Jump to content

Featured Replies

Divno!! Hvala ti puno!! Cim uspavam dete uzimam od muza karticu i krecem u akciju!!! clap.gif' alt=':clap:'>

www.neteller.com

Registrujete se i porucite karticu (stize za 10tak dana iz GB).... posle toga sve ide lagano, iz fotelje.

Sa svim nasim karticama je 6e provizija po putniku/letu.

Wolf, mogu li da se okoristim o tvoju karticu ako si u bgu, nsu ili okolini?

hoću da kupim 4 karte za 30ak evra pa da ne pucam još toliko dok ne stigne neteller.  :yok:

pozzz

Potrebna mi je mala pomoc, 13-og letim iz Beograda za Rim gde cu biti par dana a pa za Pariz jos para dana, ono sto mi je trenutno problem je do kog Evropskog grada leteti iz Pariza i tamo biti par dana a da karta nije papreno skupa iz tog grada iz Beograda.

Recimo Pariz - Prag je 30e ali zato Prag - Beograd 250e.

Mozes u Brisel. Vozom iz Pariza do Brisela i onda Brisel Sarlroa aerodrom za Beograd direktno preko Wizzair-a. Posto racunam da si mislila da 13. Novembra letis npr. 23. Novembra imas kartu preko Wizz-a 32 evra pravac Brisel-Beograd.  ;)

Svi kojima treba karta za Ryan preko Neteller-a neka se jave na PP da ovde ne smaramo posten svet.

Imam nesto para.... mozemo da kupimo jedno 50tak karata po 299Ft  :spot:lol:: lol:: lol::

Imate jeftine letove iz Venecije,jos par gradova u Italiji i Bordo-a,po 9€ u jednom smjeru..Nemam pojma koja je kompanija,neka nepoznata,ugl,low-cost.:D

• Author

Nemam pojma koja je kompanija,neka nepoznata,ugl,low-cost.:D

koja je to nepoznata kompanija? :)

Nije losa za italiju/francusku. Samo, karata po 9e ima kao komada mesa u supi iz kesice. Ima zanimljivih destinacija...Compostela, Lampedusa....

Opet, bolje da ima sto vise kombinacija mada meni trenutno nikako ne ide da uklopim odavde nikakvu varijantu. Mozda sa Bergamom ili sa Venecijom ali je sve povuci-potegni.

@Dragance Bio sam danas do kancelarije Turkisha i rekli su mi da zavisi od ljudi na aerodromu i nekog managera da li ce da dozvoli cekiranje do kraja puta ako su karte kupljene odvojeno. Tako da cu ja na put najverovatnije Aeroflotom ili Qatarom,da ne rizikujem...

Pozdrav!

Koga interesuje Centralna Amerika ima dosta dobra rasprodaja na nemackom sajtu KLM-a.

Na naslovnoj strani pise: "Panama od 599€", ali kad se malo kopa ima i jeftinijih kombinacija. Na primer, ja nisam uopste tragao nego sam odmah ukucao tacno ono sto me zanima (Stutgart-Panama - San Jose - Stutgart za kraj Januara) i ispalo mi 480€ sve zajedno; a ko zna sta se jos moze izvuci kad se malo uroni..

(JAT je 13000 dinara do STR; a ima kombinacija i iz Beca/Bazela ako neko hoce da kombinuje sa Nikijem/Wizzairom)

Koliko vidim letovi uglavnom nisu KLMovi nego Deltini preko Atlante

Eto, mozda nekom bude od koristi; nije bog zna sta ali je ipak dosta jeftinije od Condora i ostalih

@Dragance Bio sam danas do kancelarije Turkisha i rekli su mi da zavisi od ljudi na aerodromu i nekog managera da li ce da dozvoli cekiranje do kraja puta ako su karte kupljene odvojeno. Tako da cu ja na put najverovatnije Aeroflotom ili Qatarom,da ne rizikujem...

Pozdrav!

Hvala! Dakle, nista konkretno i odredjeno nisu rekli, kao i uvek :D

Alitalia, 25% popusta:

PROMO
do 23/10.

Za letove u periodu 5/11/12 - 27/03/13
testirano na [url=http://www.alitalia.it]www.alitalia.it[/url]

Zeneva-Njujork-Venecija u januaru, €235, posle popusta €177

Mozda je bitno samo da je polazak do 27.03.

Da, uglavnom je to za outbound.

Zeneva-Toronto; Njujork-Venecija; posle popusta €161

Italijanska verzija sajta. Mozda radi i na drugim, nisam probao. Kad odaberes let, koji god, na kraju ti izadje cena. Onda ukucas taj promo-kod PROMO u rubrici e-coupon i smanji ti se cena za 25% :)

• Author

Alitalia, 25% popusta:

PROMO
do 23/10.

Za letove u periodu 5/11/12 - 27/03/13
testirano na [url=http://www.alitalia.it]www.alitalia.it[/url]

Zeneva-Njujork-Venecija u januaru, €235, posle popusta €177

I dalje ne nalazim nista TOLIKO jeftino...

Koji su datumi u pitanju?

Je l' ima i za Brazil nesto :)

Cirih-Sao Paulo-Milano €310 posle popusta?

I dalje ne nalazim nista TOLIKO jeftino...

Koji su datumi u pitanju?

Probaj posle 7. januara...

PERMITTED 07JAN 13 THROUGH 28FEB 13 ON THE OUTBOUND
  TRANSATLANTIC SECTOR.