Jump to content

Featured Replies

On 7/5/2016 at 8:22 AM, samsung said:

Evo nešto sam gledao, najjeftinije što sam uspeo a da ulaze ti datumi je 16 Jul - 26 Avgust, do Amsterdama, za 460 eura. Uz dosta dugo putovanje od 30+ sati.  Ne znam koliko ti to ima smisla :smile: 

hk_ams.jpg

video sam i ja ovo, i par slicnih letova do madrida, nekad iskoci i do rima i frankfurta ovako oko 450-480e... ne znam, jer em sto cu morati da kupujem kartu 5 dana pred let em vidim da ce ipak da odu vece pare za aeroflot ili etihad, jer ko da se cima 30 i vise sati let pa onda autobusi do srb... hvala ti u svakom slucaju...

razmisljao sam i da probam sa 2 karte u jednom pravcu, al opet sve nekako izadje na isto :smile:

Pokusavam da nadjem sto jeftiniju kartu BG- Moskva, oko EUR 234 nalazim, pocetak septembra, 2. uvece ili 3. ujutru, povrataak oko 11.09., 12.09.

Ima li sanse da se nadje za manje para?

1 hour ago, Andja said:

Pokusavam da nadjem sto jeftiniju kartu BG- Moskva, oko EUR 234 nalazim, pocetak septembra, 2. uvece ili 3. ujutru, povrataak oko 11.09., 12.09.

Ima li sanse da se nadje za manje para?

Ima AirSerbia sad promociju za 29 000 povratna do Moksve, a imas opciju Wizz Air iz Budimpeste za 150 evra ako potrefis datume i bez prtljaga. 

3 hours ago, stevancelinac said:

Zna li neko zašto nemam opciju plaćanja Volotea kreditom kad dođem do posljednjeg koraka?

Hmm, cudno. Sad sam i ja probao i ni meni ne izbacuje to kao opciju. Probaj im poslati poruku na njihovoj facebook stranici? Meni su uglavnom jako brzo odgovarali, unutar par sati.
Mada se i meni cini da za kupovinu prve karte sa njima nisam mogao koristiti Volotea Credit. Mislim da je bilo manje od 10€ a nikada prije nisam nista placao. Mozda zato blokira - ne znam.

Edit: Sad sam im otvorio pravila ovog "share and win", i kaze "You and your friends can use your credit to buy any Volotea flight as long as it is not a promotional fare. And remember, you can keep inviting new friends!". Mozda je to nesto novo, jer sam ja vec koristio kredit za letove od 1€ kao sto se moze vidjeti ovdje.

Facebook poruka je vjerovatno najbolje rjesenje :smile:

Edited by klanfa

Evo da opišem današnje iskustvo sa Voloteom, uspio sam bukirati 4 karte za dž:) Otišlo mi je dosta vremena jer je trebalo da nađem "rupu" u sistemu kako bih iskoristio bonus. Ne znam da li akcija još traje, ali sigurno će ih biti još pa može biti nekome od koristi.

Prvo, da bi se dobio kredit, treba se ići preko linka koji to obezbjeđuje i to sa nove email adrese. Dešavale su mi se razne varijante: da se prvo registrujem pa da idem na link koji mi donosi 10 evra i to je nekad palilo a nekad nije. Uglavnom, pokušavajte sve dok ne dobijete tih 10 evra na račun. Skontao sam da iz nekog razloga ne funkcioniše sistem "pozovi prijatelja i dobićeš još 10 evra". Pozivnice ne stižu, izgleda da ih namjerno blokiraju a i adrese koje ukucate za pozivnicu ne mogu kasnije tokom registracije da dobiju tih 10 evra (vjerovatno ih sistem prepoznaje, šta li). Dakle, pronađite onoliko email adresa koliko vam treba karata i ako se uklapate kao ja u cijenu od 10 evra, kupujte svaku kartu posebno sa svake adrese da ne biste plaćali. Ono što je dobro jeste da je registracija prosta i ne morate kucati podatke, odmah vidite da li ste dobili kredit ili ne.

Kada ste dobili kredit, onda unosite podatke. E sad, kad krenete da kupujete kartu i dođete do posljednjeg koraka, do samog plaćanja, trebala bi da se pokaže opcija da platite kreditom od 10 evra koji ste dobili . Međutim, te opcije na web verziji jednostavno nema. Našao sam negdje savjet da pokušam preko mobilne verzije, išao i preko telefona i PC-a ali opet nisam dobio tu opciju. Izgleda da i tu blokiraju.

Rješenje za to je I-Phone ili I-Pad. Volotea ima aplikacije za njih, nema za android. Drugarica skinula aplikaciju na svoj I Phone posto ga ja nemam  i na aplikaciji se u posljednjem koraku pojavila opcija placanja dobijenim kreditom. Onda sam ja, na 4 adrese sa svog racunara pravio 4 naloga, od toga sam na 2 koristio svoje podatke a na druga 2 podatke saputnika (imate pravo da otvorite koliko hocete naloga, nisam uocio nikakav legalan problem). Kad otvorim jedan profil (nalog), dobijem 10 evra kredita, onda ispunim podatke putnika i odjavim se. Kad se odjavim, onda se drugarica preko aplikacije na I-Phonu loguje na isti profil i kupi karte bez troskove.I tako 4 puta.

Rezultat su kupljenje i "confirmed" karte za pocetak oktobra:Dubrovnik- Marsej(2 karte za 2 putnika) i Marsej - Venecija (2 karte za 2 putnika)

Troskovi:0 eura, malo vise vremena.

Nadam se da ce ovo nekome pomoci.

Kupi karte direktno ili na Air Serbia ili na Montenegro airlines,neki od tihdrugih sajtova su rizicni

5 hours ago, Goranxxl said:

Kupi karte direktno ili na Air Serbia ili na Montenegro airlines,neki od tihdrugih sajtova su rizicni

Koji konkretno i zasto?

• 2 weeks later...

RyanAir.

Temisvar Berlin, 12eur - datumi npr 7-11 septembar.

Temisvar Frankfurt (Hahn), 12 eur - datumi npr 2-5 stepmbar.

Ljubljana - Bangkok 17.11 - 04.12, 323eur

Qq9Im9b.png

Kayak.de

Edited by traveleasy

Predpostavljam da mora da se leti iz Ljubljane, da bi otkazali kartu ako se ne bih pojavio na prvom segmentu, tj pokušao u Beogadu da se čekiram?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ove cene iznad su moguce samo ako se placa Visa-om.

Ako se placa drugim karticama, kao u mom slucaju, ondaK jos 20eur

QAka06J.png

Sta da ti kazem, vreme je da izvadis Visa karticu :smile: 

Mislim da bi ovde moglo da se prodje bez tih 20 evra i sa Intesinom Visa Eelectron, vredi pokusati.

Tako je.Posedujem Intesine Visa Electron i Visa Internet kartice vezane za devizni racun i gotovo sve je bez provizije,a posebno kada se kupuju karte.
V.Electron je dobra i ako bi podizali novac na bankomatima u inostranstvu..

On 7/27/2016 at 0:50 PM, WorldCitizen said:

V.Electron je dobra i ako bi podizali novac na bankomatima u inostranstvu..

Jeste offtopic, ali mozda nekome bude korisno. Imam Visu Electron, kada je koristim za podizanje novca na bankomatima u inostranstvu naplacuje se provizija, ali je za to Intesina Visa Inspire odlicna - ne naplacuje se provizija za podizanje gotovine u inostranstvu na bankomatima banaka clanica grupe Intesa Saopaolo (Albanija, BiH, Hrvatska, Egipat, Italija, Slovenija, Slovacka, Madjarska, Rumunija, Rusija, Ukrajina).

On 7/27/2016 at 2:23 PM, nemanja said:

zlo dobre cene, evo gledam vec 24h u otvoren tab i trudim se da ne uzmem nista, ... 31. okt - 3. april 2017 516$ BG - BKK, zlo!

Ideš na 5 meseci? :smile: 

Inače ta cena nije mnogo manja od neke standardne, prošle godine npr prijateljica 10 dana pre puta platila povratnu Zagreb BKK nešto oko 530 eura. A oko 600 ima uglavnom za većinu datuma

Gledam da uzmem beograd-eindhoven,pa na ryanair do brindisi.a imala bi oko sat-sat i pol za promjenu. Izvedivo?

Ne znam šta bih ti rekao. Ako je sve po planu, izvedivo jeste. Srednji je aerodrom, malo veći nego BEG, pasoška procedura onako srednja, ako se nakrca više letova može biti gužva. Nama je Wizz išao na vreme, s obzirom da mu je to druga dnevna tura verovatno ne kasni često. Moja ekspertska procena je da su šanse oko 95%, :tongue: a ti vidi šta ćeš s preostalih 5%.

Imaš kod Wizza ono opciono osiguranje od kašnjenja, to mu dođe kao kontra-opklada :). Možda ne bi bilo loše...

Al ipak pogledaj i easyJet preko Ženeve, i Alitaliju. 

Edited by Duya

Šta misliš o vezi Temišvar-Bari? Ponedeljkom i petkom:

Timisoara (‏TSR) → Bari (‏BRI) W6 3549  

15/08/2016 10:30 - 10:50

1 adult

Fare lei 84.001 × Flight price lei47.001 × Administration fee lei 37.00

Bari (‏BRI) → Timisoara (‏TSR) W6 3550  

26/08/2016 11:20 - 13:40

1 adult

Fare lei224.001 × Flight price lei 187.001 × Administration feelei37.00

Total in EUR €73.75

Pozdrav svima, 

da li je neko gledao skoro koliko moze da izadje najjeftinija karta do Kube ili mi moze da pronadje sada koliko bi to izaslo otprilike ? :smile: Polazak bi bio iz Beograda ili nekih okolnih gradova, svejedno, samo da bude sto jeftinije.. Nije bitan period.