Jump to content

Featured Replies

Pozdrav,

Da li zna neko (hitno potrebno) gde aci jeftinu povratnu kartu BG-NYC ( ne mora naravno samo BG, mogu svi aerodromi u susednim drzavama, isto tako u USA ne mora da bude NYC, moze DC, Boston...), za period krajem decembra.

Unapred hvala za sve savete i pomoc!

548EUR BEG-JFK / NEW - BEG tui.it  14.12-30.12. Leti se SWISS-om. Ili 500EUR iz Budimpeste.

Ili ... isto tui.it , mozda i najbolja opcija 430EUR, MXP-JFK, direktan let, za iste datume.

Milano je najbolji u poslednje vreme. Problem je samo, za one koji krecu iz Bg, sto Easyjet slece kasno. Jedini relativno povoljan let koji moze da se uhvati, bez nocenja u Milano, je TAP-ov let u 2035, preko Porta.

Mada ni smestaj oko Malpense nije katastrofalno skup (kriza, kriza...), pa se saberi i oduzmi. Easyjet moras kupiti blagovremeno, pred praznike i short notice, mogu biti jako skupi.

Ne znam da li se promenila vest u medjuvremenu, ali kakve veze ima sa odlaskom u Kinu?

Osim ako avio-most nece da spoji beogradski i senzenski aerodrom?  lol::

Fort Lauderdale (Florida) - Oslo (i jos par gradova) 75e u decembru one way sa norwegian

Molim vas za info, ako neko zna, nasla sam "povoljne" karte Hamburg-Punta Cana za 31.12-14.01, 450 eur povratna, na TUIfly.com, valjda je sa svim taxama itd...Kako iz BG stici jeftino do Hamburga, ako uopste i moze jeftino...

Isto tako, nabasah na sajt urlaubspiraten.de, izbacuju veoma interesantne ponude, caka je sto su last minute i sto je polazak iz raznih gradova ali nemackih :)) tako da ko ima zivaca moze da kombinuje sa low costovima wizz i easy..

Uglavnom, ako iko ima neku zanimljivu varijantu za N.God, sa uzbudljivim presedanjima  lol:: neka pusti poruku ovde svakako...

Molim vas za info, ako neko zna, nasla sam "povoljne" karte Hamburg-Punta Cana za 31.12-14.01, 450 eur povratna, na TUIfly.com, valjda je sa svim taxama itd...Kako iz BG stici jeftino do Hamburga, ako uopste i moze jeftino...

Isto tako, nabasah na sajt urlaubspiraten.de, izbacuju veoma interesantne ponude, caka je sto su last minute i sto je polazak iz raznih gradova ali nemackih :)) tako da ko ima zivaca moze da kombinuje sa low costovima wizz i easy..

Uglavnom, ako iko ima neku zanimljivu varijantu za N.God, sa uzbudljivim presedanjima  lol:: neka pusti poruku ovde svakako...

Proveri datume i cene:

http://www.germanwings.com/

Budimpešta - Hamburg

EASY JET >  Budimpešta - Berlin

Ili EASY JET

Beograd - Milan (MXP) - Berlin (SXF)

Ili WIZZ

Beograd - Dortmund

Budimpešta - Dortmund

Povoljni BUS u okviru Nemačke (ili VOZ)

https://www.berlinlinienbus.de/

http://meinfernbus.de/

https://www.flixbus.de/

https://www.bahn.de/p/view/angebot/bahn-ticket/zug-hamburg/zug-dortmund-hamburg.shtml

gledam npr let beograd - hamburg na germanwingsu, sa presedanjem u studgartu, zanima me da li ovo spada u spojen let u slucaju da kasni avion ili ne jer je low coast

Kontam da ako ti nude vezane karte na sajtu, da to zapravo i znači da su vezane, mada nisam putovao sa germanwingsom pa valjda će na forumu naletiti neko ko jeste.

Nisam siguran da ćeš naći povoljan let baš pred novu godinu. Možda da uzmeš u obzir neki bus ( iz BG, Beča, Budapesta), znam da je ogroman put i cimanje ali eto to bi mogla biti neka varijanta.

mislio sam uopste na low coast kompanije koje nude takve letove na svojim sajtovima, ne samo germanwings...

...Kako iz BG stici jeftino do Hamburga, ako uopste i moze jeftino...

Ako ti nije fiksno da do Hamburga ides avionom,i ako ti ne smeta "mal'ko duze" klackanje,mozes vozom iz Budimpeste do Hamburga.

Proverio sam sad cenu na sajtu madjarskih zeleznica,za datume 30.12. i 31.12. je 39 evra u jednom pravcu.

Jeste, Aeroflot iz Rima (najbolja varijanta, boga pitaj zasto).

I u padu su cene.

I isti ti je raspon u januaru, ali ima malih varijacija. Evo, iz Peste, krajem januara (ja sam gledala 22.) imas za 487 kod Travelgenio i dobra je koincidencija (15 ak sati ukupno putovanje), ali moras malo da se igras, jer u nekim varijantama ide do 27 sati...

Sad se pojavljuje i nesto kod Finnaira, ali to nije svaki dan, ne znam koji ti datumi trebaju.

Ja na qatar-ovom sajtu ne mogu da pronadjem ovaj let iz Milana koji mi odgovara, jer moram posle toga u amsterdam pa kontam da mi je odavde bolja veza.

Pozdrav svima  :)

E, ovako, situacija je sledeca… Negde u martu-aprilu planiram da idem za Ekvador. Pokusavam da nadjem sto jeftiniju kartu u jednom pravcu ali najjeftinije sto sam uspeo da nadjem je preko 600 eur. Vidim da iz Evrope za Quito uglavnom leti Iberia iz Madrida i karte su oko 600 eur u jednom pravcu. A do Madrida bih verovatno iz Bukuresta WizzAir-om za nekih 40-ak eur.

Zanima me da li mi mozda preporucujete neku drugu kombinaciju osim Bukurest-Madrid-Quito kako bi to izaslo jeftinije. I gde bih eventualno mogao da pratim neke promocije koje se odnose na taj deo sveta. Za Aziju, Severnu Ameriku i Evropu cesto ima nekih jako povoljnih ponuda ali cini mi se da je za juznu Ameriku situacija dosta slabija sto se tice toga.

Hvala unapred :)

E, ovako, situacija je sledeca… Negde u martu-aprilu planiram da idem za Ekvador. Pokusavam da nadjem sto jeftiniju kartu u jednom pravcu ali najjeftinije sto sam uspeo da nadjem je preko 600 eur. Vidim da iz Evrope za Quito uglavnom leti Iberia iz Madrida i karte su oko 600 eur u jednom pravcu. A do Madrida bih verovatno iz Bukuresta WizzAir-om za nekih 40-ak eur.

Zanima me da li mi mozda preporucujete neku drugu kombinaciju osim Bukurest-Madrid-Quito kako bi to izaslo jeftinije. I gde bih eventualno mogao da pratim neke promocije koje se odnose na taj deo sveta. Za Aziju, Severnu Ameriku i Evropu cesto ima nekih jako povoljnih ponuda ali cini mi se da je za juznu Ameriku situacija dosta slabija sto se tice toga.

Imas Condor iz Frankfurta za 469.99 evra. Pa nadji nesto do Frankfurta ako ti to odgovara... ili za 514.99 iz Milana (Malpensa), pa mozes do tamo Easyjetom (morao bi da prespavas u Milanu, jer je let u 11:10 a.m., Easujet slece oko 5 p.m.). Iz Budimpeste je 524.99, mozda ti je to i najbolja varijanta.

I ovo su cene na njihovom sajtu, mozda se moze naci i jevtinije, proveri nekom onih na metasearch engines - kayak, skyscanner, zuji, webjet... Srecno!

@stevancelinac

Skroz si me zbunio... Qatar? I trazis open jaw, i.e. isao bi iz Milana i vracao se u Amsterdam? I odakle "odavde"? Iz Beograda? U svakom slucaju, Aeroflot mi se cini da ima previsoke cene sve do trece nedelje januara. Qatar je iz Milana skup. Bolje Emirates, ako bas...

Iz Bg-a, za gro datuma u martu. volo24.it

OxLdNeC.png

Iz Bg-a, za gro datuma u martu. volo24.it

OxLdNeC.png

Uvek zaboravim da Beograd ima aerodrom... :D

Cena je dobra, ali obrati paznju da na volo24 imas jos 15 evra za sve kartice + quota gestione (njihov fee) - 39.99 evra.

Idi onda na Condorov sajt. Tano je samo cena leta + 3 evra za obradu.

Ali pogledaj i na kayaku.

@Tashi, @traveleasy, hvala puno na predlozima :) Ove cene vec deluju prihvatljivije. Ali ne bi bilo lose ako bih uspeo da ulovim jos nesto povoljnije pa cu nastaviti da pratim i dalje sve moguce kombinacije. Secam se da sam pre par dana nasao i malo ispod 400 eur ali to je bilo sa presedanjem u Atlanti a nisam bio siguran kako bi sve to islo sa vizama pa sam to onako bez razmisljanja preskocio a posle nisam mogao ponovo da nadjem  :D

A i da si razmislio, preskočio bi, jer ti za stopover u US treba viza i, eto, ode ušteda. Osim ako nisi već imao američku vizu, pa sad imaš pravo na neku multientry višegodišnju... U tom slučaju isplatila bi ti se ta dodatna investicija.

Dobra kombinacija za one koji imaju USA vizu.

Preko KLM-a, za dosta datuma u jan/feb i pocetak marta, povratna Dizeldorf - Majami = 400eur, a Jatom do Dizeldorfa za 150eur takodje povratna, i vremena letova se fantasticno uklapaju.

Na KLM-om sajtu?

(ja pokusavala onu varijantu Budimpesta-Australija, pokusavala Perth, pa Melbourne, pa Sydney i nista... :( )

@Tashi, da na klm.com, pre 10 minuta sam gledao :) Dusseldorf - Miami = 400EUR.

4mjl.png

A evo ti i BUD-SYD preko ebookers.de

0igw.png

Obavezno odradi ovo sto je strelicama naznaceno

1-1387293512-H7sx-medium.jpg