Jump to content

Featured Replies

Moze uz veliko cimanje ispod 'iljadu :)

MXP - SIN 10.01.-22.02. - 490 - saudi airlines-om

SIN - SYD 12.01-21.02 - 354 - scoot-om

Ne treba viza za Singapur, pa sam zato i birao taj aerodrom :) Plus daju free razgledanje grada :)

Pozdrav drugari :)

Kao prvo, htio sam iz Podgorice da krenem do Sofije, i razmisljao sam o low cost letu iz Dubrovnika ili Tirane, nije bitno koji aerodrom..Ukoliko je to nemoguce, koja mi je najbolja i najjeftinija ruta da bih stigao do Sofije?

Srdacan pozdrav drugari, pozdrav iz mog rodnog Bara!

za Sofiju nemas nista iz Tirane i Dubrovnika, solucije koje postoje su sa Montenegroairlines Podgorica - Nis i odatle autobusom do Sofije. Najjeftinija, ali i najduza varijanta moze da bude Podgorica-Beograd-Sofija uz kartu Balkanfleksi

Pozdrav i tebi.

Za Sofiju ti se najvise isplati otici autobusom/vozom/kolima, jer low costa ka Sofiji nema ni iz Tirane, a jos manje iz Dubrovnika.

Ja bih licno isao autobusom Podgorica - Nis, pa Nis - Sofija. I tako nazad. cca 100eur tamo vamo.

Edit: Pretece me hekata :)

:pivoooo:

Ne treba viza za Singapur, pa sam zato i birao taj aerodrom :) Plus daju free razgledanje grada :)

Odlična ta Saudia!  :D Hvala, traveleasy. Dobra i za datume koje ja tražim (polovina februara), jedino nikako da skontam kojim danima mogu da letim sa jednim, a ne 2 stopovera.

Ja bih dalje od S'pora do Pertha i meni je najbolji Scoot za 215 evra - vidim da lete i za Sydney, za moj period kostaju oko 350, ali u januaru su skuplji. Možeš pogledati Europe Airpost, sa polaskom iz Singapura. Pogledaj i ostale low costove - Tiger, Jetstar, AirAsia. Iz Singapura imas raznih opcija.

e vidis, sad je postavio isto pitanje na novoj temi, ali drugacija varijanta, kolima do zuca pa pita koliko ima od uzica do nisa i sofije. mislim da bi google resio taj problem za par minuta.

:pivoooo:

Odlična ta Saudia!  :D Hvala, traveleasy. Dobra i za datume koje ja tražim (polovina februara), jedino nikako da skontam kojim danima mogu da letim sa jednim, a ne 2 stopovera.

Ja bih dalje od S'pora do Pertha i meni je najbolji Scoot za 215 evra - vidim da lete i za Sydney, za moj period kostaju oko 350, ali u januaru su skuplji. Možeš pogledati Europe Airpost, sa polaskom iz Singapura. Pogledaj i ostale low costove - Tiger, Jetstar, AirAsia. Iz Singapura imas raznih opcija.

Ne znam koliko ti je plan da ostanes, ali za februar ima jos bolja kombinacija :)

Etihadom 12-28.02 iz Milana za Dzakartu, 589 EUR

A onda JestStarom Jakarta - Perth 13-28.02 (stizes na vreme :D ) 178 EUR.

Pa kratko, uvek kratko - nemam puno odmora.

Dobra je ta kombinacija, ali ja sam htela da ostanem par dana u Singapuru, tačnije to mi je glavna odrednica, a u Perth bih skoknula na dugi vikend, ako nadjem nesto jevtino.

A idealno bih volela da putujem iz Nice, samo ne mogu da nadjem ništa povoljno... Ako naletiš na nešto.... :)

Ako imas vizu, imas Nica - NYC 400eur :) Znam da je skroz druga strana, ali sad videh :) tui.it

ZYZzWS5.png

A videcemo nesto i za Singapur.

Februar:

Nica - Hong Kong : 13-27 - 524EUR - Lufthanzom - tui.it

Hong Kong - Singapur: recimo 15-26 - 130eur - Jet Starom ili  Scoot-om.

Singapur - Sidnej : 21-24 - 300 eur - Scoot-om ili

Singapur - Perth: 21-24 - 200eur - Tiger-om

Za ova dva poslednja leta mozes da kombinujes datume, ischekiraj sajtove tiger-a i scoot-a, moze da ide i ispod te cene.

A u ova dva dana 14i i 26i, taman razgledas HKG i Makao :D

Merci.

Vizu imam i New York mi je bio u planu, ali kad malo otopli...

Delta ima i direktan let iz Nice, ali nije tako povoljan.

Tui ima neki fee? Meni u glavi 39 evra?

A taj Nica - HK je preko Frankfurta?

Sydney me ne zanima, a Perth mi se čini da može Scootom i za 130. To ću pogledam na australijskom webjetu.

A taj Nica - HK je preko Frankfurta?

Preko Minhena.

I jos jedan info, na tui.it, se isplati kupovati samo sa visa kreditnom karticom jer je administration fee 0eur, dok je za sve ostale kartice (kreditne i debitne) administration fee ogroman.

Cini mi se da je akcija samo za Pegasus Plus members... Ako i jesi plus member, onda na kraju bookiranja, na koraku gde je placanje imas polje gde uneses svoj plus member broj i cena ti se umanji za 30%. Bar je tako bilo ranije.

Da bi postoa Pegasus member treba ti 5 min i ne kosta nista.

Ja sam probao i pred placanje ti umanjuje iznos za 30%,tako da izgleda da je sve ok.

U konkretnom slučaji 30% popusta za kartu koja košta 80€  na relaciji BEG IST umanjenje je samo oko 10€  :?

U februaru i martu, uz igranje sa datumima .. recimo 23.02-11.03, Amsterdam - Rio (preko atlante) 450eur. Tui.it (placati samo visa kreditnom  8-))

Btw ovo se isplati samo za one koji vec imaju US vizu, jer u US cak i za tranzit treba viza koja je 100+$ ako se ne varam :)

Nemacka - Centralna Amerika

✈ Berlin - Panama za 1075 PLN (cena w obie strony)

✈ Berlin - Gwatemala za 1044 PLN (cena w obie strony)

✈ Berlin - Salwador za 1044 PLN (cena w obie strony)

✈ Frankfurt - Gwatemala za 1062 PLN (cena w obie strony)

✈ Frankfurt - Salwador za 1076 PLN (cena w obie strony)

✈ Dusseldorf - Gwatemala za 1015 PLN (cena w obie strony)

✈ Dusseldorf - Panama za 1045 PLN (cena w obie strony)

✈ Frankfurt - San Jose za 1032 PLN (cena w obie strony)

✈ Berlin - Panama --- San Jose - Berlin za 972 PLN

✈ Berlin - Salwador --- Gwatemala - Berlin za 1044 PLN

✈ Berlin - Gwatemala --- Salwador - Berlin za 1058 PLN

Dodao bih jos let Dizeldorf-Rio, povratna 364 evra, Iberia takodje, na sajtu ebookers.de, datumi 2-3. jun, povratak 9-10-11. jun.

Nemacka - Centralna Amerika

✈ Berlin - Panama za 1075 PLN (cena w obie strony)

✈ Berlin - Gwatemala za 1044 PLN (cena w obie strony)

✈ Berlin - Salwador za 1044 PLN (cena w obie strony)

✈ Frankfurt - Gwatemala za 1062 PLN (cena w obie strony)

✈ Frankfurt - Salwador za 1076 PLN (cena w obie strony)

✈ Dusseldorf - Gwatemala za 1015 PLN (cena w obie strony)

✈ Dusseldorf - Panama za 1045 PLN (cena w obie strony)

✈ Frankfurt - San Jose za 1032 PLN (cena w obie strony)

✈ Berlin - Panama --- San Jose - Berlin za 972 PLN

✈ Berlin - Salwador --- Gwatemala - Berlin za 1044 PLN

✈ Berlin - Gwatemala --- Salwador - Berlin za 1058 PLN

gde si nasao ove cene, i za koje datume?

meni treba centralna amerika za novembar...