Jump to content

Featured Replies

Evo, da nastavim sa mojom kupovinom.

Dakle, sinoc kasno preko neta wizz rezervisan za 27.11. i povratak 02.12.2012. (jbg, nismo mogli duze) ortak i ja. Kao sto mi je i savetovano ovde, obe karte su preko Wizz Discount Club-a te je izaslo nesto jeftinije, nego da smo nas dvojica pojedinacno.

Stigao je odmah mejl sa sifrom. Danas sam u Uni Credit Banci (o tome cu u onoj drugoj temi) uplatio 14.800 za DVE POVRATNE karte (Bg-Pariz)!

Treba da putujem za Kinu 14.10 povratak 21.10. Grad Guangzhou, (CAN) je oznaka. Moze li mi ko pomoci kako da nadjem najjeftiniju kartu iz Podgorice ili Beograda sa 1 presedanjem ?

Mislim da ti je Aeroflot iz BG ili ZG najpovoljniji. Drugu smo uspjeli naci povratnu za 450 evra al smo pravo cekali i bio je fleksibilan sa datumima.

Treba da putujem za Kinu 14.10 povratak 21.10. Grad Guangzhou, (CAN) je oznaka. Moze li mi ko pomoci kako da nadjem najjeftiniju kartu iz Podgorice ili Beograda sa 1 presedanjem ?

Razmotri i opciju Hongkong i Makao.

E ljudi ja samo da zahvalem na predlozima kako da dodjem do Grenobla. Malo sam bio i odsutan par dana, elem najjednostavnije mi je autobusom sada u pocetku dok teglim torbe, a za posle, cini mi se konekcija bg-bud voz pa Geneva Easyjet i onda voz do grenobla najbolja . Krece i neki sporedni aerodrom da radi u decembru ,ali jos ne znam koje ce kompanije da dodju prve. Elem hvala jos jednom.:)

Pozdrav svima,

pitao sam na drugom topicu foruma, specijalizovanog naslova "Kako najjeftinije do Tajlanda" i uglavnom dobio odgovore na ono što me je zanimalo. Zahvaljujem se svima na tome.

Da okušam sreću i na ovom topicu, frekventnijem/posećenijem od gore navedenog, plus datum je malo pomeren.

Dakle - povratni let za Bangkok, od 7.2.2014 do 2.3.2014. Fleksibilni su datumi, u zavisnosti od povoljnosti cene karte (+7/10 dana).

Za sad je najpovoljnija Budimpešta-Bangkok 575e.

Svaki konkretan predlog je dobrodošao (open jaw letovi dolaze u obzir), i unapred se zahvaljujem na korisnim informacijama.

Lep pozdrav.

ODA

2014.02.06. Budapest(BUD)

11:30

2014.02.07.

Bangkok(BKK)

8:20 14 óra 50 perc

Feltételek

Átszállások: Moszkva

VISSZA

2014.02.28. -3 nap Bangkok(BKK)

12:40 / 10:20

2014.02.28.

Budapest(BUD)

21:10 14 óra 30 perc

Feltételek

Átszállások: Moszkva

Aeroflot Russian Airlines

turista

150 919,00 HUF

Brüssel – Mumbai – Deutschland: 401 Euro

Paris - Ho Chi Minh Stadt, Vietnam – Deutschland: 425 Euro

Mailand – Bangkok – Deutschland: 424 Euro

Amsterdam – Bangkok – Deutschland: 474 Euro

Amsterdam - Kuala Lumpur - Deutschland: 511 Euro

Amsterdam – Jakarta – Deutschland: 489 Euro

Amsterdam – Singapur – Deutschland: 551 Euro

Etihadom

ebookers.ie ili ebookers.de za gro datuma do marta 2014e

Holidaypirates.com

Here is a good opportunity to explore America!

Round-Trip Flights: Madrid - Miami - Rio de Janeiro - New York City - Madrid for only €495

Round-Trip Flights: Madrid - Miami - Rio de Janeiro - New York City - Madrid for only €495

Malo sam morala da se borim sa nekim bugom jer mi se stalno ubacivao neki datum za peti (nepostojeći) let, ali na kraju uspela!  teg

Nije baš 495 - meni ispadne 429 GBP, što mu dodje, ca. 506 evra, ali ok. Lepo se uklopi i da Miami i New York, koji me manje zanimaju budu samo stopover za Rio.

Sjajno! Rodjendan u Riu!  :banana:

Kada si već kupovala, mogla si kupiti još jednu kartu. Imam i ja rođendan.:)

Sretan put!

Kada, kada? 

Dolaze u obzir samo novembarski rodjendani.  ;D

Ja ovo naj-najozbiljnije planiram - sad samo da vidim kako da izvadim vizu za Brazil u Italiji ili Francuskoj.

Probala sam,  čisto iz radoznalosti, i Bozic + Nova Godina kombinaciju, ali to izadje oko 1500 GBP.

A za iste one novembarske datume na spanskoj expediji izadje tacno 495 EUR.   :spot:

A za vizu, ja bih da izbegnem dolazak u Bg. Odavde mi je blize do Madrida. Ako sam dobro razumela, ova ponuda je samo za polaske iz Madrida. Jel tako?

^ Slicne cene su i iz jos par gradova :) rekla si da te Miami i NYC ne zanimaju posebno.

http://goo.gl/D1NPK7 ovo je iz Madrida do Ria. 12 November 2013 - 02 December 2013. - 505 EUR.

http://goo.gl/NIGpMY Brisel - Rio. 12 November 2013 - 02 December 2013. - 525 EUR.

http://goo.gl/9vi5jC - Milan - Rio. 12 November 2013 - 02 December 2013. - 511 EUR.

http://goo.gl/2un6tq - Frankfurt - Rio. 12 November 2013 - 02 December 2013. - 507 EUR.

Da ne linkujem ponovo, iste cene izbacuje i za period karnevala, recimo 9-23 feb 2014.

Sjajno ta opcija iz Milana!  clap.gif' alt=':clap:'>

Sad cu da pogledam da li je tako i iz Nice (tesko, al' ko zna...).

Meni je na spanskoj expediji izlazilo tacno 495 evra, pa cu opet da pokusam tako (engleski sajt je za iste letove bio malcice skuplji).

Je li moguć roundtrip Rim - Zagreb - Rim u oktobru, eventualno početak novembra, po nekoj normalnoj cijeni? Kad god sam gledao (i putovao) uvijek je bilo povoljnije preko beogradskog aerodroma, a meni je Zagreb ipak malo bliži  ::crazy:

Sjajno ta opcija iz Milana!  clap.gif' alt=':clap:'>

Sad cu da pogledam da li je tako i iz Nice (tesko, al' ko zna...).

Meni je na spanskoj expediji izlazilo tacno 495 evra, pa cu opet da pokusam tako (engleski sajt je za iste letove bio malcice skuplji).

Nazalost, Milan ti je najbliza opcija. Ostali aerodromi blizi Nici, imaju od sto do par stotina eur vise cene.

Uvek Milano...  :x

I za vizu ce izgledati biti Milano.

Ali opet bolje nego Madrid.

Je li moguć roundtrip Rim - Zagreb - Rim u oktobru, eventualno početak novembra, po nekoj normalnoj cijeni? Kad god sam gledao (i putovao) uvijek je bilo povoljnije preko beogradskog aerodroma, a meni je Zagreb ipak malo bliži  ::crazy:

Navodno, Mistral Air leti iz Mostara za Bolonju i Napulj. Doduše, i prevoznik i aerodrom imaju sajtove kao iz šesnaestog veka, imaju sve informacije osim reda letenja i cena karata. Probaj da pratiš ove linkove:

http://www.mostar-airport.ba/novosti_vise.php?id_novost=16

Međutim, kada pogledam sajtove aerodroma u Bolonji i Napulju, niđe Mostara...  :? Čudna jada od Mostara grada...