Jump to content

Featured Replies

16 minutes ago, Dragance said:

Imas za 600 evra iz Sofije za Melburn, 8. oktobar, Qatar airways, sa jednim presedanjem, ako ti odgovara let iz Sofije.

Super! Hvala!

• 2 weeks later...

Air Canada ima ludo niske cijene za mnogo mjesta iz mnogo mjesta. Mislim da je najjeftinije Brisel-Boston za 100€ povratna, ali ima mnogo drugih odlicnih cijena iz skoro cijele Evrope za SAD, Juznu i Srednju Ameriku, kao i letova iz Amerike za Kinu. Koristite google flights za trazenje pa Momondo za nalazak najbolje cijene :smile:

1 hour ago, klanfa said:

Air Canada ima ludo niske cijene za mnogo mjesta iz mnogo mjesta. Mislim da je najjeftinije Brisel-Boston za 100€ povratna, ali ima mnogo drugih odlicnih cijena iz skoro cijele Evrope za SAD, Juznu i Srednju Ameriku, kao i letova iz Amerike za Kinu. Koristite google flights za trazenje pa Momondo za nalazak najbolje cijene :smile:

I posto je bilo na svakom mogucem sajtu i blogu, vrlo brzo su popravili, tj. dodali nedostajuci YQ/fuel surcharge.

23 minutes ago, Dragance said:

I koliko vidim, poceli da otkazuju karte.

Jesi li pazario nesto?

Nisam, ali ispratio sam situaciju, pa vidim da na Fb stranici Exbir pisu da su im neke karte vec ponistene.

Pomagajte dobri ljudi, trazim karte za Sao Paolo, fleksibilan sam k`o Severina, ali februar 2018 bi bio najidealniji :smile:

Gledao sam nesto Alitalia i Deltu, oko 700e, moze li to sta jeftinije ili je to to :smile: Kakva su vasa iskustva da cekam, ili da kupujem?

Ako vidite ili nacujete nesto posaljite u pm.

Svaka pomoc dobrodosla, hvala unapred.

Imas jos dosta vremena za kupovinu te karte. Sacekaj kad se pojavi neki error-fare, bude s vremena na vreme za Brazil. Nesto sto sam pre neki dan video, to je iz Venecije za Belem i bese povoljno, ne secam se vec cifre. Ma da, popricekaj ipak jos malo, prati ovu temu, kao i sajtove/stranice na FBu exbir.de, secretflying, rushflights, viajeropedia...

Edited by Dragance

On 28/08/2017 at 7:19 PM, bAD dAY said:

Pomagajte dobri ljudi, trazim karte za Sao Paolo, fleksibilan sam k`o Severina, ali februar 2018 bi bio najidealniji :smile:

Gledao sam nesto Alitalia i Deltu, oko 700e, moze li to sta jeftinije ili je to to :smile: Kakva su vasa iskustva da cekam, ili da kupujem?

Ako vidite ili nacujete nesto posaljite u pm.

Svaka pomoc dobrodosla, hvala unapred.

Ja bih preskocio Alitaliu, vrlo je moguce da ne doceka februar 2018.

hvala na savetima, praticu ovo sto ste mi poslali, a vi ako naletite na nesto, javite na pm ili postavite ovde. Hvala!

Ako neko planira put u Juznu Ameriku, ima interesantna opcija obilaska vise zemalja, za pristojne pare. Recimo, let bio bio Sao Paolo-Buenos Aires-Montevideo-Santjago-Sao Paolo, uz ostanak u svakom gradu od po 4-7 dana i cena je negde oko 330-340 evra, ima opcija u oktobru, novembru, decembru, februaru, martu. Na ovom linku mozete pogledati razne opcije: http://www.passagensimperdiveis.com.br/3-em-1-america-do-sul-buenos-aires-montevideo-santiago-datas-ate-junho-2018/#SAO-BUE-MVD-SCL-BUE-MVD-SCL-SAO

Edited by Dragance

A ti? :smile:

Ja nisam imao vremena taj dan da se bakcem a 90% bih uzeo preko OTA i to bi bilo otkazano.

Nisam ni ja, nesto mi se nisu uklapali datumi.

A i slabo trosim Star Alliance ovih dana.

Sent from my iPad using Tapatalk

Odlicna cena za Sri Lanku (Mattala) iz Beograda, 248 evra povratna, Flydubai, od februara pa nadalje.

2 hours ago, Dragance said:

Odlicna cena za Sri Lanku (Mattala) iz Beograda, 248 evra povratna, Flydubai, od februara pa nadalje.

I Dubai od 179 evra, Maldivi od 306 evra.

Jel moze mala pomoc.  Poludecu od ovih iz wizzaira stalno menjaju cene za jedan , dva , tri putnika.  Treba mi prevoz do Kelna sreda 27.9 povratak 29.9 . Ja mislioi do eindhovena po ceni od 22000 ali sad mi cena izadje na 77.000 za sve tri. Jel zna neko i bolju varijantu ja sam u Bg pa mi do Nisa i nazad izadje isto.  Moze Temisvar ali oni nemaju povratak u petak iz ovih okolnih gradova. 

Malo je napeto sto se datuma tice :smile: Imas u opciji za polazak BG, Nis, Temisvar, a i i Budimpestu, koja sigurno ima najvise opcija, a kao destinaciju Dortmund, Dizeldorf, Frankfurt Hahn (bio je svojevremeno direktan bus sa aerodroma do Kelna). Pa, kombinuj, gledaj sta je najpovoljnije. Ako su ti datumi bas fiskni, bice malo teze. Evo, ono sto ja vidim, kao ekstra jeftinu opciju za povratak, to je Dortmund-Temisvar, 3 oktobra, za 10 evra. Ako nemas vremenskih ogranicenja, taman mozes malo da proputujes za razliku u ceni.

Gledam utakmicu u Kelnu 28 u 19. Sto znaju i ovi lopovi iz wizza pa su samo ta dva datuma iz Srbije najskuplja.

Hvala za Frankfurt Hahn to sam zaboravio. 

nije to do lopova iz wizza nego cena karte raste kako se popunjava avion i obrnuto, pada ako se datum bliži a mesta nisu popunjena

Управо тако, касно си се сетио да јуриш карте. Нас пар другова исто идемо за Келн и карте смо узели одмах након жреба за релацију Темишвар-Дизелдорф и платили је 13е до тамо а сада је та иста карта 82е, а пре два дана је била 100. Знам доста људи који су исте те карте купили тако да верујем да је авион већ добрано попуњен што је и логично када погледаш цену.

Pozdrav, da li neko moze da mi kaze kako funkionise kada se kupe karte preko fly dubaija za Nepal, nas troje ide, sestra placa ali tamo stoji napomena da za tu zemlju ne sme neko drugi da kupi za nas kartu? Da se to mozda menja s obzirom da ona putuje zajedno sa nama? Da li ce nam praviti problem mozda zbog toga? 

Hvala!