Jump to content

Featured Replies

Da li neko ima iskustva sa rasprodajama karata Air Asie?

(koliko često ih prave, kolika su sniženja itd.)

Mislio sam da bukiram nešto za februar,  pa razmišljam da li ima smisla čekati da pojeftini ili da kupim ovako kako je sad. Hvala unapred!

Rano je. Cene su iste do dve-tri nedelje do putovanja. Učlani se u njihov klub i dobijaćeš obaveštenja  i popust.

Nikako nemoj preko njih bukirati smeštaj. Imam loša iskustva.

Jedina je prednost sto sada pri kupovini imas dosta polazaka da biras pa mozes da iskombinujes razne letove, ako spartas dalje , a par nedelja pred let ne bude slobodnih mesta za neke polaske.

On 2.9.2016. at 1:24 PM, Raymond Luxury-Yacht said:

Da li neko ima iskustva sa rasprodajama karata Air Asie?

(koliko često ih prave, kolika su sniženja itd.)

Mislio sam da bukiram nešto za februar,  pa razmišljam da li ima smisla čekati da pojeftini ili da kupim ovako kako je sad. Hvala unapred!

5. septembar BIG sale na air asia....pocinje u ponoc 5. po malezanskom vremenu...znaci kod nas je oko 5 popodne, 4-og, ako sam dobro izracunao heheh..to ti je sutra....nakaci se tamo od starta, i budi strpljiv, verovatno ces biti u waiting queue po 10-15 min, al cim dodjes na red, kupuj sta god dobro vidis....na tim BIG sales ima do jaja cena, brdo puta sam kupovao karte za po 10ak eura....evo i skoro u aprilu ove god....

ali je bitno da se uhvate te najjeftinije karte u prvim satima, jer se brzo rasprodaju...samo budi strpljiv, otkazi sve sto si planirao sutra uvece od 5-10, i srecno :smile:

Da li neko slucajno zna kako najjeftinije do Cancuna, Mexico sad u septembru, oktobru? 

p.s Videh neku Qatar akciju 5 sept Treasure Hunt,...kao sat h lova na golden tickets..to je slicno kao sa Air Asia u prethodnom postu pretpostavljam..ko ima iskustva nek napise...

11 hours ago, anica01 said:

Hvala videh ovo bukvalno drugi ili treci dan od momenta postavljanja, ali su vec tad kao i sad cene oko 600 eur povratna...

Kada su ovi blogovi u pitanju, bitni su sati, ne dani...

23 hours ago, anica01 said:

p.s Videh neku Qatar akciju 5 sept Treasure Hunt,...kao sat h lova na golden tickets..to je slicno kao sa Air Asia u prethodnom postu pretpostavljam..ko ima iskustva nek napise...

Ja mislim da je to neka zajebancija, eksperiment, da vide koliko ljudi ce da se primi.
Nemoguce da su toliki diletanti da im svaki put ovako pada sajt.

14 hours ago, Seaman said:
14 minutes ago, traveleasy said:

Sajt im baguje samo tako ... odustao sam :smile:

Isto :smile: totalni kolaps..dvaput sam uspela da udjem u sistem sa cenama ali tu blokira i nonsalantno izbaci ..umesto treasure hunt trebali su da stave mission impossible ?

Evo danas AirSerbia oglasila ponudu gde ako dvoje putuje, cena karte može da bude jako lepa :smile:

Recimo, na kraju sam ipak preko njih kupio karte za Njujork (a ne preko onog britanskog sajta) i platio sam oko 880 evra povratne za dvoje.

Da sam znao za ovu akciju danas, platio bih te dve karte 708 evra :sad:

Akcija Qatar airwas-a produzena do ponoci. Ako neko nesto zanimljivo pronadje, neka javi ?

Sad kao neka nova ekskluzivna akcija Qatara "crack the mystery code" za dodatnih 10% popusta,samo danas,jedina nevolja sto kad ukucate code "Doha" izbacuje da je isteklo:unsure:

1 hour ago, stevic said:

Akcija Qatar airwas-a produzena do ponoci. Ako neko nesto zanimljivo pronadje, neka javi ?

Ja sam samo vidio IST-SIN za 60-ak evra u martu ali i to je brzo nestalo.
Navodno je bilo i nekih karata iz Madrida i Barselone za Sejsele, ostalo su sve trolovi.

20 hours ago, ThirstyTraveler said:

Ma ispratila sam to bukvalno pola h kasnije i vec su bile 600 i nesto eur i rekoh ajde i to je ok, kad ono skocise na 1000 dok sam upalila komp...pa bre..:bang:

ja eto ne znam, ne da mi se da uhvatim tu neku ponudu nikako....ima li nekih sajtova iz Nemacke, kao taj Ltur primera radi...a da ima dobre ponude...zna li neko::crazy:

Etihad ima super karte Beograd-Phuket, i to dosta datuma za odabrati ispod 400 eura, januar, februar mart 2017.

Ryanair daje vaucer od 10e nakon registracije na njihovom sajtu... Ko zeli da leti za 0.01e eto prilike ?

Opet ja...koji sajt da koristim i ukucam oktobar 2016 da mi izbaci grad odakle je najjeftinije za Kankun, Mexico? Datumi su nebitni...

44 minutes ago, stevic said:

Ryanair daje vaucer od 10e nakon registracije na njihovom sajtu... Ko zeli da leti za 0.01e eto prilike ?

Hvala! :smile:

@anica01,

svojevremeno (pre vise godina) sam uzimala karte za Cancun od: 
https://www.jetairfly.com/en/last-minute/brussels/cancun

Koliko vidim, i dalje su  jeftine u Last minute varijanti, pa ako nista ne nadjes, moze to da ostane kao opcija na kraju. 

Ne mogu da se setim koji su to bili sajtovi za pretragu u kojima je moglo da se ukuca samo ime destinacije - secam se da ih je bilo, ali nikada nisu obuhvatali bas sve opcije. Mozda se neko drugi seti. 

5 hours ago, Hermesa said:

Hvala! :smile:

@anica01,

svojevremeno (pre vise godina) sam uzimala karte za Cancun od: 
https://www.jetairfly.com/en/last-minute/brussels/cancun

Koliko vidim, i dalje su  jeftine u Last minute varijanti, pa ako nista ne nadjes, moze to da ostane kao opcija na kraju. 

Ne mogu da se setim koji su to bili sajtovi za pretragu u kojima je moglo da se ukuca samo ime destinacije - secam se da ih je bilo, ali nikada nisu obuhvatali bas sve opcije. Mozda se neko drugi seti. 

Draga hvala ti puno, videh Jetiarfly, blenem da povezem letove do Brisela sa datumima polaska za Cancun...imam opcije>

Ryanair iz Temsivara TSR-BRU vrlo povoljno, sa sve ovim vaucerom od 10 eur , onda Jetairfly do Cancuna...uklapam datume malo se patim ali valjda cu nesto naci valjano, mada mislim da ce ipak morati da padne nocenje u Briselu dan ranije...

Druga opcija je Wizz Air isto iz TSR do Brisela, pa gore navedeno

Treca varijanta je Wizz do Valensije i odatle Air France (ali ima presedanja, obicno Pariz, Ams, ili cak Atlanta, 2 stops)...tu je ludnica da se iskombinuje mada moze..,.kartte iz Valensije su na promociji trenutno oko 400 eur kad sam poslednji put gledala...

Prvi put ovako povezujem sve, nadam se da sam skapirala koji low cost slece gde, ali ako ko moze da potvrdi sledece puno bi pomoglo:

1. Gde slece Wizz Air i Ryan Air, da li u Charleroi Brisel ili na Zaventeem glavni aero? 

2. Da li Jetairfly krece iz Zaventema gl.aerodroma kako sam videla??

Pozdrav svima, hvala na nesebicnoj pomoci! 

On Wednesday, September 07, 2016 at 10:00 PM, anica01 said:

Prvi put ovako povezujem sve, nadam se da sam skapirala koji low cost slece gde, ali ako ko moze da potvrdi sledece puno bi pomoglo:

1. Gde slece Wizz Air i Ryan Air, da li u Charleroi Brisel ili na Zaventeem glavni aero? 

2. Da li Jetairfly krece iz Zaventema gl.aerodroma kako sam videla??

Pozdrav svima, hvala na nesebicnoj pomoci! 

Ja sam isao iz Bg-a do dominikane, ispalo je najpovoljnije da udem gea kombijem to temisvara, pa onda preko venecije do brisela. Naravno iz brisela u dominikanu, takodje jetairfly. Vratio sam se iz brisela u budimpestu, pa odatle kombijem do Bg-a.

Letove mozes da nadjes preko azair.eu - tj ako ides 2.10 a vracas se 16.10 onda imas ovaj let do brisela i nazad za 24 EUR u oba smera iz BUD varijanta sa nocenjem u BRU. Do BUD mozes kombijem (Gea npr) ili vozovima koji stizu u 6 ujutro i 16h otprilike.

Prilicno je tesko je naci let koji bi isao istog dana a stigao na vreme ...

Imas (Wiz i Ryan) letova na zavanteen ili su vecinom na sharloa, obicno su povoljniji za sharloa-u.

Ispadne 100+ EUR kada se iskombinuje povratna karta (koja je najmanja stavka), zatim cena prevoza do BUD aeroduma, i od CRL do BRU kao i cena prenocista, ali tesko da moze drugacije ili povoljnije.

Edited by Zoki28