Jump to content

Featured Replies

Hvala vam....

To sam I ja primetila da malo malo pa eto ih karte ispod 400. Eto imam taj period kada mogu otputovati.. dec,jan,feb,mar, a nije mi problem kupiti karte ni sada ni bilo kada ranije...pa sam mislila da odmah resim. A na ovom sajtu redovno visim I hvatam sve sto postavljate :biggrin:

Znaci, savetujete da ne jurcam vec da cekam I bice nesto ispod 400 I ya ovaj period koji mene zanima?

Treba imati u vidu da odredjeni periodi [sredina decembra-sredina januara npr.] su obicno blackout periodi za promocije...

....rizikovacu da ispadnem ...hm...ali sta je to blackout period?:blink:

Ako podrazumeva da tada nema promocija, nije problem, posle toga cu ja:wink:

Edited by mananna

11 minutes ago, mananna said:

....rizikovacu da ispadnem ...hm...ali sta je to blackout period?:blink:

Zamisli kalendar gde su zacrnjeni neki dani :smile:

Period u kome nije dozvoljena promocija.

Hvala puno svima za pomoc! Da li neko zna kada je najbolje ici na Bali, u odnosu na cene karata?

Tacnije, imam ponudu od nase neke agencije za 650 eur povratna za Denpasar, od pocetka okotbra tipa 05.10-17.10, ne znam koliko je to povoljno, mislim da je Qatar spomenula...

Istražuj sama preko njihovog site (Q), a možeš d a napraviš kombinaciju sa recimo Kuala Lumpurom, pa do Indonezije drugim prevoznikom. (Ja sam tako prošlog leta, kada je kod njih zima i najbolji period za posetu).

Hvala puno, evo istrazujem u medjuvremenu, videh BEG-AMS-KL preko KLM-a za 520 eur i odatle je Air Asia do DPS nekih 60 eur RT..a moze se videti KL taman usput..

A najjeftinija solucija (412 eur skyscanner) je BUD-DOH-KL sa Qatar-om i nekako najbolje podeljeno vreme leta pola-pola, jer u prvoj varijanti iz AMS let traje 12h :blink:

U svakom slucaju mozda nekom dobro dodje info, ja se raspisah :smile: hvala puno pedjalon!!!

Edited by anica01

S obzirom da je "gnezdo" Airasie u KL na KLIA2, možeš skočiti i recimo do Siam Repa, poglegati Angor Vat, i istom AirAsiom otići do Dempasara ili negde drugde u Indoneziji.

4 hours ago, anica01 said:

jer u prvoj varijanti iz AMS let traje 12h :blink:

Treba vremena da se preleti 10.000km :smile:

Vecina letova iz zapadne Evropu za Aziju [pogotovo jugoistocnu] traju [bar] toliko.

Jel koristio neko http://kiwi.com gledam da kupim multi-city (Belgrade - Barcelona - Lisbon - Porto - Marrakech) cena je predpostavljam OK, 330 USA $, zanima me samo da li je sajt pouzdan, jer ga kayak izbacuje kao jedinog preko kog bi mogao da bukiram. Hvala unapred!

Qatar airways, proveravao samo BKK iz BEG jer me to jedino zanima u tom zimskom periodu ... 

BEG-BKK, npr 31.12 - 14.01, ili 02.01-18.01, sto mu dodje high season, 400eur.

Qatar Airways site ili bilo koji drugi.

Blackout dates: TRAVEL IS NOT PERMITTED 19DEC 16 THROUGH 29DEC 16.

Travel restrictions:   VALID FOR TRAVEL COMMENCING ON/AFTER 09SEP 16 AND ON/
  BEFORE 31MAR 17

Sales restrictions: TICKETS MUST BE ISSUED ON/AFTER 25MAY 16 AND ON/BEFORE 03JUN 16.

Edited by traveleasy

Savet..molim....da li da kupujem ove karte po 400 eura ili da cekam, kako rekoste,  bude  jeftinije..... i od 330eura ????? :blink:  Porodicno putovanje, da kazem eto da ne planiram jednu kartu vec 3 pa usteda nije zanemarljiva...

^High season iz BEG za 330??? :smile: Ne secam se da je to bilo, a imam dobro secanje :smile:

Maj-Jul, mogu skoro svake godine po toj ceni, ali Nov-Mar, ne verujem, ali uvek neko moze da me ispravi.

Moguce je da nisam dobro videla....dakle, ovo je dobra cena ili da cekam bolju? i jos jedno pitanje, da li za Puket nekada ima nesto nize ili su promocije uvek vezane za Bangkok?

^karte se kupuju onda kada ti cena odgovara. Ako ti ne odgovara cena, ti nemoj da kupis. Simple as that.

Za Puket cena moze biti samo visa, ako nije u pitanju error fare. I ako dosta kompanija ima direktne letove za HKT, skoro po pravilu su vise cene no BKK.

Edit: Ako mozes da ides ranije, tipa Nov/Dec, imas 50eur jeftinije preko Etihada.

6595913967.png

Edited by traveleasy