posle i hoce da ucestvuje pa da kupimo 2 ili 3 meseca...navalite. Sto nas je vise, sve je jeftinije  :gossip:  :yok:

oko 2 sata plus 1 razlika u vremenu.

Mislim da treba malo vise...oko 3+1 sat vremenska razlika.

Jedino ako si Sumaher  ;)

Koliko ja znam vinjete se kupuju omah kada se pređe granica, jeftinije su ako se plate u njhovoj valuti, ali može i u EUR, čini mi se da je onda oko nekih 10 e za 7 dana. Nešto sam načuo da sistem za vinetiranje, odnosno kamere i sve ostalo treba da krene tek od oktobra, ali nemojte da rizikujete.

Ne znam...

Mi vec nekoliko puta krecemo u 02.00 i na aerodromu smo u 04-04.15+01=05.00 i spremni za pekarski u 06.30.

Mozda zato sto je noc pa nigde zive duse. Idemo preko Zrenjanina...ima 180km. Mnogo je 3 sata. Btw, vozimo punoletan auto tako da nista spektakularno ne divljamo. Zrenjanincem skoro ceo put 120-130, tamo malo sporije 90, prosek 100km/h, stajanje na granici 10tak min...ne znam gde ode jos sat vremena  :? :? :?

...jeftinije su ako se plate u njhovoj valuti, ali može i u EUR, čini mi se da je onda oko nekih 10 e za 7 dana.

Nista posebno skuplje ako se placa sa EUR...mozda eventualno razlika u kursu...

Cena 3e za 7dana.

Mozda zato sto je noc pa nigde zive duse.

Eto, sami ste rekli ;)

Mislim da je u dnevnim okolnostima malo ne izvodvljivo.Naravno, zavisi i da li krecete iz npr. Batajnice,Krnjace ili Sremcice jer preko dana treba pola sata samo da se probijete kroz Bg

Doduse ja sam svaki put isao preko Vrsca, jer je to najbliza varijanta.Ali, ne znam da li je i najbrza  :-\

Mi smo kod Skadarlije tako da nam je Pancevac bukvalno na 3 minuta. Isli smo jednom preko Vrsca, sve ostalo preko Zrenjanina. Brze se stigne preko Zrenjanina iako ima koji km vise.

Bg-Vrsac 89 Vrsac-Moravica 16km  Moravica-Temisvar 59  ukupno174km

Bg-Zrenjanin 74 Zrenjanin-Temisvar 104  ukupno 178km

preko Vrsca smo putovali 2.20 a preko Zrenjanina prosecno oko 2 sata. I da, mnogo je manje policije tj. zna se gde stoje na Zrenjanincu tako da nam je i to razlog sto idemo ovuda...

• 2 weeks later...

Da li neko putuje za Temisvar iz Novog Sada u petak ili subotu? Imam prijateljicu iz Njemacke koja bi trebalo da je u subotu tamo, pa ako neko ide mozete da podijelite troskove.

Da li neko putuje za Temisvar iz Novog Sada u petak ili subotu? Imam prijateljicu iz Njemacke koja bi trebalo da je u subotu tamo, pa ako neko ide mozete da podijelite troskove.

Putujem ja u petak imam let u 18h po rumunskom vremenu imam jos dva mesta slobodna ako ima zainteresovanih. Iz NSa bih krenuo izmedju 12h i 13h nikako posle.

Rezervisem jedno mjesto  :dance: Poslao sam ti podatke na pp.  clap.gif' alt=':clap:'> :clap: clap.gif' alt=':clap:'>

Da ponovimo:

idemo pekarskim za Milano 13.10.

Polazak 13.10. u 02.00 iz Beograda.

Nas je dvoje sa malo stvari na tamo tako da mogu jos dve osobe.

Slecemo iz Madrida 23.10. u 0.30.

Nas dvoje sa dosta stvari. Optimalno jedna osoba, na misice dve (bez velikih torbetina).

Polazak i povratak sa adrese u Bg (znam da je i Mladenovac i Lazarevac-Beograd, ali ne preterujte :) )

Cena, prava sitnica. 700din po osobi-pravcu plus  :pivoooo:

Ide li neko iz Beograda do Temisvara 14.10 ili 15.10? Drugar i ja bismo skoknuli na vikend i vratili se 16.10 ili 17.10...

• 2 weeks later...

Da li neko ide za Temisvar 22.10. u ranim jutarnjim casovima(imamo let za Pariz u 11:20 po rumunskom vremenu) ili se vraca 29.10, popodnevni casovi?! Rado bi podelili troskove, ima nas dvoje....

Da li neko ide za Temisvar u nedelju 24 okt a povratak iz Temisvara 27 u sredu!letim za Rim.

Posto veceras putujem zaTemisvar, kupicu mesecnu parking kartu (parking 2) koja ce vaziti do 21.11. Meni ce biti potrebna do 01.11. a za ostale dane sam spreman da ustupim nekome za cenu od 25 eur. Ko zeli moze vec 02.11. da je pokupi (Beograd - Dorcol). Veliki pozdrav za sve forumase.  :)

Guest
This topic is now closed to further replies.