Jump to content

Featured Replies

Ako nekoga zanima..... 

Biznis klasa, povratni letovi, jan/feb/mar iz BKK do HKG/PEK sa Malezija Airlines cca 250eur, BKK - SIN februar Cathay-om isto biznis cca 280eur povratni let.

Upravo tako. Ne postoji grupna karta, Ranko. A dala sam ti i link ispod komentara u vezi sa tom naknadom.

Postoji grupna karta ali ne preko cluba! Menjanje imena do 72 sata pre polaska ali se nikad ne isplati kupovati sem u ovakvim situacijama u slucaju promene!

BUD-BKK Dec - Mar (blackout 20.12-15.01) = 430eur, Aeroflot.

Slicne ili iste cene i za : Tokio, Male (Maldivi), Hong Kong, Guangzho....

Edit: Iste cene su i iz BG-a, za sve lokacije, sem Bangkoka. (Isto Aeroflot)

Edited by traveleasy

BUD-BKK Dec - Mar (blackout 20.12-15.01) = 430eur, Aeroflot.

Slicne ili iste cene i za : Tokio, Male (Maldivi), Hong Kong, Guangzho....

Edit: Iste cene su i iz BG-a, za sve lokacije, sem Bangkoka. (Isto Aeroflot)

ima Bankok iz Budimpešte za  368e  samo, preko qatar airways početkom decembra datumi,   budgetair.it

Ako nekoga zanima.....

Biznis klasa, povratni letovi, jan/feb/mar iz BKK do HKG/PEK sa Malezija Airlines cca 250eur, BKK - SIN februar Cathay-om isto biznis cca 280eur povratni let.

Takodje, BKK-HKG, Kenya Airways, Biz, 301USD

ETA: ne vidim ovo za Cathay, je li jos dostupno?

Edited by jms_uk

Sad vidim, direktno kod njih :shockkk:

samo ne zaboraviti da je taj biz 'regional product' ...

Razmisljam se dal' da se pocastim tom cathay biznis klasom, cuo sam da je jedna od najboljih na svetu.  A i taman da opet vidim Singapur ... :)

Elem, opet se pojavio onaj super deal alitalia/delta, za RTW kombinacije :)

MXP-SIN/SIN-LAX = 250eur Februar/Mart/April, ili NYC za neki eur skuplje. 

Do Milana Easyjet-om, a iz NYC/LAX-a norwegianom do CPH/OSL/ARN oko 200eur, a odatle do nas za oko 100 u tom periodu. 

Razmisljam se dal' da se pocastim tom cathay biznis klasom, cuo sam da je jedna od najboljih na svetu.  A i taman da opet vidim Singapur ... :)

Na toj relaciji nece biti [cak ni najbolji CX product]...

MXP-SIN/SIN-LAX = 250eur Februar/Mart/April, ili NYC za neki eur skuplje. 

Do Milana Easyjet-om, a iz NYC/LAX-a norwegianom do CPH/OSL/ARN oko 200eur, a odatle do nas za oko 100 u tom periodu. 

Easyjet ukida letove Beograd-Milan. Poslednji let je, cini mi se, 27. marta i to bi bilo to. :/

Easyjet ukida letove Beograd-Milan. Poslednji let je, cini mi se, 27. marta i to bi bilo to. :/

odakle ti ta informacija?

pa to je bio jedini isplativi let..milano je najveci hub, jedina nasa jeftina veza sa celom evropom...

5707228141.png

Odlicna cena za Manilu iz Beograda. Jedini problem je sto je bas malo datuma u igri. Ovo je iznad jedan od datuma a koga zanima moze da kombinuje dalje :P

Jms self dump? :)

Jms self dump? :)

Definitivno, mada nisam siguran da moze da se izda karta, tj. da li JU i PR imaju interline agreement [ne mogu da nadjem ovaj kombo nigde drugde].

Letovi iz Beograda za Bangkok sa Aeroflotom u februaru/martu za oko 530e. Ima dosta datuma...

Ima i Hong Kong za 430e...

Edited by nvic

Zdravo, da li je neko leteo ili bukirao mozda preko Arke fly (www.arke.nl), imaju odlicne ponude za daleke destinacije. Posto im sajt nema (?) english version, malo je teze, ali imaju online chat agente koji odlicno znaju eng, tako da sam uspela da ih "smorim" za neke informacije. PLaca se jedino preko bankovne doznake koliko sam razumela, ili ako imate kreditne kartice, svejedno...Prilicno su lose ocenjeni na skytrax, ali opet...odlicne su im ponude, sve konekcije su naravno preko Amsterdama...do AMS ide BEG-EIN pa nekih sat h do AMS nekim vidom prevoza...Meksiko im je super povoljan, moze se naci flight+all inclusive 7 noci, u rasponu od 700 eur pa navise u hotelima od 4*,5*...

Javite....ako neko i ima neku varijantu oko NG ili u jan da predlozi u ove toplije krajeve :))) 

Oni imaju svoju flotu, t.j avio kompaniju, deo su grupacije TUI...

Iz BEG dakle varijanta Air Serbia, ili Wizz air do EIN-Ajndhovena i odatle lako do AMS...ekstra povoljna varijanta...(povratna 50,60 eur u januaru)

Inace , gledah i povoljne karte za Thailand, ali nismo nikad bili, pa sve mislim ne bih se snasla itd, a nase agencije deru za te aranzmane...