Jump to content

Featured Replies

AEROFLOT Russian Airlines

Specijalna ponuda za Aziju!

Period putovanja: 09.10.2012. - 31.03.2013.

Period prodaje: 02.10. - 08.10.2012

Od 549 eur*:

TOKIO

Od 559 eur*:

PEKING

Od 589 eur*:

SANGAJ

Seul, Ho Si Min, Hanoi od 689e itd...

tokio jeftiniji od pekinga :D

Ponuda i potraznja, nema toliko veze sa razdaljinom ;)

Upravo kupio kartu 8. mart 2013 prag -rio povratak 29 mart 2013 milano za 310 eura sa promofb kodom pa da se zahvalim jos jednom :D :D clap

He he ni ja nisam 'izdrzao' da ne uzmem, samo sto ja stizem par dana posle tebe u Rio :D

Moja kombinacija: PRG - GIG, GRU - MXP 330 EUR. Mozemo Na Kopakabani na :pivoooo:

P.S. A zamalo da i ja kupim bas 8.3.  :hihi:

Oho, vidim sprema se invazija :) Ako planirate jos ponegde da letite po Brazilu ili Juznoj Americi, lajkujte stranicu "Melhores destinos" na FBu, pa pratite sve promocije aviokarata. Koristite google translate za prevod ;) Kad ste vec u Brazilu, ne propustite da obidjete Iguasu vodopade, povratna karta iz Rija ili Sao Paola do tamo moze da se nadje za oko 100 evra.

Dragance to mi je i prvobitni plan bio da vidim sta mislis o ovome :

Dan 1. Rio de Janeiro

Dani 2.-4. Paraty

Dani 5.-6 7 . Brotas

Dani 8.-10. Pantanal

Dani 11-12. Bonito

Dani 13.-15. Iguazu Falls

Dan 16. San Ignacio

Dani 17.-19. Buenos Aires

i posle iz BA nazad u Rio i kuci kako ti to zvuci i dal je dovoljno vremena 20 dana za to ? Ako imas i neki bolji predlog sta posetiti javni

Cek, to znaci da ces prakticno Rio da zaobidjes? U tom Brotas ne znam sta ima, nikad cuo, ali ako imas neki poseban povod da ides tamo, ok. Pantanal nisam posetio, verujem da vredi, ali, koliko znam, to bi trebalo da je bas avantura, koju verovatno moras da organizujes preko neke agencije ili slicno, jer, nisam bas siguran da mozes tek tako da krenes u obilazak. Bonito ti je valjda samo usputna stanica, jer je blizu. Ja bih za Foz do Iguacu uzeo jos jedan dan, npr. U tom San Ignaciu takodje ne znam sta ima. A mislim da ti je 2 dana za Buenos Aires bas malo.

Ne znam kako si zamislio da se transportujes do svih ovih mesta. Ako si mislio busem, imaj u vidu da su razdaljine ogromne.

Ja bih ti savetovao da svratis na Ilha Grande, i tamo budes jedno 3 dana, ja obozavam to ostrvo. Nema saobracaja, jedno seoce, divljina, pesacke staze i rajske plaze. Paraty vredi obici, takodje, zbog istorijskog znacaja, a i zbog razudjenosti obale i super mesta za kupanje i uzivanje. Zbog ustede u vremenu, gledao bih neki let Rio-Foz do Iguacu, bolje povratnu kartu, jer ne znam koliko se isplati u jednom pravcu. Onda bih odatle presao u Argentinu i gledao neki let, Puerto Iguazu-Buenos Aires, takodje povratni. Puerto Iguazu je prakticno preko reke od Foz do Iguacua. Ne znam koja je cena, ali verujem da je tako povoljnije. A Pantanal, ne znam, probaj nekako drugacije da ga uglavis, ili izbacis. Mozda da probas neki bus iz Foz do Iguacua, ako postoji, ili avionom, iz Rija do Campo Grande ili Cuiaba, to su aerodromi najblizi Pantanalu. Za neke ture i obilaske tamo ne bih znao da ti dam savet, jer nisam bio. Ali, to je divljina i mislim da bi se za to trebalo dobro spremiti. Za aviokarte, najbolje pogledaj sajt www.voegol.com.br, skoro pa uvek su jeftiniji nego www.tam.com.br.

Da se nadovezem na povoljne cene kod Turkisha, recimo, za oko mi je zapala cena Beograd-Tbilisi, povratna 209 evra. Nije bas da je ekstremna bagatela, ali, znam da na forumu ima dosta ljubitelja tih krajeva, pa moze biti zanimljiva opcija nekome, kome nije do gubljenja vremena u spartanju vozom ili stopom.

Da se nadovezem na povoljne cene kod Turkisha, recimo, za oko mi je zapala cena Beograd-Tbilisi, povratna 209 evra. Nije bas da je ekstremna bagatela, ali, znam da na forumu ima dosta ljubitelja tih krajeva, pa moze biti zanimljiva opcija nekome, kome nije do gubljenja vremena u spartanju vozom ili stopom.

A posto sam bio tamo pre 8-9 dana, mogu da dodam da je zanimljivo za posetiti :)

Da li je moguce da jos nije bilo promocija za Thailand? Trenutno najbolja cena - Aeroflot 600 eura iz Budimpeste. Decembar-Februar.

Da li je moguce da jos nije bilo promocija za Thailand? Trenutno najbolja cena - Aeroflot 600 eura iz Budimpeste. Decembar-Februar.

nije bilo, i ja cekam  :LOLLL:...

ima katarom 620 evra iz bga, al samo ako letis 1.1 i vracas se krajem januara....ima i jos par datuma za 690 evra, nije ni to lose...ove su cene bile do ponedeljka, ne znam dal jos ima...

Treba mi savet. Karjem decembra treba da idem za maroko i vracam se pocetkom januara  :dance: medjutim najjeftinija karta koju sam nasla je povratna Rim-Marakes za 250 e. Kad se skupi put od Bg-a do Rima i let dodjr mnogo  :-\  moze li se proci jeftinije?

Pa karjem decembra i pocetkom januara i ta cena koju si nasla je dobra.

Nego, odakle kombinacija sa Rimom kada do tamo moras regularnom avio kompanijom? Mozda da ides preko Brisela...do tamo i nazad vozi wizz a Ryan ima za 150tak evra povratne letove za Fez (29.12/08.01.)

Sa konekcijom iz Beograda samo Milano Malpensa... u periodu koji njoj treba oko 225e po pravcu karte za Marakesh...

Za Tangier i Fez lete samo sa Sarl De Gola... opet planinarenje...

Ipak, licitiranje za period nedelju dana pre/posle Nove Godine je  ::crazy:

Pa karjem decembra i pocetkom januara i ta cena koju si nasla je dobra.

Nego, odakle kombinacija sa Rimom kada do tamo moras regularnom avio kompanijom? Mozda da ides preko Brisela...do tamo i nazad vozi wizz a Ryan ima za 150tak evra povratne letove za Fez (29.12/08.01.)

procitaj ponovo.

Ryan-u ne fali nista, naprotiv.

Pitanje je zasto preko Rima kada do Rima iz Bg lete samo redovne avio kompanije

Savet je wizz i Ryan preko Brisela

Ili ryan Bud-Madrid za 100e plus Mad-Tangier za 60e. To je oko 190e povratno sa sve vozom do Bud u tom periodu.

Or da ides preko Madrida na tamo a da se vracas preko Buvea...tu bi mozda usparala jos koji evro i ustedela nocennje usput...

Rezime, prilicno kilavo.

Hvala :) ja sam mislila da pokusam Bg-Budimpesta vozom pa onda Budimpesta-Rim, ali ova kombinacija zvuci povoljnije.

U januaru (od 10og pa nadalje) mogu se naci karte Budimpeste-Brisel za 129HUF odnosno 0.45e. Mozda pomogne u odabiru rute...