Jump to content

Featured Replies

On 9/1/2016 at 5:26 PM, traveleasy said:

^Nekada cenu odredjuje i geografska lokacija :smile: tj u DE moze biti 400eur, a u UK ista karta 440eur, u FR 420. Veoma cest slucaj.

Ovo je cesto slucaj kada koristim Skyscanner.

3 hours ago, chivitli said:

Sa aerodroma u Bratislavi imaš direktan shuttle bus za centar Beča, 7,5 evra je karta u jednom smeru, može se kupiti na https://www.flixbus.com/. Ryanair i cilja putnike za Beč sa tim letom iz Niša, a ne za Bratislavu, s obzirom da su gradovi jedan pored drugog :smile: 

I ti busevi(Flixbus) staju na Becki aerodrom usput.

Aur Serbia ima promociju Last Minute NYC, za odredjene datume u novembru i decembru, oko 350e povratna

4 hours ago, stevic said:

Aur Serbia ima promociju Last Minute NYC, za odredjene datume u novembru i decembru, oko 350e povratna

FLIGHT 1

ČET 24 NOV 2016

07:30 Belgrade(BEG)

11:30 New York(JFK)

Ukupno trajanje putovanja 10h00m, Direktan let

Vrsta tarifeEconomy Deal

FLIGHT 2

PON 12 DEC 2016

14:40 New York(JFK)

05:30 +1 dan Belgrade(BEG)

Ukupno trajanje putovanja 08h50m, Direktan let

Vrsta tarifeEconomy Deal

TOTAL

RSD43.247

Samo danas za clanove Wizzair Dicount, 20% popusta na kupovinu karata!

ps. Jel ima neko iz okoline Bogatica ili Sremske Mitrovice da je clan Wizz Discount kluba? :biggrin:

• 2 weeks later...

Akcija Wizz-a, od 26.11 do 28.11, 20% popust na karte.

Jos uvek nije zavrsen danasnji dan, a cene su se vec vratile na stare, tj. pre ovog popusta.

Fin RTW deal: Od Budimpeste do Venecije preko Okinave, Seula, Novog Zelanda, Tahitija, Uskrsnjeg Ostrva i Cilea. 1093 €.

fly4free.com

Bas htedoh to da postujem. Obicno se leti do velikih gradova, tipa, NY, LA, Havaji, Tokio, Singapur, Sidnej, itd, a ovog puta su bas kul mesta u opticaju. Retko egzoticna i povoljna opcija za put oko sveta! 

Moze li direktan lik za taj post jer ja ne uspevam da ga nadjem ?

Inace danas za clanove wizzair kluba - 100e povratna karta (24januar - 4ti februar) Sofia-Dubai i Dubai-Sofia (ako bookirate extra leg room i seats opet moze ispod 200e da se kombinuje povratna)

Da li moze pomoc oko kupovina karata preko edreams, rumbo i slicnih sajtova, posto ovako nikada nisam kupovao karte?

Gledam let Milano - Barselona, povratna karta je 5,32e

Da li je potreba neka odredjena kartica da bih uzeo po toj ceni ili mogu ja sa mojoj intezinom karticom da pazarim po toj ceni?

Ako nekoga ne mrzi da mi malo pojasni, bio bih jako zahvalan.

Kojom Intesinom? Nije svaka adekvatna za online kupovinu. Koja aviokompanija je u pitanju? Ja nesto bas izbegavam edreams i rumbo, radije bih birao neki drugi sajt. Ne znaci da ce ti ukrasti pare ili slicno, ali, ako negde zapne, onda dok ih kontaktiras, dok se dogovorite, dok refundiraju novac ili sta vec, ume da potraje. A pride, ti sajtovi obicno prikazu tako nisku cenu u pretrazivacima, a posle, tokom procesa bukiranja dodaju jos neke takse za placenje karticom i slicno, sto ume da bude i po 30 evra, pa se ispostavi da nisu nista povoljniji od nekih drugih sajtova. Uostalom, idi do kraja procesa, do pred samo placanje, pa ces videti koje kartice prihvataju i kolike su naknade za odredjene tipove kartica i koliko ce ukupno da te izadje.

Imam intezinu internet visa karticu. Ryanair je u pitanju.

Skoro sam saznao za te sajtove, malo citao o njima, kazu ljudi da su pazarili jeftinije nego sto je na sajtu avio kompanije. Pa cisto da pitam da li je tako stvarno :smile:

Mozes pazariti tom karticom. Probaj i na sajtu Ryanaira i na tim nekim drugim, ukucaj datume, destinacije, popuni sve podatke do poslednjeg koraka, kad se unose podaci o kartici, pa odaberi tip kartice i vidi koju ce ti finalnu cenu pokazati.

Kupovala sam karte WIzzair i Ryanair mnogo puta reiffiesen master club debit karticom. Provizija je 1%. Kao da koristis karticu za placanje u inostranstvu. 

WOW Air - 50% off uz promo kod WOWXMAS16.

Dobra prilika za one koji planiraju da lete do Islanda, SAD ili Kanade.