Jump to content

Featured Replies

Društvo pitanjce jedno,

jel ovaj AirBerlin jedini prevoznik koji relativno jeftino leti iz bgd do Kurakaa, ili vi znate još neki?

Gracias 

Jel uspio neko da kupi?
Meni 'iskace' greska i na spanskoj Expediji i na govolo.it :sad:

edit: nije moglo ni na govolo.es ali izgleda na Expedia.es jeste iako nema jos ni maila

¡Haz las maletas! Tu viaje está reservado.
Recibirás el mensaje de confirmación en los próximos minutos.

Edited by ThirstyTraveler

On 2/29/2016 at 2:54 PM, klanfa said:

Volotea letovi za 5€!

Dosta destinacija, ok datumi (uglavnom van sezone). Spisak destinacija sa cijenama od 5€ se moze naci na sljedecem linku: http://www.volotea.com/en/flight-offers/

Kvaka je u tome sto za kupovinu karata od 5€ treba kupiti godisnje clanstvo za Supervolotea, koje kosta 50€. Sa clanstvom se mogu kupiti karte za bilo koga ko putuje na istoj rezervaciji. Ja sam svoje clanstvo kupio kada su imali karte za po euro (i idem u Francusku :D ), tako da izgleda da imaju akcije sa povoljnim kartama relativno cesto.

Molio bih sve koji se jos nisu registrovali na volotea.com da koriste sljedeci link za registraciju

To je moj referral link; ako se preko njega prijavite, dobijate i vi i ja po 10€ za kupovinu letova. Tih 10€ vrijede godinu dana, i mogu se koristiti za sve kupovine iznad 10€.

Ako neko od administratora smatra da je moj referral link reklama, rado cu ga ukloniti, mada mislim da je ok jer samo mogu obe strane profitirati :)

EDIT: Koliko sam primjetio prosli put (a i sad cini mi se), Volotea zna staviti kartu u jednom smjeru da bude 1/5€, a da let nazad bude znacajno skuplji. Ovo sam zaobisao tako sto sam kupio kartu za povratak iz drugog mjesta, i opet platio 1€.
Na kraju imam itinerary Split-Bordeaux Bordeaux-Strasbourg Strasbourg-Toulouse Toulouse-Split za 4€ po osobi :D

Opet Volotea akcija za Supervolotea clanove, ovaj put letovi od 1€ u jednom smjeru!

https://www.singaporeair.com/en_UK/special-offers/singapore-stopover-holiday/

Stopover u Singapuru za 1 $, ako letite Singapore airlinesom iz Nemacke i imate presedanje. Nije mi bas najjasnije, ali, izgleda da su hotel i transfer od/do aerodroma ukljuceni u cenu od tog jednog dolara, kao i neke ture po gradu i ulaznice. Ne znam da li je bas sve tako, iscitati dobro sve uslove i detalje.  Mozda nekom bude od koristi. 

Nije za 1$ nego od 1$ :)

A Singapore Stoover Holiday package(SSH), which includes hotel + transfers + attractions may only be purchased by passengers transiting through Singapore, en-route to their final destination (for example, Sydney - Singapore - London).

A Basic Singapore Stopover Holiday package(BSSH), which includes hotel + transfers, may be purchased by passengers transiting through Singapore, en-route to their final destination (for example, Sydney - Singapore - London) and by passengers visiting Singapore (for example, Sydney - Singapore vv).

For both package options, the inbound flight and outbound flight to/from Singapore must be ticketed and operated on Singapore Airlines (SIA) or SilkAir (SLK). The flight number must begin with SQ or MI. Any 4-digit SQ flight must be operated by SLK and any 4-digit MI flight must be operated by SIA. Flights on SQ4281 or SQ4282 are also eligible for SSH.

Ovde mogu da se vide cijene, nije bas da poklanjaju.

Volotea karte po 7€ na cijeloj mrezi - nije potrebna Supervolotea.

Za registraciju preko sljedeceg linda 10€ credit dobijate 10€ za kupovinu karata.

Oslo - New York povratna - oko 235 Evra na Norwegianu, datumi Januar-Februar 2017

Edited by kokica

Da li bi neko bio voljan da mi pomogne da nadjem način da stignem iz Beograda do Bolonje (još preciznije, treba da stignem u Ređjo Emiliju) 28.4 - 3.5? Obično mogu sama da se snađjem, ali ovog puta ne nalazim baš neke opcije. Ono što mi je fiksno su datumi, za ostalo sam fleksibilnija (mislim, gledala sam i Terra travel, vozove...)

Hvala svima!flowers::

3 hours ago, jeleros said:

preko temisvara?

Let negdje u Italiju a onda Megabus ili Flixbus unutar Italije za sitne pare.

Темишвар (‏TSR) → Болоња (‏BLQ) W6 3559  25.4.2016 15:00 - 15:351 Одрасла особаПревоз269,00 lei1 × Цена лета233,00 lei1 × Административна такса36,00 lei

Болоња (‏BLQ) → Темишвар (‏TSR) W6 3560  6.5.2016 16:05 - 18:401 Одрасла особаПревоз269,00 lei1 × Цена лета233,00 lei1 × Административна такса36,00 lei

Укупно уEUR128,69 €