Jump to content

Featured Replies

hahaha

ima i do sad najjeftinija varijanta koju sam video za Indiju do 'Mumbai' od 310 evra

Polazak Milan ,

dolazak Stuttgart, Berlin, Frankfurt, Munich...

10.09.2012-13.03.2013

7 novembar

-

22 novembar

(356,19€)

Flug 1 

7. Nov

12:30

Istanbul IST

11:35

Bangkok BKK

1 Stopp

18h 5m

Qatar Airways  483 / 616

-------------

Flug 2

Do, 22. Nov

08:35

Bangkok BKK

18:25

Frankfurt FRA

1 Stopp

15h 50m

Qatar Airways  613 / 23

to mi je mnogo rano..ja gledam nesto za 13.2.-27.2.=460e..ima li nesto mart, april?

Jesi li probao te datume na Qatar sajtu?

A ako pogledas moju prethodnu poruku na ovoj temi, videces da ima i nekih restrikcija oko datuma...

Wizz ima novu liniju, Budimpesta-Tel Aviv. Mogu se naci zanimljive cene, recimo, za Novu godinu, povratna je oko 160 evra, sto je dobra cena, obzirom na datume. Kasnije, negde u februaru, moze povratna i za nesto ispod 100 evra da se nadje.

@Dragance... si bio nekad u T.A.?

Vidim ne trebaju vize... a nikada mi ne bi palo na pamet da idem u Izrael kad....eto prilike..

I jel ima jos frke sa pecatom Izraela kada se ulazi u neke druge bliskoistocne zemlje?

• Author

@Dragance... si bio nekad u T.A.?

Vidim ne trebaju vize... a nikada mi ne bi palo na pamet da idem u Izrael kad....eto prilike..

I jel ima jos frke sa pecatom Izraela kada se ulazi u neke druge bliskoistocne zemlje?

Nisam Dragance, al sam bila u TA. Grad je fenomenalan, a na sat vremena odande i Jerusalim, takodje fenomenalan ali na potpuno drugi nacin. Jedino sto je dosta skupo... Najjeftiniji hostel u Jerusalimu je 50 evra noc za dvoje.

Ima frke posle ako ces u Siriju i jos par drzava, al vredi, stvarno.

Nisam Golosina i nisam bio, samo sam video jeftine karte :) Iz mog ugla i trenutne perspektive, vredi iskoristiti, uprkos potencijalnim problemima sa ostalim bliskoistocnim zemljama kasnije, jer, nazalost, realno je da neces skoro ici u npr. Siriju. Barem ne pre nego sto ispunis pasos pecatima iz Portugala  ;)

Bio sam i ja prosle godine u Tel Avivu [i Jerusalimu] i definitivno vredi videti.

Sto se tice izraelskih pecata ako se posle putuje u Iran, Liban, KSA i jos neke zemlje, 2000 RSD to moze lako da resi - izvadi se novi pasos.

Wizz ima novu liniju, Budimpesta-Tel Aviv. Mogu se naci zanimljive cene, recimo, za Novu godinu, povratna je oko 160 evra, sto je dobra cena, obzirom na datume. Kasnije, negde u februaru, moze povratna i za nesto ispod 100 evra da se nadje.

Koji datum je u pitanju posto ne vidim ispod 13000 din. ?

Takodje, kakva su iskustva sa CS u Tel Avivu?

Planirano u iducem periodu pored Turske jos Egipat i Jordan.

Njih ne spominjete tako da je to onda ok...

zasto bud-tel aviv ne moze da se rezervise posle marta sledece godine? da li je to samo neka privremena linija?

zasto bud-tel aviv ne moze da se rezervise posle marta sledece godine? da li je to samo neka privremena linija?

Moguce da je samo ta sezona uneta u red letenja za sada.

tako sam i ja mislio. video sam i da za ovu liniju nemaju onu pretragu preko timetable opcije pa mi bilo cudno.

Koji datum je u pitanju posto ne vidim ispod 13000 din. ?

Takodje, kakva su iskustva sa CS u Tel Avivu?

Djera i ja smo bili hostovani u Jerusalimu dva puta, mislim promnenili smo dva hosta, on je otisao za Atinu tj odleteo a ja sam bio posle u Tel Avivu jos dva dana. nasao sam hosta posle 2 zahteva, taman sam poceo da pisem treci kad ono evo je poruka. Tako da funkcionise. malo unapred organizujte put, i napravite skracenu listu potencijalnih hostova. Vredi, ljudi su zanimljivi i vole da se druze. Upoznaju vas sa svojim prijateljima... A pride sto ustedite gomilu novaca.

da napomenem da sam leteo iz TA za Basel za nekih 80e, easy jetom, jako povoljno rekao bih. obzirom da je karta kupljena pre polaska na Bliski Istok

govorim o prosloj godini, mart

Pegasus airlines već neko vreme leti iz Istanbula (Sabiha) za Tel Aviv i recimo karta u jednom pravcu u januaru je 54 eura.

Jes da nije ovom pitanju mesto ovde, al kad se već priča o Izraelu, da li je neko putovao u ovu zemlju, a da je imao u pasošu iransku vizu. Osim iranske pasoš mi je pun i nekih drugih viza islamskih zemalja (Sirija, Maroko, Uzbekistan itd), da li će me samo malo više tamo ispitivati i pustiti ili postoji mogućnost da me ne puste u zemlju. Da li je neko imao konkretno iskustvo, baš sa iranskom vizom da je nju imao u pasošu, pošto pretpostavljam da je ona tu najproblematičnija.

Pegasus airlines već neko vreme leti iz Istanbula (Sabiha) za Tel Aviv i recimo karta u jednom pravcu u januaru je 54 eura.

Jes da nije ovom pitanju mesto ovde, al kad se već priča o Izraelu, da li je neko putovao u ovu zemlju, a da je imao u pasošu iransku vizu. Osim iranske pasoš mi je pun i nekih drugih viza islamskih zemalja (Sirija, Maroko, Uzbekistan itd), da li će me samo malo više tamo ispitivati i pustiti ili postoji mogućnost da me ne puste u zemlju. Da li je neko imao konkretno iskustvo, baš sa iranskom vizom da je nju imao u pasošu, pošto pretpostavljam da je ona tu najproblematičnija.

Ja nisam sa iranskom, ali [pored jos nekoliko islamskih zemalja] jesam sa libanskom. Posto su sa njima, zvanicno, u ratu - rekao bih da je i ta problematicna :)

Nisam imao nikakvih problema sa ulaskom u zemlju [generalno imigraciono to nije previse zanimalo], ali zato sam imao dosta duze dodatno ispitivanje na aerodromima [prvo za domaci let unutar Izraela,a onda i podrobno na Ben Gurionu pred odlazak].

Libanska je možda i problematičnija, tako da bi trebalo da je slična situacija i sa iranskom.

Jms hvala na informaciji.

ima tema o Izraelu ovde, da ne trujemo bas sa ovim stvarima.

moz se udje sa libanskim pecatom, dve sirijske vize,  provereno