Jump to content

Featured Replies

Iz Venecije i Milana, SEA i Australija po pristojnim cenama od Septembra do Marta 2017.

Dzakarta iz Venecije ispod 300eur npr.

Kayak.es

Cao,

Da li neko moze da mi pomogne da nadjem povoljnu avio kartu sa dobrom konekcijom do Tenerife ili Nice pocetkom oktobra? Ako hoce sa mnom, jos bolje :smile:

Sve sto nalazim je ili skupo ili su velika maltretiranja po aerodromima, a nemam puno slobodnih dana da bi ih gubila u putu.

Hvala unapred

Pogledao Tenerife iz Bg, ili je dva presedanja i ok ukupna dužina puta, ili jedno ali predugačko čekanje pa 23h u putu, tako da deluje da nema ništa bolje ni trenutno jeftinije od ovako nečega, što si verovatno i sama videla :-\ 

.

tnf.jpg

Azair:

http://tinyurl.com/z8syrj6

Ovo iz Budimpešte deluje sasvim pristojno, i što se tiče cene i što se tiče konekcije:

Wed 05/10/16

We 06:45 Budapest BUD 09:05 Paris BVA… Ryanair Live! €26.68 Book flight

1 2:55 h   We 12:00 Paris BVA… 15:20 Tenerife S TFS Ryanair Live! €75.19 Book flight

Back Wed 12/10/16

We 06:30 Tenerife S TFS 11:35 Paris BVA… Ryanair Live! €55.99 Book flight

We 13:25 Paris BVA… 15:35 Budapest BUD Ryanair Live!

^^ imas direktan let Budimpesta - Nica, e sad ti tu samo ostaje maltret sa Gea Tursom ili slicnim kombi prevoznikom.

2062146640.png

Da, ono je skyscanner. 

Ne znam zašto sam pretpostavio da hoćeš let iz Bg, nisi to napisala, treba da čitam kada mi se manje spava :smile: 

Caos svima. Ja sam pre izvesnog vremena kupio dve povratne karte za Gou u decembru preko Fly Dubai. Upravo mi je stigao mail da je let Goa - Dubai otkazan i da im se javim za refund.

Nadam se da ce biti tako ali da pitam, hoce li mi vratiti sve pare ili ce nekako da sracunaju pa da vracaju deo jer je samo jedan let otkazan?

Puno hvala na trudu! :smile:

Ipak sam se odlucila za Tenerife, jedino ce tamo biti lepo vreme za kupanje u oktobru.

Beograd-Pariz-Tenerife

Upravo sam ih pozvao. Ponudili su mi vaucer da iskoristim za neki drugi let ali posto sam zeleo cash refund moracu da sacekam 4-5 nedelja.

Mozda je jos neko u slicnom problemu pa eto info. 

Izvinjavam se ako sam promasio temu.

Pozz

Rekli su full refund

jeftino od bg-a do temisvara povratna od 10e npr.11.10-18.10...i do berlina i dizeldorfa

rayanair-om pa ko je raspolozen....

Od jutros pokusavam da kupim kartu preko Pegasusovog sajta i ne uspevam. Izgleda da imaju problema sa serverom. 

Je li uspeo neko da kupi danas karte?

Edited by Rocky8

16 hours ago, tara70 said:

jeftino od bg-a do temisvara povratna od 10e npr.11.10-18.10...i do berlina i dizeldorfa

rayanair-om pa ko je raspolozen....

izvinjavam se za ovo od (bg- temisvara )sad primetih da sam napravila gresku...mislila sam od Temisvara do Londona i do Berlina i Dizeldorfa sa Rayanom....u smeru i za 5e.....

Kupih kartu, posle x pokusaja.

Iz BG direktno samo Istanbul (Sabiha).