Jump to content

Featured Replies

Volotea narednih 5 dana prodaje karte od 5€. 

Ako neko nema nalog kod njih, otvaranjem Volotea naloga preko ovog linka dobija se 10€ Volotea kredita https://goo.gl/jStpqz

za 2 to je to onda zato mi izlazi skuplje

ali evo gledala sam i za 1 adult i opet je 350...

Pozdrav svima.Treba mi pomoc posto prvi put hocu da putujem sa low cost kompanijom.Pa me zanima kad hocu da kupim 2 karte i da cekiram jedan dodatni kofer od 20kg,jel moram posebno to da uradim? Meni sajt od Transavie automacki izabira tu opciju za obadva putnika.Hvala unaprijed.

23 hours ago, Spika said:

Pozdrav svima.Treba mi pomoc posto prvi put hocu da putujem sa low cost kompanijom.Pa me zanima kad hocu da kupim 2 karte i da cekiram jedan dodatni kofer od 20kg,jel moram posebno to da uradim? Meni sajt od Transavie automacki izabira tu opciju za obadva putnika.Hvala unaprijed.

Kojom avio kompanijom i gde?

Probao/la na site avio kompanije?

Lepo napisao čovek, Transavijom. www.transavia.com.

Sad sam testirao, i zaista ne nudi opciju da se kupe dve karte po različitim tarifama (Basic i Plus) u jednoj transakciji. Međutim, koliko sam video, može da kupi dve karte Basic, a posle da dokupi prtljag preko "Manage my booking". Cene čekiranog prtljaga su ovde:

http://service-en.transavia.com/app/answers/detail/a_id/5884/~/how-much-does-hold-luggage-cost%3F

Zdravo svima! :smile: 

Treba mi jedan savet...

Naime, planiram da idem za Kinu uskoro, pa bih unapred rezervisala kartu za Aeroflot preko Momondo-a. Da li je rezervacija besplatna i da li se plaća neki iznos ako kojim slučajem odustanem od rezervacije?

I još jednu nedoumicu imam, ako rezervišem, recimo mesec dana unapred, a kupim kartu nedelju dana pre samog leta, da li se cena menja naviše ili ne?

Hvala!

Ne mozes da rezervises kartu preko Momonda, tj, barem ja ne znam da mozes. Mozes samo da je kupis preko neke online agencije, gde te momondo vec usmeri. Doduse, neke aviokompanije imaju opciju da se rezervise karta na npr. 24h i tad se cena ne menja, ne znam da li Aeroflot to radi. Rezervaciju takodje mozes da napravis eventualno u nekoj agenciji, ali se cena menja. A ta opcija da rezervises sad, pa platis istu cenu nedelju dana pred let, na to zaboravi:rolleyes:

I još jednu nedoumicu imam, ako rezervišem, recimo mesec dana unapred, a kupim kartu nedelju dana pre samog leta, da li se cena menja naviše ili ne?

Hvala!

Cena se definitivno menja: moze gore, moze dole - a moze i da nestane... najcesce ide u visinu, sto duze cekas...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beč-Mumbai od 143 evra povratna karta, Niki i Etihad preko Abu Dabija

Availability from October 2016 to May 2017 (excluding Christmas/New Year)

3 hours ago, Rocky8 said:

Volotea ima karte od 1€

Kako to pronadjes? daj savet :smile: ja upravo gledam na sajtu i ne vidim ispod 20 evra. 

Hmm, ne omogucava mi da podesim samo budzet pa da mi izbaci letove u okviru budzeta, vec trazi i da odaberem grad...a kako ja da znam koji let (od-do) postoji za 1 eur?

Gde si ti to Rocky8 video?

Koja je to tacno linija i u kom mesecu za 1eur?

Edited by sandrolina

Pa ne mozes samo da izabres budzet. Moras da odaberes mesto odakle bi letela, pa ti pokazuje najjeftinije letove odatle. Opciono mozes da odaberes neki mesec ili budzet kao kriterijum pretrage. Moras da trazis. Recimo ima Malaga - Venecija za 1€, Ibica - Djenova, Palma de Majorka - Djenova, Venecija - Tirana... Pretrazi malo.

10 hours ago, Rocky8 said:

Pa ne mozes samo da izabres budzet. Moras da odaberes mesto odakle bi letela, pa ti pokazuje najjeftinije letove odatle. Opciono mozes da odaberes neki mesec ili budzet kao kriterijum pretrage. Moras da trazis. Recimo ima Malaga - Venecija za 1€, Ibica - Djenova, Palma de Majorka - Djenova, Venecija - Tirana... Pretrazi malo.

Bas si ovo dobro uhvatio, svaka cast!
Ne pokazuje im nigdje drugo na stranici xD
Nazalost nista bas zanimljivo, ja cekam dok po 1€ bude iz Splita i Dubrovnika :biggrin: