Jump to content

Featured Replies

jel narode, jesam li skontao dobro ili mi se cini, da je dolaskom Emiratesa i Qatrija pala cena za dalekoistocno letove ,uopsteno govoreci,

npr da ima kolko oces karata izmedju 500 i 700 eura do Bankoka?

@singapurcanac

Gde si nasao karte za BKK po toj ceni?

Ja bih putovao 26.01.-14.02.2013 ali trenutno je najjevtinija karta skoro 800e iz Beograda i to sa 20h cekanja u Dohi??!

I generalno pitanje za sve iskusnije putnike ovde: da li sada uzimati kartu po takvim cenama ili eventualno sacekati da iskoci neka bolja ponuda?

joj izvini, posmatrao sam period niske sezone,novembar/početak decembra, a nisam to naveo.

probaj sa travel houseom, kod njih sam video,afr,thy....

i ako ides krajem januara sacekaj bar polovinu decembra, ali cu ti odoka reci da je slaba nada za niskim cenama, to su ti udarni termini,

15% popusta na UK Alitalia sajtu izmedju 12pm i 3pm GMT [1-4pm u Srbiji]

I obavestenje na sajtu Norwegian-a  ;D

"Dear customer, due to extreme traffic, we will now close the website for a short period to increase the capacity and stability. We understand that it is frustrating not to be able to book tickets, but we hope to be running normally shortly. "

Svaka cast za cene i ponudu :)

sto se bankoka tice, do utorka su bile dosta dobre cene katarom iz bg-a...657 evra, za polazak 10ti ili 13ti januar,  pocetak-sredina februara...kupio  :mah:

suerte....

ja evo trazio vec 3 meseca, jedva sam naleteo na ove povoljnije cene....657 iz bga je prilicno dobra...

London-Seul, British Airways, prva polovina decembra, £377 u ekonomskoj ili £777 u biznis klasi.

Direktno na BA sajtu.

sto se bankoka tice, do utorka su bile dosta dobre cene katarom iz bg-a...657 evra, za polazak 10ti ili 13ti januar,  pocetak-sredina februara...kupio  :mah:

suerte....

ja evo trazio vec 3 meseca, jedva sam naleteo na ove povoljnije cene....657 iz bga je prilicno dobra...

Ufff to je baas dobra cena,sad nema nista ispod 800e :(

Frankfurt-Madrid-Sao Paulo, Iberia povratna €501.00

moze i Frankfurt-Sao Paulo; Rio-Frankfurt za istu kintu.

Travel restrictions
  VALID FOR TRAVEL COMMENCING ON/AFTER 15JAN 13 AND ON/
  BEFORE 31MAY 13.
Sales restrictions
  RESERVATIONS MUST BE MADE AND TICKETS ISSUED ON/BEFORE
  15NOV 12.

http://www.transavia.com

Za letove po Evropi, mogu da se nađu solidne cene.

PS

Da vas ne iznenadi što nema SRBIJA kao zemlja za registraciju  :o

You can choose a nearby country which is available in the system when filling in the web.

TAM daje dosta popusta za letove unutar Brazila , apropo toga jedno pitanje pokusah da kupim kartu GIG -IZU od 52 eur 3 puta me odbiju preko njihovog sajta transaction was not succesfull bla bla try again later or contact your bank i ja lepo odem na expediu i kupim kartu , danas odem do banke i pise da su mi rezervisali sredstva za 4 karte ??? navodno i one 3 sto su mi odbili na njihovom sajtu i za koje mi naravno nije stigla nikakva konfirmacija na mail itd su rezervisali sredstva jel imao neko nekad slican problem ??

TAM manje-vise uvek daje popuste, mada, ponekad bas i nisu popusti, za nekog ko zna kako se krecu cene :) Inace, ko god da je probao da kupi karte kod neke brazilske aviokompanije, nailazi na probleme, ne znam zasto. Zapravo, moguce je zato sto bi trebalo da imas kreditnu karticu, jer se ovde samo kreditnim placa.

Sto se tice tvog problema, nadam se da ce ti te rezervacije novca uskoro biti skinute, ako ne, onda ces morati petljati sa njima.

Btw, sta ti je IZU?? Mislis IGU(Foz do Iguacu) mozda? Jedan savet, pogledaj cene aviokarata na sajtu www.voegol.com.br, jer ja nikad nisam leteo TAM-om, samo GOL-om, jer su uvek jeftiniji. Ako treba neka pomoc oko kupovine karata, posalji pm.

Da, Foz de Iguazu dao sam pogresan kod aerodroma ,probao sam GOl za 19 mart 2013 oni su 90 eur u jednom pravcu kod TAM a je 52 eur bilo juce mozda je i dalje ne znam ...

Hvala Dragance na savetima i bicu slobodan da te pitam ako zatreba jos stogod u zavisnosti od epiloga ove price sa TAMom

pozz

Ako je ikako moguce, gledaj da iskombinujes povratnu kartu, jer je isplativije. Ili, ako planiras vise putovanja po Brazilu i Juznoj Americi, razmotri opciju South America pass, koju nudi TAM. Potrazi po netu, ja ne znam detalje i da li se bas isplati, ali, vredi proveriti.

Čini mi se da je neko pitao za Bankok....

GULF AIR

During the promotion period from January to March, for example, Bangkok from Frankfurt/Main with brief stopover in Bahrain is available for only 482,79 euros

@SkySurfer

Hehe kolega, isto sam pre neki dan kupio preko TAM-a kartu Rio-Iguacu 18-21.3 (idem dan pre tebe  :LOLLL: ) i nisam imao problem. Placao sam Visa kreditnom banke Intesa. Ima na glavnoj strani sajta da se namesti 'billing country' i tu nude Brazil, Argentina... Tu stavis 'other countries'.

Nadam se da su ti oslobodili pare za onih nekoliko karata, ali ako nisu ja bih gnjavio banku da to urade. (imao sam ranije slican problem sa spainairom i u banci su mi to sredili).

@SkySurfer

Hehe kolega, isto sam pre neki dan kupio preko TAM-a kartu Rio-Iguacu 18-21.3 (idem dan pre tebe  :LOLLL: ) i nisam imao problem. Placao sam Visa kreditnom banke Intesa. Ima na glavnoj strani sajta da se namesti 'billing country' i tu nude Brazil, Argentina... Tu stavis 'other countries'.

Nadam se da su ti oslobodili pare za onih nekoliko karata, ali ako nisu ja bih gnjavio banku da to urade. (imao sam ranije slican problem sa spainairom i u banci su mi to sredili).

Znam sve sam to uradio kako treba, moguce jer je moja visa od Societe G. otkud znam kako god dobio sam jutros ovaj email od njih

"Dear Bratislav,

We have found 3 trials denied and we could reverse the payments in order to return them.

Tithing the next 3 days all bank account balance should be accurate.

Best regards"

Tako da sam se oladio :)

Sto se tice Foz De Iguazua :) xexe

Vidis kako su utabane staze srpskih backpackera po Brazilu izgleda ...vidimo se na pivcu tamo onda  :pivoooo:

kad sam vec ovde evo mozda nekom koristi a ne moze da skodi :

Long distance sale from Germany with KLM from 399€ return the Dutch quality airline KLM you has again - special prices for departures from Cologne, Nuremberg, Stuttgart, Leipzig-Halle, Berlin, Hamburg, Hannover, Düsseldorf, Basel and Frankfurt from 445€ on long-haul flights, each with a transition in Amsterdam. So it goes de Janeiro, for example for 399€ to Abu Dhabi, for € 435 to Dubai, 549 € to Atlanta, for 559€ 569€ to Rio to Entebbe, 579 € to Nairobi for 589€ to Sao Paulo. For 599€, it goes to Beijing, Shanghai, Chengdu, Hong Kong and Bombay.