Jump to content

Featured Replies

Istanbul - Mozambik (Maputo) ~~ 500eur

Blackout datumi: 17.12.-23.12.2014, 02.01.-11.01.2015, 26.03.-02.04.2015, 06.04.-13.04.2015

Expedia.de

Edit: Ne mogu da editujem post iznad, ali Kota ima i za manje para Link

Ili  Langkawi Link

Blackout datumi: 17.12.-23.12.2014, 02.01.-11.01.2015, 26.03.-02.04.2015, 06.04.-13.04.2015 / Minimum 5 dana, max 30.

Edited by traveleasy

Ima li šta interesantno za period oko NG, a povoljno

razmatrao sam Wizzair  Temišvar - Barselona (iz BG sam), ali su letovi krajem januara tek dosta povoljniji

Pegasus do Istambula, termini neodgovarajući

sad razmatram i Milano (kad nema Rim) easy jetom...

Ima li još predloga?

Kraj februara, početak marta - treba mi predlog za Njujork ili Boston i to preko njihovih kompanija, jer su jedine (nemojte da se smejete) koje dozvoljavaju da zeke putuju sa vama u kabini :) Ako natrčite na neki bag ili promociju, setite se ove poruke ;)

:spot:

Imao sam taj slučaj sa mačkom.

British airways dozvoljava male životinje u kabini. 

Nemoj zaboraviti na stroge veterinarske propise.

Zašto?

Evo danas je akcija -20% za članove kluba.

Edited by pedjalon

E, a pazi sad - ovo je za mačke i pse. Za druge vrste životinja nema ničega, odnosno, moraju da idu kud i ostali prtljag.

Evo jedne liste aviokompanija koje dozvoljavaju zečeve u kabini (mada mi se čini da su zalutale i kompanije koje ne dozvoljavaju u kabini, već samo kud i ostali prtljag):

http://wabbitwiki.com/wiki/Rabbit-friendly_airlines 

Zgodna stvar sa Amerikom je što na većim aerodromima (npr. Newark, Boston Logan, Miami) postoje posebni delovi gde je moguće proći sa zečevima bez zadržavanja, odnosno, bez njihovog zadržavanja u karantinu. 

Budimpesta-Toronto, na prolece [def video datume u martu i aprilu] 458 USD, expedia.com ili Finnair.com

Preko Helsinkija i Londona [London-Toronto se leti sa BA].

Prodajem avio kartu do Eindhovena u Holandiji posto ja ne mogu da idem. Polazak 29.11. a povratak 2.12. preko wizzaira. 4000 din. Zainteresovani moze PM ili na [email protected]. Hvala.

Prodajem avio kartu do Eindhovena u Holandiji posto ja ne mogu da idem. Polazak 29.11. a povratak 2.12. preko wizzaira. 4000 din. Zainteresovani moze PM ili na [email protected]. Hvala.

Jedino da je poklonis nekome. Mijenjanje imena po letu iznosi 5300 din. To znaci da bi neko morao da plati 10600 + 4000 koliko trazis.

http://wizzair.com/sr-Cyrl-CS/useful_information/service_fees

Edited by awinaken

Karta je grupna (preko njihovog discount club-a) i vodi se na tudje ime. Ja sam naveden kao jedan od saputnika i verujem da do cekiranja mogu da se bez naknade menjaju ta imena. Tako da cena bi isla samo 4000.

Jedino da je poklonis nekome. Mijenjanje imena po letu iznosi 5300 din. To znaci da bi neko morao da plati 10600 + 4000 koliko trazis

Lose verujes, Ranko... A pritom i gresis, jer ne postoji grupna karta bez obzira sto su kupljene sve odjednom...

Edited by Un I.Q. ue

Ranko, on 22 Nov 2014 - 01:15, said:

Karta je grupna (preko njihovog discount club-a) i vodi se na tudje ime. Ja sam naveden kao jedan od saputnika i verujem da do cekiranja mogu da se bez naknade menjaju ta imena. Tako da cena bi isla samo 4000.

Upravo tako. Ne postoji grupna karta, Ranko. A dala sam ti i link ispod komentara u vezi sa tom naknadom.

Edited by awinaken