Jump to content

Featured Replies

Da nije neko možda naleteo na jeftine karte do Brazila, konkretno u februaru? :D Za sada sam našla najjeftiniju povratnu za oko 800 evra. Mada pitanje je da li se i mogu naći jeftinije s obzirom da će karneval biti u toku..

06 Feb Budapest - Lisbon - Rio De Janeiro

25 Feb Rio De Janeiro - Lisbon - Budapest

TAP Portugal

664e

Samo su duge pauze izmedju letova, 6 i po, odnosno 12h.

Da li moze jos vise cena dole, to vec ne znam. :) Citao sam da su ljudi nekad nalazili i za 400e povratnu, ali samo citao. :)

U tom terminu ima za 600e povratna iz Milana,TAP Portugal,sa kratkim presedanjem u Lisabonu( 1-1.5h).

A do Milana Easy jetom naravno,za 50-60e.

Edited by deki011

06 Feb Budapest - Lisbon - Rio De Janeiro

25 Feb Rio De Janeiro - Lisbon - Budapest

TAP Portugal

664e

Samo su duge pauze izmedju letova, 6 i po, odnosno 12h.

Da li moze jos vise cena dole, to vec ne znam. :) Citao sam da su ljudi nekad nalazili i za 400e povratnu, ali samo citao. :)

U tom terminu ima za 600e povratna iz Milana,TAP Portugal,sa kratkim presedanjem u Lisabonu( 1-1.5h).

A do Milana Easy jetom naravno,za 50-60e.

Hvala na odgovorima, a Shane za 400e se i ja nadam da nađem :)

Prag-Honolulu

Nema vise, povukli su basefare - sad je nekih 600 dolara vise.

Prijatelji ,

koja bi bila najeftini opcija za Hong Kong sad u septembru. Nasao sam preko Aeroflota za 400 dolara jedan smer ali se ceka u Moskvi ni manje ni vise nego 14 sati? Jel imate neki predlog?

Pozdrav.

9TTBtZI.png

290EUR Milan-Manila

Odlazak: 1, 3, 8, 10 Novembar

Povratak: 7, 9, 11, 14, 15, 16, 18, 21, 22, 23, 25 Novembar, 5, 6, 7, 9 Decembar.

saudiairlines.com

Ima jos dobrih ponuda za Aziju za Nov/Dec, 340 Kuala Lumpur, 400 Dzakarta, 410 Singapur, 

Prijatelji ,

koja bi bila najeftini opcija za Hong Kong sad u septembru. Nasao sam preko Aeroflota za 400 dolara jedan smer ali se ceka u Moskvi ni manje ni vise nego 14 sati? Jel imate neki predlog?

Pozdrav.

Ne znam ni odakle bi hteo da letiš, ni koji je budžet za kartu, a ni do kada bi ostao, samo vidim da nećeš pauze izmedju letova. :king: Evo onda isto preko Šeremetjeva, ista cena/slična, ne menjamo ni Aeroflot, samo bez tih 14h. :)http://postimg.org/image/8k6oxm9tf/

1471521152.png

Egzotika ... Andaman Islands :) Ebookers.de, blackout datumi od 9.12-01.01.15. Od januara do kraja jula .... pa skoro svi datumi.

Milan - Sidnej = 600eur http://www.edreams.de 31.10-23.11.

Sidnej iz Milana se moze iskombinovati i sa ovim deal-om dva posta iznad, do Singapura 400-410 pa odatle ili low cost ili Malaysia airlines.

Edited by traveleasy

Za kong kong imas 2 opcije.

Jedna su emirathii koji ako idu air sejsheli u konekciji iz abu dabija bukvalno imas samo da pretrcis od terminala do terminala.

Druga opcija koja je na akciji je Aeroflot za guandzhou - ako imas kinesku vizu, onda imas oko sat vozom do hong konga. Ja sam uglavnom radio kontra opciju, isao za hong kong pa onda prelazio u kinu ali sad je ovo drugo bolja opcija.

Treca opcija je da qatar da akciju  kao sto ume u ovo vreme isto za hong kong i bude karta oko 550 usd

Evo već skoro mesec dana pratim cenu jedne avionske karte i sve čekam da padne nekom magijom. Međutim, cena karata +- 3 dana je porasla, što znači da će i ova moja da poraste vrlo brzo. Ima li neko iskustva pri praćenju karte, da je cena rasla a zatim ponovo počela da pada, i to ispod trenutne cene? Tj. da li ima šanse da će cena biti manja nego sada, iako cene trenutno imaju rastući trend? Radi se o karti za februar.  :unsure:

Evo već skoro mesec dana pratim cenu jedne avionske karte i sve čekam da padne nekom magijom. Međutim, cena karata +- 3 dana je porasla, što znači da će i ova moja da poraste vrlo brzo. Ima li neko iskustva pri praćenju karte, da je cena rasla a zatim ponovo počela da pada, i to ispod trenutne cene? Tj. da li ima šanse da će cena biti manja nego sada, iako cene trenutno imaju rastući trend? Radi se o karti za februar.  :unsure:

to sto si pitala je otprilike 70% predmeta vazduhoplovna ekomonija,predaje se ceo semestar na embli ridlu i tesko se polaze. Ocu reci prekomplikovano si pitala i jos je duzi odgovor. Mozda je najjednostavnije da kazes gde i kako hoces ,pa ce ti neko od ovih vukova sa ovog foruma naci neku varijantu -recimo korektnu. Iskreno da ti kazem ja nikad nisma video jeftiniju  kartu za neku destinaciju od onih koje ovi eksperti sa ovih stranica nadju. :LOLLL:  :spot:

ako bas hoces da ti zavrsis sve onda , imaj na umu da tek na 42 dana pre puta mozes ocekivati dobru cenu, ali nije bas pravilo do kraja, i stavi pare na karticu i to sledecom logikom :

-250 eura Evropa

- 350 severna afrika

- 550 srednja

- 650 juzna

- 450 amerika, severna

-700 + juzna

- 400 bliski istok

-700 srednja azija i indokina

1000 australija

i kad nadjes kartu , po te ili manje pare ,kupuj. nemoj precesto sa iste IP adrese traziti jednu te istu kartu i destinaciju. programi za pracenej podataka dolaze do zakljucka da ti bas treba karta za nesto, pa ce i cena da bude u skladu sa zakljuckom. ::crazy:

ili probaj moru foru,

Pitas ove ljubitelje budimpestanskog aerodroma sa ovog foruma za koliko ima iz budimpeste za tu destinaciju . I oni ti kazu npr 523 eura. A onda poslajes mejl na katarijevu adresu u beograd i pitas ocu li drugom kompanijom iz budimpeste za 511 eura (moram malo da ih kecas ) ili cu katarijem iz beograda. I pustis njih da ti odgovore.

Igraj se ,cenkaj se, ako nije stani pani. meni ej to uvek prijatan deo rpipreme za put. :dance:  ::crazy:  :king:

9TTBtZI.png

290EUR Milan-Manila

Odlazak: 1, 3, 8, 10 Novembar

Povratak: 7, 9, 11, 14, 15, 16, 18, 21, 22, 23, 25 Novembar, 5, 6, 7, 9 Decembar.

saudiairlines.com

Ima jos dobrih ponuda za Aziju za Nov/Dec, 340 Kuala Lumpur, 400 Dzakarta, 410 Singapur, 

Gledam za ove datume i deluje da nema. Jel to uvek tako brzo nestaje? Najbolje sto sam nasao je MIL-KUALA za oko $550 sto je cini mi se i dalje prilicno povoljno.

Edited by T50

Pozdrav ljudi.

Potpuno sam nov u potrazi karata online pa bih vas zamolio za pomoc.

Naime, treba mi 7 karata za Maltu iz Beograda po najpovoljnijim cenama. Tamo treba da smo 5. Novembra a nazad bi trebalo da se vratimo 17. Novembra.

Hvala undapred

Wizzair:

Budapest - Terminal 2B → Malta

Tuesday 04 Nov

14:50 → 17:05 Ft13,990.00 (Ft 11,090.00 WIZZ Discount Club)

Malta → Budapest - Terminal 2B

Tuesday 18 Nov

17:35 → 19:50 Ft31,990.00 (Ft26,190.00 WIZZ Discount Club)

Kad kupiš Wizz Discount Club na licu mesta, to izađe €921.34 po današnjem kursu. Na to treba dodati troškove prtljaga (20€ po čekiranom koferu po pravcu) i transfera do Budimpešte (voz ili kombi, koji vam možda daju popust na 7 osoba).

Wizz za Maltu takođe leti i iz Sofije i Bukurešta, gde su cene trenutno još niže, pogotovo za povratak, ali troškovi transfera i cimanje viši. Tih letova ima samo subotom odnosno nedeljom. Možete i kombinovati (npr BUD-MLA, MLA-SOF), sve karte su pojedinačne (nisu povratne).