Jump to content

Featured Replies

Bgd-Tsr ako idete kolima 4-5 oro izadje vas sve sa parkingom i gorivom oko 10e po osobi.

Tsr-MilanoBergamo povratna 19eur plus taksa za vizu ili master ...znaci oko 30eur...ide sreda i petak u 6.30 ujutro (zavisi da li hocete da jurcate za petak ili ste opusteni pa lagano u sredu)

Milano Bergamo-ParisB  40.48eur povratna  plus visa/master. Ryan ima dva leta (rano ujutro i kasno uvece)...Moze da se iskombinuje kako god...

Ja pokraden!  ;D

hehehe...nisam ni citala prvu stranu....ali, to je samo dokaz da nam je kombinacija dobra, zar ne?

Ima jos jedna jeftinija ...al necu da vam kazemmmm

utatata

:party: :party: :party: :party: :party: :party:

Voz do budimpeste 25 evra. Avion 90. I tamo bus od brisela valjda oko 20. To je oko 140 evra. Avion naravno Wizz.

hehehe...nisam ni citala prvu stranu....ali, to je samo dokaz da nam je kombinacija dobra, zar ne?

clap.gif' alt=':clap:'>

Ima jos jedna jeftinija ...al necu da vam kazemmmm

utatata

:maddd: :maddd: :maddd:

Jos jedna od alternativnih varijanti za bracu Grobare, kako sada stoje stvari i najjeftinija.

Bratislava-Pariz....Ryanair-om, 53 evra sa taksama, vozom do Budimpeste 25 evra + busom studentagency do Bratislave 9 evra.

pa ako sve otkrijemo...unistice nas ovi Grobari i necu imati gde jeftino da idem u maju.... hm, sreca pa sam se obezbedila za onaj Portugal...i to temisvar-Milano....ne zelim ni da pomislim da se u tom terminu igra final four pa da se klackam u celicnoj ptici sa 100 grobara...

ajme majkoooo   :bang: :bang: :bang:

Izvini a kojom kompanijom od Budimpeste do Brisela i od Brisela do Pariza? Ja takodje hocu da idem na fajnal for ali su mnogo skupe karte,cak i iz Temisvara karta trenutno kosta 200 evra bez prtljaga ,tako da se uopste ne isplati.

pa i ne treba ti prtljag...osim ako ne ostajes tamo.

Za sve Grobare (neko vec rece crkli dabogda sto nam dizete cenu karata  :psuje::maddd: :maddd: nono ) ja bih isla sledecim putem...da igra neki drugi klub, naravno...

Bgd-Tsr ako idete kolima 4-5 oro izadje vas sve sa parkingom i gorivom oko 10e po osobi.

Tsr-MilanoBergamo povratna 19eur plus taksa za vizu ili master ...znaci oko 30eur...ide sreda i petak u 6.30 ujutro (zavisi da li hocete da jurcate za petak ili ste opusteni pa lagano u sredu)

Milano Bergamo-ParisB  40.48eur povratna  plus visa/master. Ryan ima dva leta (rano ujutro i kasno uvece)...Moze da se iskombinuje kako god...

Znaci, za 70eur plus transfer Temisvar poko 10 (ili najgore sa Geom 40)...to je 80 (ili 110) sto, morate se sloziti nije puno.

Hotel ima jos uvek da se nadje po 30e po osobi (60eur dvokrevetna)...

Naravno da ostajem tamo!pa necu da spavam na ulici od petka do nedelje! tesko je iskombinovati ove letove jer low cost kompanije krecu ili ujutr rano ili kasno uvece tako da bi trebalo platiti smestaj u Bergamu jos!

za od petka do nedelje ne znam sta ce ti prtljag  ::crazy:

meni je rucni prtljag, 10 kg, sasvim dovoljan za sva putovanja do dve nedelje van zimske sezone, a redovno se presvlacim, kupam itd.

u 10 kg sve staje opusteno.

tesko je iskombinovati ove letove jer low cost kompanije krecu ili ujutr rano ili kasno uvece tako da bi trebalo platiti smestaj u Bergamu jos!

Ryan iz Bergama ima dva leta, rano ujutru i kasno uveče tako da nema potrebe za plaćanjem smeštaja u Milanu.

Izvini a kojom kompanijom od Budimpeste do Brisela i od Brisela do Pariza? Ja takodje hocu da idem na fajnal for ali su mnogo skupe karte,cak i iz Temisvara karta trenutno kosta 200 evra bez prtljaga ,tako da se uopste ne isplati.

pa i ne treba ti prtljag...osim ako ne ostajes tamo.

Za sve Grobare (neko vec rece crkli dabogda sto nam dizete cenu karata  :psuje::maddd: :maddd: nono ) ja bih isla sledecim putem...da igra neki drugi klub, naravno...

Milano Bergamo-ParisB  40.48eur povratna  plus visa/master. Ryan ima dva leta (rano ujutro i kasno uvece)...Moze da se iskombinuje kako god...

Znaci, za 70eur plus transfer Temisvar poko 10 (ili najgore sa Geom 40)...to je 80 (ili 110) sto, morate se sloziti nije puno.

Hotel ima jos uvek da se nadje po 30e po osobi (60eur dvokrevetna)...

Naravno da ostajem tamo!pa necu da spavam na ulici od petka do nedelje! tesko je iskombinovati ove letove jer low cost kompanije krecu ili ujutr rano ili kasno uvece tako da bi trebalo platiti smestaj u Bergamu jos!

posto ovo prelazi u igru gluvih telefona da se odjavim. Ukoliko si do sada putovao(la) low cost kompanijama znas da u kabinu mozes uneti rucni prtljag do 10 kg i to odredjenih dimenzija. Dakle, ukoliko ne nosis krevet i jastuke iz Beograda, u 10kg mozes da spakujes dovoljno stvari za nedelju dana boravka bilo gde...

@nvukelic kaze istinu o dva leta iz Bergama a ne vidim problem ni da je jedan...lepo je videti i Milano (hoteli, ne hosteli) u Bergamu su oko 26e po osobi (nocenje/dorucak).

Na kraju, najbolje je posetiti site Lowcost kompanije i kombinovati. Nikad ne znas kakva suluda kombinacija moze da se nadje sasvim slucajno i povoljno. Ja sam u Pariz isla ovako, preko Bergama iz Temisvara i povratna me je izasla 48eur (Ryan+Wizz). Mogla sam sve da uklopim ali sam iskoristila ceo dan i ishpartala po Bergamu i malo po Milanu a spavali smo u 

http://www.booking.com/hotel/it/as-bergamo-aeroporto.en.html?aid=329807;sid=e3a303bb9ddc0047d72a825feeb4bf45;checkin=2010-05-06;checkout=2010-05-07

tada je bilo 80eur nocenje sa doruckom za 2 osobe. Hotel je 4* odlican, cak bih rekla, predobar za prolazan hotel. Sto je najbitnije, hotel svojim korisnicima pruza uslugu shuttle busa do zeleznicke stanice Bergamo odakle je veza sa Milanom odlicna.

U Parizu smo bili u

http://www.booking.com/hotel/fr/champlain-paris.en.html?aid=329807;sid=e3a303bb9ddc0047d72a825feeb4bf45;checkin=2010-05-06;checkout=2010-05-07

dobro, fino, jeftino za Pariz. Svaka preporuka. Dve linije metroa su u blizini tako da je ceo grad na dohvat ruke Placali smo, mislim 89eur dvokrevetnu sa doruckom.

E ovako!

Prvenstveno ovo se odnosi samo na one koje putuju zbog Partizana tako da hvala na pomoci ali vase teroije jednistavno nisu uklopljive!Prvo,treba voditi racuna da let iz Bergama za Pariz polece u 8 p.m. tako da ne mozemo stii na utakmicu.Znaci opet bi trebalo placati  jedan ili dva nocenja u Bergamu jer je jedini prethodni let u sredu.

Drugo,sto se tice povratka ,let iz Bergama polece u 8 h a. m. tako da opet ne postoji mogucnosti da se stigne na vreme iz Pariza sto znaci da opet racunajte jos jedno prenocsite sto ce vac izaci ovoliko:115e +30+30+30+40 plus relacija aerodrom -grad,ne znam koliko vec staje ai sve zajedno ispada 300 e!

Samo bih te ispravio za povratak. Pretpostavljam da povratak planiraš za 10.05. Let iz Bergama imaš i u 22.30 što znači da ne moraš da plaćaš prenoćište. Za odlazak jeste nezgodno što Wizz ima polazak 5. i 7, a baš bi "legao" 6. Ni iz Budimpešte nema. To je ukupno 100EUR za kartu, transfer do i od aerodroma minimum 50 EUR, plus 5 noćenja (svih pet u Parizu ili 2 Bergamo+3 Pariz ili 1 B+4 P). Jebiga, ispada da to i izađe na 250-300EUR.

Jedini aranžman koji sam ja našao je nekakav Jungle Travel http://jungletribe.com/putovanja/1286/euroliga-f4-pariz/

Prevoz autobusom ili avionom, smeštaj u Etap hotelu** u Parizu.

Cena 120 eura za prevoz autobusom na utakmicu Partizan – Olimpijakos  i za povratak odmah posle utakmice.

Cena 250 eura za prevoz autobusom i boravak od 4 dana  (3 noći)  u glavnom gradu Francuske.

Cena 350 eura za prevoz low cost avionima i boravak 4 dana u Parizu.

@bold Kojim i kako?

Imali li low cost do Pariza, koja je najjeftinija opcija otici tamo izuzimajuci stop ???

ko se drzao teme drzao se....

rezime

05.05.

Bgd-Tsr 20e

Tsr-MilBergamo 30e

Noc Bergamo 30e

06.05.

Milano-Pariz 25e

Pariz 06.-10.05  4noci  160e

10.05.

Pariz-Rim 50e

Rim-Temisvar 45e

Skuplja varijanta je sa sve zezalicama 360e

Agencija je 350 plus 150 sto je 500

Razlika je u 2 dana vise u varijanti sa low costom i dva grada vise, Bergamo i malo Rim...koliko se stigne. Temisvar od afiniteta.

Inace, ja bi ovu povratnu varijantu uradila...Pariz-Bolonja (30e) Bolonja 2 dana oko 60e i Bolonja -Temisvar 15e.

To bi iskoristila jer je pariz-Rim_Temisvar 95eur a ovde sa dva nocenja u Bolonji (nikad nisam bila) je 105. 10 eur razlika  itekako se isplati

p.s.. Posto ljudi slabo zalaze na deo foruma pod razno, ..ako ima neko ko je zainteresovan za Sonisfere festival u Sofiji 22-23.07. neka se javne. Ja bi isla samo na rammstein, Metallica mi nije "ono". Znaci, putnici za 23.za Sofiju

posto ti je bitno jednostavno i brzo, a neces da se mnogo cimas, najpovoljnije je easyjem Budapest-Paris pol cetvrtak, povratak ponedeljak za 169e. Dodaj jos malo za Budapest i transfer u Parizu. Treba ti 200e za prevoz.

Mislim da je cica mislila da na sajtu Kontikija nema više one ponude. Zamenili su je specijalnom ponudom za F4. Izvini panonski, ali ja moram da prenesem taj bezobrazluk od ponude, cena aranžmana je 595-645-795EUR, a u cenu putovanja nije uračunato: avionske takse € 127, fakultativni izleti i ulaznice za F4. Znači samo prevoz i smeštaj od 725-925EUR :o! Cico, je l' ti sad ona kombinacija od 300EUR ne zvuči toliko loše  ;D.

Ja pokraden  ;D

Jedini aranžman koji sam ja našao je nekakav Jungle Travel http://jungletribe.com/putovanja/1286/euroliga-f4-pariz/

Prevoz autobusom ili avionom, smeštaj u Etap hotelu** u Parizu.

Cena 120 eura za prevoz autobusom na utakmicu Partizan – Olimpijakos  i za povratak odmah posle utakmice.

Cena 250 eura za prevoz autobusom i boravak od 4 dana  (3 noći)  u glavnom gradu Francuske.

@bold Kojim i kako?

Ključno pitanje, koji lowcost, odakle i kako misle da kupuju karte za let?

ne mogu da ne primetim glupu formulaciju ovog jungle tribe-a "low cost avionima".. kao da je avion low cost... valjda "avionima low cost kompanija" ili tako nesto.