Jump to content

Featured Replies

Ja sam leteo sa njima pre 2 godine za Bangkok i bio sam stvarno prijatno iznenadjen sa uslugom i svim ostalim. Cak smo u povratku leteli sa Boingom 777 starim tek 2 dana (jos je bio u najlonu) :)

I ja sam bio skeptican i mislio sam da letim sa Qatarom ali je u medjuvremenu poskupela karta sa njima pa sam izabrao bracu ruse :)

Ta dva za jedan je bzvz akcija, iste cene kao da kupis 2 karte regularno, cak je nekad jeftinije da uzmes na promociji petkom

Ja pratim danima kretanje cena HKG-Beograd i ipak je Aeroflot najjeftiniji i najbolje povezan...

Da l neko zna mozda kombinaciju pocetak januara za Barbados jeftinu? :) Polazak posle nove godine par dana, povratak 16og? Moguce su sve kombinacije osim preko Britanije i US :)

Ako imas USA vizu, BEG-NYC pvoratna cca 450eur, plus NYC-BGI 250eur povratna.

Od toga ne moze jeftinije ... bar koliko ja vidim.

Edit: Tek sad procitah celu poruku :):) Izvinjavam se ...

Edited by traveleasy

Narode ima li neko iskustva sa aviokompanijom BLUE PANORAMA jer sam imao u planu da letim sa njima iz Tirane za Italiju, ali sam nasao vrlo malo utisaka putnika o njima i uglavnom su jako losi ( pomjeranje  letova od nekoliko sati do nekoliko dana, ne javljanje na call centar, nemogucnost da se stupi u kontakt sa njim itd)

Hej cao svima! Koje booking site-ove preporucujete kao povoljne, trebaju mi jeftine opcije za Australiju, recimo nesto iz Kuala Lumpura? Hvala.

Edited by nova putnica

Hej cao svima! Koje booking site-ove preporucujete kao povoljne, trebaju mi jeftine opcije za Australiju, recimo nesto iz Kuala Lumpura? Hvala.

vidi na sajtu air asia...ili scoot..oni imaju prilicno jeftine karte od KL ili Singapura do Australije...ponovo, zavisi u kom periodu ti treba....ako je za januar, cene su dosta vise nego februar npr...jer je tad sezona odmora u AU

Edited by bam-bam

vidi na sajtu air asia...ili scoot..oni imaju prilicno jeftine karte od KL ili Singapura do Australije...ponovo, zavisi u kom periodu ti treba....ako je za januar, cene su dosta vise nego februar npr...jer je tad sezona odmora u AU

Da,da, znam za Air Asia, preko njih sam i mislila, ali sada kao da nema vise povratnog leta iz Adelaida za Kuala Lumpur - oko 22.01.2015. Ne znam sta da radim, generalno mi treba karta za Adelaid. odlazak 15-19.12, povratak 21-27.01.2015. Ako neko nesto vidi povoljno, neku kombinaciju, molim da mi javi. Hvala svima!

ps. Svaka pomoc dobrodosla, obzirom da sto pre moram da nadjem kartu za put!

Edited by nova putnica

Ja sam u Australiji koristila webjet.com.au

Ne znam da li su sad povoljni. I jesi li pogledala i Jetstar. Nor., za Perth iz Singapura su imali pristojne cene.

Moracu to da pogledam Jetstar sam gledala, skuplji je dosta van AU. Ma, zakasnila sam sa kartom, prosto ne mogu da verujem da Airasia nema nista za Adelaid, nemam pojma da li je to moguce.

Moracu to da pogledam Jetstar sam gledala, skuplji je dosta van AU. Ma, zakasnila sam sa kartom, prosto ne mogu da verujem da Airasia nema nista za Adelaid, nemam pojma da li je to moguce.

Da li neko moze da proveri cene Kuala Lumpur - Adelaide, odlazak cca 15.12., povratak 21.01.2015. preko Air Asia. Nesto zeza kod mene, a ne znam ni odakle ovolika razlika u odnosu na ostale gradove u AU, bilo je isto....ne znam da li ovo ima sanse da se promeni, neko slicno iskustvo, savet? Hvala.

Edited by nova putnica

Da li neko moze da proveri cene Kuala Lumpur - Adelaide, odlazak cca 15.12., povratak 21.01.2015. preko Air Asia. Nesto zeza kod mene, a ne znam ni odakle ovolika razlika u odnosu na ostale gradove u AU, bilo je isto....ne znam da li ovo ima sanse da se promeni, neko slicno iskustvo, savet? Hvala.

21. januara nema let iz adelaide za KL...ima dan ranije i dan kasnije...zasto ne kupis u jednom pravcu, KL-adelaid kosta oko 130 evra....a posle kupi povratak sa nekom drugom low cost...

takodje, 10. novembra ce biti promocija, pise ti na sajtu, pocinje u 00:00 10og, po malezanskom vremenu ( +8h)...karte koje su na velikom popustu se brzo rasprodaju, tako da treba biti brz i biti na njihovom sajtu tacno u 12 po njihovom vremenu...

takodje, jedan savet...ova karta za povratak adelaid- KL je stvarno dosta skupa, i ne verujem ni da ce je promocija dosta pojeftiniti....jednostavno, dosta ljudi je kupilo kartu za te dane i to je to....ja sam predhodnih nedelja takodje jurio kartu , samo iz BKK za sidnej, za isto vreme kad tebi treba povratak, znaci treca nedelja januara...

karta mi je bila 400 evra one way...i nije uopste padala...i to sve sa sletanjem i cimanjem pola dana u KL....jednostavno, u to vreme je sezona odmora u australiji i svi australci putuju, i to dize cene...moj savet ti je da ne cekas puno....ako navatas nesto na toj promociji, to je to...ako ne , kupuj sto pre...ja sam cekao 2 nedelje, i na kraju mi je skocila karta sa 500 na 600 evra preko qantasa....kupio sam tu od 600, posto sam izracunao da mi se cim preko air asije, sa prtljagom od 30 kila sto bi dodatno platio, i letom od 20 sati, uopste ne isplati...isto vece je ta karta vec kostala 770 evra, sto znaci da sam ja kupio poslednju po toj "nizoj" tarifi...

eto, ni ja nisam sanjao da cu ikad u zivotu platiti kartu one way 600 evra,za relativno kratku rutu, al  morao sam, jer sam striktno bio vezan za odredjene datume...

ne cekaj mnogo, u australiji je sezona odmora, posto imaju kinte australci, kesiraju i dizu cene...

Ej, hvala ti, tako cu i da uradim, nema druge. Da li verujes da je ta povratna karta bila 200eur, za te datume! Ali ja sam se izgupirala,oduzila....nisam ni sanjala ovo! Nisam ni videla najavu za tu promociju, sve destinacije ili...ako je u ponoc kod njih, kod nas to ce biti 9.11. u 16.00h?

Ej, hvala ti, tako cu i da uradim, nema druge. Da li verujes da je ta povratna karta bila 200eur, za te datume! Ali ja sam se izgupirala,oduzila....nisam ni sanjala ovo! Nisam ni videla najavu za tu promociju, sve destinacije ili...ako je u ponoc kod njih, kod nas to ce biti 9.11. u 16.00h?

izmedju nas i KL je 7 sati razlike...

znaci u 17h valjda..kad bude promocija, videces za koje destinacije...

ali kartu ovu za povratak ne ocekuj mnogo jeftiniju, jer su verovatno bukirani na tim letovima..to je tako, nekad nadjemo dobre cene , a nekad nas oderu ako su avioni popunjeni :LOLLL:

Jesi li gledala Tigerair? Doduše, morala bi za Sydney (ili Perth) pa onda Adelaide). Za te tvoje datume KL - Sydney je negde oko 680 AUD (bez torbi, naravno).

A Singapur ti ne odgovara? Imaš možda više opcija... Za te tvoje datume daje 715 EUR Qantas, ali verovatno ima jevtinije od toga...

Edited by Yael

Da, to je mnogo. Moze i iz Singapura....imas neku ideju? ja sam se nekako orijentisala na KL, jer iz Budimpeste imam jeftinu kartu do KL.