Jump to content

Featured Replies

USA viza nije nikakva olaksica za dobijanje CAN turisticke?

Mislim da nije. Ja sam kanadsku vadio posle americke, i opet su me drndali [oni neki dodatni formulari i sl.]

Brisel-Montreal; Njujork-Hamburg [preko Brisela] €215

Brisel-Njujork-Hamburg [preko Brisela] €235

Umesto Hamburga mogu i neki drugi nemacki gradovi: Berlin, Stutgart, Minhen...

Ovo za Njujork je sjajna cena. Prosto mi dodje da odemo do Amerike "da nam dupe vidi put". Gledam, Beograd-London (JATom) dodje mu ista cena kao prekookeanski let.

A i sto ne trositi ovu skupo placenu americku vizu...

Nego, ne luduju bas sa jeftinim kartama po USA. New York-Las Vegas nema ispod 380$... novembar...

Nego, ne luduju bas sa jeftinim kartama po USA. New York-Las Vegas nema ispod 380$... novembar...

Za unutar-US letove, osim kayak-a, prati i airfarewatchdog ;)

BUF-LAS $242 povratna.

Ma to izgleda neka greska, nema vise. :D

Pa naravno da je greska, tesko da ce regularna karta da bude tako jeftina na takvoj destinaciji. I kao takve, greske kratko traju.

Ko je kupio, kupio je - mi ostali cekamo sledecu gresku ili dobru priliku ;)

Ako je neko zainteresovan, ima na Lufthansi BEG- ALG (Alzhir) povratna za 33104 din (via FRA). Ova cena za, na primer, kraj novembra, pocetak decembra.

P.S. Potrebne vize.

SWISS ima specijalnu ponudu za Bliski Istok I Aziju.

Bliski Istok:

Tel Aviv                    od 329EUR

Dubai                        od 339EUR

Muskat                      od 609EUR

Azija:

Peking                      od 539EUR

Sangaj                      od 549EUR

Delhi                          od 629EUR

Bombaj                      od 640EUR

Prodaja:          od 20. Septembra do 11. Oktobra 2012

Putovanja:      od 15. Oktobra 2012 do 20. Marta 2013

Jms, kad izlazi taj kod, petkom?

I jel moze da se koristi na Orbitz i sl. sajtovima ili mora samo na AlItalijinom sajtu?

I jel moze da se koristi na Orbitz i sl. sajtovima ili mora samo na AlItalijinom sajtu?

Izlazi kad se njima cefne :( nema pravila.

Posto ga daje Alitalia, moze samo na njihovom sajtu.

Anyway, 15% je tu:

WEEK15<Countrycode>

npr, WEEK15UK, ili WEEK15DE, itd.

Iste cene koje imas na Orbitzu mozes naci i na Alitalijinom sajtu, odaber opciju multicity i na kraju ukucas jos taj kod koji ti je jms_uk dao i eto ti jos 15% jeftinije :)

Verovatno ste i sami gledali, ali evo sta sve moze da se pazari zanimljivo na stranama Alitalije sa tim kodom.

Za npr. Brazil birajte multy-city:

odlazak PRG - GIG 1,4,8,11,13,15,18. mart

povratak GIG (GRU) - MXP 10,12,14,15,16,17,19,21,22,24,26,28,29. mart

330EUR

Za Argentinu

PRG - EZE 11.2.

EZE - MXP 25.2.

410 EUR

Za Australiju

odlazak FCO - SYD 2.3.

povratak SYD - FCO 16.3.

572 EUR

Za Havaje

odlazak Varsava - Honolulu 6.2.

povratak Honolulu - Varsava 18.2.

560 EUR

Za RSA

odlazak FCO - JNB 5,12,19,26. 2.

povratak JNB - FCO 2,9,16. 3.

287 EUR

Za USA ima vise gradova, isto multi city opcija:

Npr. Boston

Milan - Boston 4.3.

Boston - Prag 12.3.

200 EUR

New York

MXP - JFK 15.2.

JFK - PRG 23.2.

300 EUR

Eto, valjda ce neko nesto naci. To su bile cene i datumi zadnjih 48 sati. Ako nema vise po toj ceni za navedene datume, proceprkajte malo okolne...

Molim Vas da pisete puna imena gradova i aerodroma, jer, prg, eze, fco, jbn, mxp, itd, itd, meni kao obicnom putniku ne znace nista.

Ako pises komentar za sve forumase, onda ga i prilagodi svima, a ako pises poznavaocima sifara aerodroma, onda si na pogresnom forumu.

Hvala.

vi lepo na google pa ce vam on reci sta koja oznaka znaci. nekima i ovo znaci sto se ljudi trude da pronadju letove i zahvalni smo kad se objave ove akcije.

Ja vec naucila skoro sve skracenice...

A i lakse mi je da napisem FCO nego Rim Fjumicino...  :LOLLL:

Molim Vas da pisete puna imena gradova i aerodroma, jer, prg, eze, fco, jbn, mxp, itd, itd, meni kao obicnom putniku ne znace nista.

Ako pises komentar za sve forumase, onda ga i prilagodi svima, a ako pises poznavaocima sifara aerodroma, onda si na pogresnom forumu.

Hvala.

Hehe izgleda da sam na pogresnom forumu   :hihi:

danilo i jms su ti objasnili sta je ciniti u tim situacijama. Ili google (ukucas npr. 'FCO airport', pa stisnes enter) ili onaj link.

A sad od tebe ocekujemo sledecu akciju da objavis iz Evrope do USA za 200 EUR sa sve punim imenima gradova i aerodroma  8-)

U svakom slucaju hvala za informacije, ali ja da guglam svaki cas, necu :).  

Dosta putujem (po Evropi) i zanimaju me te informacije. Ali da svaki cas nesto guglam, stvarno ne mogu. Naravno nisam jedini na forumu koji nece.

Ja sam samo zamolio sve forumase, da ako delite neku informaciju na forumu, dajte je tako, da je svi razumemo.

U protivnom, ne vidim svrhu, zasto pisati nesto sto ce 10 clanova foruma razumeti, a ostali truba :(

To je moa molba, a vi naravno radite kako hocete.