Jump to content

Featured Replies

On July 28, 2016 at 6:43 PM, samsung said:

Ideš na 5 meseci? :smile: 

Inače ta cena nije mnogo manja od neke standardne, prošle godine npr prijateljica 10 dana pre puta platila povratnu Zagreb BKK nešto oko 530 eura. A oko 600 ima uglavnom za većinu datuma

Cena ako se ide na krace je i tih 353 evra kako je i pisalo kod secret flying-a, ali cim se malo razmakne bude i jaca cena, mislim da je to OK cena za duzi period. Posebno sto je iz BGa i sto je vise nego OK kompanija, etihad.

Heh, idem na 5 meseci, no ako se smorim vraticu se ranije, bice mi to prvi put da ostajem tako dugo, uglavnom ostanem 2,5-3 meseca ali u vecem ili manjem drustvu :smile:

Kul kul :smile: 

Ja svake zime idem u aziju na sve duže, jedan, pa dva, sada sam mislio na 3 meseca.  Izgleda je istekla ponuda po tim cenama, ne sećam se sada, mislim da sam probao i na 3 meseca da dobijem oko 350 eur. Nisam kupio ništa :-\ 

Pozdrav svima, 

da li je neko gledao skoro koliko moze da izadje najjeftinija karta do Kube ili mi moze da pronadje sada koliko bi to izaslo otprilike ? :smile: Polazak bi bio iz Beograda ili nekih okolnih gradova, svejedno, samo da bude sto jeftinije.. Nije bitan period.

Bila je juce error fare Milano/Rim-Havana, Air Europa za 220+ evra.

Vidi na secretflying blogu.

Sent from my iTelephone using Tapatalk

12 minutes ago, jms_uk said:

Bila je juce error fare Milano/Rim-Havana, Air Europa za 220+ evra.

Vidi na secretflying blogu.

Ako može pojašnjenje termina - error fare, jer često bude kod povoljnih letova.

^Error fare = greska u vrednosti same karte/leta. Zaboravili da dodaju troskove goriva ili takse ili stavec.

Nekada moze biti do same avio-kompanije, a cesce je do online agencije koja prodaje kartu (Orbitz, Vayama, Expedia ....). Kada cena nije umnobolna tipa 60eur do Brazila i nazad, no recimo oko 250 :smile: cesto i prodje ... tj letis

Imam EU dokumente,neznam jel ima poseban red na kontroli,i jel uopce mogu posto bi dosla iz srbije..

On Saturday, July 30, 2016 at 2:41 PM, Duya said:

Ne znam šta bih ti rekao. Ako je sve po planu, izvedivo jeste. Srednji je aerodrom, malo veći nego BEG, pasoška procedura onako srednja, ako se nakrca više letova može biti gužva. Nama je Wizz išao na vreme, s obzirom da mu je to druga dnevna tura verovatno ne kasni često. Moja ekspertska procena je da su šanse oko 95%, :tongue: a ti vidi šta ćeš s preostalih 5%.

Imaš kod Wizza ono opciono osiguranje od kašnjenja, to mu dođe kao kontra-opklada :). Možda ne bi bilo loše...

Al ipak pogledaj i easyJet preko Ženeve, i Alitaliju. 

Imam EU dokumente,neznam jel ima poseban red na kontroli,i jel uopce mogu posto bi dosla iz srbije..

Zdravo, koji su to datumi 350 eur jer sve sto sam gledala je minimum 400 eur? Pretppstavljam da je i to dobra cena :smile:

Ja imam id 90 karte preko etihada jer mi rodjaka radi tamo, pa razmisljam vredi li mi to kod air serbia s obzirom da su share code letovi, ali provericu...Gledam gde bih odletela sa muzem na odmor, ja da se ukrcam na ovu stand by kartu a njemu da se plati puna cena...sve dalje destinacije su manje vise aktuelne tek od decembra...just thinking...mozda NY par dana pa odatle negde....

Hm...to bih morala da pitam jer jos nisam koristila..primera radi rekla mi je do Abu Dabija fiksno mi je povratna ukupno 100 eur, dakle pricamo o stand by karti gde ako ima mesta ulazim u avion medju poslednjima, dakle nemam reserved seat, ali to i nije neki problem jer ima par letova dnevno, jedino da se ne zakaci full season :smile:

Edited by anica01

5 hours ago, anica01 said:

Zdravo, koji su to datumi 350 eur jer sve sto sam gledala je minimum 400 eur?

Proveri kroz Kayak/momondo - konsolidatori umeju da skinu 10-15% od cene karte.

AirAsia on its website schedule listing has filed planned operation to Europe, marking the airline’s return. Current schedule listing shows AirAsia X to operate Kuala Lumpur – Istanbul Ataturk – Barcelona route on daily basis, effective 30OCT16. Reservation for this route is currently unavailable.

D7001 KUL1000 – 1500IST1630 – 1920BCN 330 D
D7002 BCN2050 – 0120+1IST0250+1 – 1930+1KUL 330 D

41 minutes ago, traveleasy said:

AirAsia on its website schedule listing has filed planned operation to Europe, marking the airline’s return. Current schedule listing shows AirAsia X to operate Kuala Lumpur – Istanbul Ataturk – Barcelona route on daily basis, effective 30OCT16. Reservation for this route is currently unavailable.

D7001 KUL1000 – 1500IST1630 – 1920BCN 330 D
D7002 BCN2050 – 0120+1IST0250+1 – 1930+1KUL 330 D

Vrlo cudna ruta, pogotovo u ovom trenutku....

@jms_uk slazem se skroz.

Ali izgleda da je ovo bila "patka": 

@winglets747

AirAsia X denies it will resume European service in 2016. Says Istanbul and Barcelona loading only to test GDS and will be removed. Hmm.

NYC-BEG, Air Serbia, the 149USD rtn ai

book fast

3 hours ago, anica01 said:

Where did you saw that ? Rt ticket 149 usd? Does it work vice versa Beg-Jfk? Tnx

Bilo je na nekoliko blogova, i kao u vecini slucajeva za te medjunarodne karte, vazilo je samo JFK-BEG-JFK.

Ali, na zalost, izgleda da su uvideli relativno brzo, i povukli...

1 hour ago, mveruovic said:

Bilo je preko beg za region.

Da, za malo dodatne kinte. Nadam se da je neko uzeo i da ce da priznaju karte...

Mislim da je ovo prvi put za airserbia da imaju gresku. I ja se nadam da je neko uzeo, video sam na par blogova vest