Jump to content

Featured Replies

Trebao bi ti kod za italijansku verziju sajta, ali, koliko sam ceprkao, izgleda je istekao. Ili ga nije ni bilo.

Ima za Dubai kod Wizza u maju i junu i za 100 evra povratna, za clanove Wizz cluba.

Tj, bilo je sinoc, sad, koliko vidim, ima za malo vise, ali, opet superpovoljno.

Edited by Dragance

Ovo je i meni nevijerovatno. Letovi iz Podgorice u SAD i Kanadu. Newyork za 359 €, Washington, Boston, Chicago, Atlanta, Philadelphia, Seattle, San Francisco, Houston, Los Angeles i Miami izpod 500 €, Montreal 503€ i Toronto 535€

http://budjet.guru/?p=3713

Edited by Jani2

Minsk - JI Azija  - JI Azija - Beograd = 340 -370 (Etihadom), samo ostaje problem kako doci do Minska, no ako je neko u tom delu sveta moze iskoristiti :)

Promocija traje do 03.03, a moze se leteti od aprila do decembra.

9377907681.png

Kod koga su najpovoljnije karte do (jugoistocne) Kine?

Ne baš sasvim na jugoistoku ali do gradova u Kini, Chongqing i Xian, probaj na Finnair. Oko 500 e iz Budimpešte,Praga... Dva meseca unapred, skoro uvek ima po toj ceni

Ne zaboravite da pogledate i za Premium Economy - u nekim slucajevima razlika je manja od €100.

Ne zaboravite da pogledate i za Premium Economy - u nekim slucajevima razlika je manja od €100.

cdUHpOr.png

Meni Seoul za kombinaciju sa slike na prethodnoj strani kosta 600e  :psuje:

Izgleda da je kombinacija za Seoul mrtva, tj da su ispravili gresku. 

Letovi za Brazil su i dalje tu negde od 350-400 eur, ali sve manje i manje datuma na raspolaganju. 10-20.05 npr i dalje drzi cenu 370eur