Jump to content

Temišvar - podela troškova za prevoz iz Beograda, Novog Sada, Zrenjanina...!

Featured Replies

Bok svima,

zanima me da li netko ide prema Temišvaru(aerodrom) 9.7?

Zasad nas ima 3, koje moramo stići na avion u 15.30 9.7!  :)

Da li postoji neki službeni prijevoznik koji naplaćuje manje od 45 eura povratnu kartu- to je stvarno puno!

Ne mogu vjerovati da je povezanost Novi Sad-Temišvar tako loša! :shockkk:  :?

Ako tko ima kakvu ideju, slobodno neka kaže!

• 1 month later...

ima li neko da ide za Temisvar za pekarski let za Bergamo 17. jula ujutru?

• 3 months later...

Pozdrav iz novog sada-sad sam se registrovao sa namerom da pronadjem nacin da  provedem  neki vikend u  temisvaru a nikakvu vezu iz novog sada nisam uspeo da nadjem-redovnu liniju autobus-voz, pa ako neko ima kakav predlog neka pise na mail [email protected] ili pak ovde..hvala

• 3 weeks later...

postoji li bilo kakav prevoz,ili neko ide 30.11 za Temisvar?

dali je neko upoznat kakve su prilike u hostelima takodje u Temisvaru,koje su cene ili da mi se preporuci neki?centar bi bio idealan jer nepoznam grad ni malo!

• 5 weeks later...

da li ce neko sleteti u sred noci 3.decembra u temisvar iz madrida (ili stici nekim ranijim letom to vece) i hoce da deli troskove prevoza do zrenjanina ili novog sada?

• 4 weeks later...

STA SE DESAVA U VEZI PREVOZA SRBIJA-TEMISVAR?? Ima li kakav direktan Bus??Iz Vrsca ili Kikinde??

Jeli Gea Tours i dalje obavlja prevoz za Temisvar??

na sajtu jos uvek stoji reklama za Temisvar. Ja planiram pred novu godinu da idem sa njima tako da se nadam da voze :)

Jeli Gea Tours i dalje obavlja prevoz za Temisvar??

I dalje vozi Gea turs za Temisvar,povratna karta 35 evra (placa se vozacu, a rezervise telefonom par dana unapred) ,dok je karta u jednom pravcu 20 evra.Ja sam isao sa njima pre nedelju dana ,mogu reci da su ok ali vozac je kasnio sat ipo u povratku pa smo cekali na aerodromu posle sletanja iz Madrida.I prosle  godine kad sam sleteo u temisvar iz Barselone cekali smo kombi sigurno sat vremena.

Van teme je, ali, moram da se pozalim na GEA turs. Uvek sam ih hvalio i preporucivao ovde, ali, doslo vreme i da ih kudim, a ocigledno nisam jedini.

Devojka isla za Budimpestu, do aerodroma, pa posle kod mene za Brazil. Rezervise prevoz, sve ok. Dan pred put je zovu, zakazu 8:30 ispred agencije. Ona dodje 40min ranije i cisto se javi u agenciji da je stigla, da bi je oni obavestili da je vozac trazi i zasto se ne javlja na telefon?! Vozac dolazi za 10 min, oko pola sata pre predvidjenog termina, nervozan i jos besan sto se nije javljala na telefon. Na konstataciju da joj je dan pre toga zakazano za 8:30 , a da je sad tek 8:00 i da ne moze jos da krene, jer ceka sestru da joj donese neke stvari za put i da se pozdravi, pre svega, vozac pocinje da vadi kofere koje je prethodno ubacio uz komentar da on mora da ide, a oni nek se snalaze kako hoce do aerodroma. Prostacki i bahato! Pod takvom ucenom, a u situaciji kad nije mogla da bira, devojka je bila prinudjena da udje u kombi i krene put Budimpeste.

Iako je u agenciji rekla da ne zna da li ce uzeti povratnu ili ne, a oni joj predlozili da sve dogovori sa vozacem, prilikom placanja, vozac joj je je uredno urucio vec ispisanu uplatnicu za povratnu kartu. Nije vise htela da ulazi u raspravu sa njim, platila je povratnu, ali, nisam siguran da zeli njima i da se vraca. Pritom, non-stop je bila trka, frka, panika, neki putnici su imali let 3-4 sata pre njenog(a sve ih strpali u isti kombi), a posle je bilo vremena za pauzu od pola sata da se izvrsi placanje... Organizacija na zavidnom nivou!

Kad sam ih obavestio mejlom o dogadjaju koji se desio, oni su mi ljubazno i brzo odgovorili, pritom kreirajuci sopstvenu verziju price, koja nema veze s mozgom i istinom. Navodno je vozac nesto drugo rekao, a toboz, nisu se razumeli... Pritom su se pravdali maglom, guzvom u Beogradu, guzvom na granici i kojekakvim smesnim izgovorima. To im je posao, valjda bi trebalo da su spremni na sve, narocito ako zakazu prevoz manje od 24h pred sam polazak!! I najjaca konstatacija im je bila, da, ako nisam zadovoljan sto mi je devojka "ziva i zdrava i na vreme stigla", spremni su i da vrate pare za povratnu kartu! Covece, pa ko da su je prevozili po minskim poljima Avganistana, pa treba da budem zadovoljan sto je ziva i zdrava! A i poenta uopste nije u novcu.

Obzirom da su se ocigledno mnogo osilili, a nivo usluga im se srozava, bez preke potrebe, NE KORISTITI usluge GEA tursa.

Fudeks ide iz BGa svake 2 nedelje, povratna je 1200 dinara ali se mora iskoristiti u jednon danu. Kreće samo subotom, pošto su turističke ture.

Ja idem za koji dan, ali videću da li mogu i za NG, pa ako je tako, ima 2-3 mesta u kolima

Ja do sada nikad nisam imala problema sa Geom, ali nikad sa njima nisam isla do Budimpeste nego samo do Temisvara i to vise puta. Do sada (nekih 8 puta) su bili skroz OK.

Fudeks ide iz BGa svake 2 nedelje, povratna je 1200 dinara ali se mora iskoristiti u jednon danu. Kreće samo subotom, pošto su turističke ture.

Ja idem za koji dan, ali videću da li mogu i za NG, pa ako je tako, ima 2-3 mesta u kolima

A kad ides za Temisvar i da li bi delio troskove sa jos jednom ili dve osobe?

idem sledece subote ili nedelje, neznam koliko nas ide, 2 sigurno.

Ako nas ima 3, onda mozemo da primimo jos jednog

Obzirom da su se ocigledno mnogo osilili, a nivo usluga im se srozava, bez preke potrebe, NE KORISTITI usluge GEA tursa.

Ja do sada nikad nisam imala problema sa Geom, ali nikad sa njima nisam isla do Budimpeste nego samo do Temisvara i to vise puta. Do sada (nekih 8 puta) su bili skroz OK.

Pricao mi je jednom vozac GEA tursa da za temisvar nikad nema problema (sto i sam mogu da potvrdim) jer svi koji idu hvataju wizzove letove a kako imaju samo jedan avion tamo to znaci da nema kombinovanja letova dakle ceo kombi ide za jedan let pa zato i nema problema. Za budimpestu je drugacija situacija jer ima milion letova i realno nije za ocekivati da ako imaju troje ljudi za let u 8 a 5 za let u 11 da salju dva vozila. Ja sam isao i u budimpestu sa njima i nije bilo problema ali sam i imao srece jer je moj let bio medju prvima ali sam isto tako bio i poslednji koga su cekali u povratku. Dakle neki ljudi su cekali u odlasku 3h pre poletanja aviona a neki su me cekali 2h da krenu dok ja nisam sleteo. Ali sta je tu je alternativa je voz pa ko voli nek izvoli ja bas danas rezervisah 2 mesta za temisvar ;)

Nije problem ni ako spoje putnike sa letova koji su u razmaku 2-3 sata, nije smak sveta. Problem je sto te zovu u 5 popodne da ti zakazu tacno vreme prevoza za sutradan u 8:30 ujutru i onda ti dodjes 40min ranije(!!) i jos ispadnes kriv, jer, toboz, kasnis!? I problem je u ophodjenju vozaca, bahatosti, nepostovanja vremena polaska koje je zakazano nepun dan ranije, i ti se su u skladu s tim organizovao, da se pozdravis sa familijom, pokupis jos par stvari i slicno. U konretnom slucaju, prakticno je bila ucena ili udji u kombi i krecemo odmah, ili evo ti tvoje stvari pa idi za Budimpestu kako znas i umes! Svakako takvo iskustvo sa njima nije nesto sto ce te naterati da opet koristis njihove usluge.

Ja sam isao i u budimpestu sa njima i nije bilo problema ali sam i imao srece jer je moj let bio medju prvima ali sam isto tako bio i poslednji koga su cekali u povratku. Dakle neki ljudi su cekali u odlasku 3h pre poletanja aviona a neki su me cekali 2h da krenu dok ja nisam sleteo.

Pitacu te za misljenje i utiske kad ti budes bio taj koji ceka nekog 2-3 sata, kakvo ces misljenje imati :)

Pitacu te za misljenje i utiske kad ti budes bio taj koji ceka nekog 2-3 sata, kakvo ces misljenje imati :)

Ja i kazem da sam imao srece a da sam cekao 2h verovatno bih poludeo :) Znam dosta ljudi koji su ih koristili i nisam cuo za slican problem tako da cu se za sada drzati svog iskustva koje je pozitivno :) kad se vratim iz valensije javljam kakvi su bili :)

Postojala je opcija za Novu godinu, ali cemo se najverovatnije ipak solidarisati sa par drugara i ostati ovde...  ;)

Kraj putovanja za NG za 2 osobe nam je let Pariz-Temišvar 7.I

Kako je avion u Temišvaru malo pre ponoći interesuje me ima li neki način da se dopelam jeftino do Novog Sada il bar majke Srbije :D

Ili možda imate neki jeftin smeštaj tamo za preporučiti, pa da ujutru obiđemo i Temišvar jer sam čuo da je lep grad pa onda odatle za Novi Sad, mada opet ostaje pitanje kako do Novog Sada jer nisam video redovnu autobusku liniju

Ako niste spavači, nešto pre 06.00h imate voz za BG, cena je valjda kao kod nas, tj. oko 10 eur. Oko 9h ste u prestonici.

Išao sam juče u jednu jednodnevnu turu autobusom do Temišvara i hoću da skrenem pažnju onima koji planiraju da idu autobusom - zadržavanje na granici! I u odlasku i dolasku smo čekali po 3 sata! Automobili su prolazili uz zadržavanje od par minuta u odlasku, u dolasku na našoj strani su čekali i po 15tak.

Guest
This topic is now closed to further replies.