Jump to content

Featured Replies

• Author

Takodje, kakva su iskustva sa CS u Tel Avivu?

U TA sam imala jedno od najboljih ikada CS iskustava. Mladi par, ona kurdistanka on jevrejin, mala beba, jos neki prijatelji, macka, tipicna hrana i puno zanimljivih prica. Jako prijatni, zanimljivi i iskreni ljudi.

• Author

...i svi sem bebe i eventualno macke odsluzili vojsku  :banana:

oh da, ukljucujuci jos jednu moju poznanicu, dvadesettrogodisnjakinju iz jerusalima koja nosi stalno pink suknjice sa karnerima, zlatne baletanke i ima nalepnice male sirene na ajfonu.

Neko zna oce bit kakva akcija jat-a? jel bude karata za rim jeftinije od 140e povratna?

Akcija samounistenja  ::crazy: ::crazy: ::crazy:

To od 140e je kada je akcija plus naknada za rezervaciju ali bude bas mali broj mesta po letu.

Ostale karte budu za nijansu skuplje kao sada ovih 17.645din plus rezervacija....znaci oko 160e ali ih ima bas dosta...

Ispod toga, nisam vidjala.

Danas je promocija za Havanu preko AirFrance-a. Povratna karta BEG-CDG-HAV izadje oko 77000 dinara.

Danas je promocija za Havanu preko AirFrance-a. Povratna karta BEG-CDG-HAV izadje oko 77000 dinara.

ali bez taksi heheh...

citaj pazljivije  :LOLLL:...

veliki su prevaranti ti iz air france...

ne, bez taksi izadje 23.512 RSD. sve ukupno je 77.107 RSD za februar mesec, promocija je do marta.

ne, bez taksi izadje 23.512 RSD. sve ukupno je 77.107 RSD za februar mesec, promocija je do marta.

nisam gledao za februar, sad cu da vidim..

Neko zna oce bit kakva akcija jat-a? jel bude karata za rim jeftinije od 140e povratna?

Alitalia ima promociju od veceras od 8pm do sutra do 8pm(12-13. sep), popust od 15%. Tako da povratna karta BG-Rim izadje 132 evra. Mozda ima i za manje, nasumice sam odabrao datume u oktobru. Eto, kupuj sad :)

Npr, idite na nemacku verziju sajta i na kraju ukucajte kao sifru NIGHTDE15. Vazi i za sve ostale letove, pa ako jos neko nadje "error fare" uz jos 15% popusta, ihaj  :blob:

PS: Ako nekog zanima, kombinacija BG-Istanbul-Budimpesta moze da se nadje za 105 evra. Nije savrseno, jer ima dugackih presedanja u Rimu, ali je alternativa vozikanju vozom i busom.

Koliki prtljag je dozvoljen u tu cenu, samo rucni, ili moze i veliki kofer?

Nema dodatnih skrivenih taksi itd?

Koliki prtljag je dozvoljen u tu cenu, samo rucni, ili moze i veliki kofer?

Nema dodatnih skrivenih taksi itd?

Standardni ručni od 8 kg (ponekada umeju da mere, posebno u Španiji - u Srbiji i Italiji je malo opuštenije, ali ne preterujte) plus jedan komad čekiranog prtljaga od max. 23kg. Može i drugi komad čekiranog od max. 23kg za 50 evra, po pravcu.

Jel može Dragance ili neko drugi da mi kaže dal ima neka jeftinija varijanta za sledeće letove:

Šangaj 5. oktobar (može -2 dana), povratak 15. oktobar (može +2 dana), ja sam našao iz Beograda za 593e

Tokio ili Nagoja 20. oktobar (-2 dana), povratak 29.oktobar (+2 dana), našao sam za 592e Bud - Tok.

Od septembra italijanska niskobudžetna avio kompanija Airone leti iz Beograda za Milano (aerodrom Malpensa). Za sredinu oktobra npr. karta je 64 EUR. Pošto mnogo avio kompanija lete iz Milana, mogao bi se uhvatiti neki let iz Milana za Barselonu ili Pariz, pa ako ste raspoloženi možemo napraviti nekoliko dobrih jeftinih varijanti iz Beograda preko Milana za veće evropske gradove, da vidimo za koliko se para može posjetiti Pariz, Barselona ili neki drugi grad.

Pozdrav svima od novog člana foruma.

Npr, idite na nemacku verziju sajta i na kraju ukucajte kao sifru NIGHTDE15. Vazi i za sve ostale letove, pa ako jos neko nadje "error fare" uz jos 15% popusta, ihaj  :blob:

Meni ovaj kod ne radi.

Ali zato, Zeneva - Toronto - Venecija, preko Rima u oba smera, €287, ili £230 :) Sample dates, mart 2013.

Glupo pitanje....

hipoteticki,

kupim ove karte sto je jms_uk naveo.

Da li,  posto je mnogo lakse doci do Rima i vratiti se u Beograd nego ici u Zenevu pa iz Venecije kuci, moze da se "uhvati" let samo Rim-Toronto-Rim, tj da se ne koriste ta dva lpkalna leta.

Jeftinije mi je 3 puta da odem Bg-Rim-Bg nego da stignem do zeneve.

Mislim, njima je placeno pa placeno.  :?

Glupo pitanje....

hipoteticki,

kupim ove karte sto je jms_uk naveo.

Da li,  posto je mnogo lakse doci do Rima i vratiti se u Beograd nego ici u Zenevu pa iz Venecije kuci, moze da se "uhvati" let samo Rim-Toronto-Rim, tj da se ne koriste ta dva lpkalna leta.

Jeftinije mi je 3 puta da odem Bg-Rim-Bg nego da stignem do zeneve.

Mislim, njima je placeno pa placeno.  :?

Ne, segmenti moraju da se lete po redu.

Tako da jedino mozes da izbegnes Rim-Venecija, ako nemas cekiran prtljag ili ih ubedis da ti treba u Rimu.

Ako se ne pojavis na prvom letu [no-show] otkazace sve ostale segmente.

Sto se tice koda NIGHTDE15, izgleda da je vazio do 8am?

Logicno.

Samo sto me odlazak do Zeneve i povratak iz Venecije kosta koliko i karta preko okeana i nazad. Ovo sa Rimom mi se cinilo kao legalna prevara al vidim da im fali neko iz Srbije da vodi poslove.

Tako da jedino mozes da izbegnes Rim-Venecija, ako nemas cekiran prtljag ili ih ubedis da ti treba u Rimu.

Jel moras da ih 'ubedjujes' ili je dovoljno da ih zamolis da ti cekiraju prtljag samo do Rima?

Razmisljam... pitas radnike u Torontu da ti ga cekiraju samo do Rima. A kod njih je , bojim se, ...imam sliku nemam ton... propisi su propisi...

Sto se tice koda NIGHTDE15, izgleda da je vazio do 8am?

Jeste, moj previd, vazio je samo tu jednu noc, do jutros do 8, a ne do 8pm, kao sto sam napisao. Zato se i zvalo Noc popusta :)

Jel može Dragance ili neko drugi da mi kaže dal ima neka jeftinija varijanta za sledeće letove:

Šangaj 5. oktobar (može -2 dana), povratak 15. oktobar (može +2 dana), ja sam našao iz Beograda za 593e

Tokio ili Nagoja 20. oktobar (-2 dana), povratak 29.oktobar (+2 dana), našao sam za 592e Bud - Tok.

Ne vidim trenutno nista povoljnije od toga sto si vec nasao.