Jump to content

Featured Replies

Do Bukuresta iz Temisvara ja mislim da krece odma nakon sto dodje ovaj voz iz VS-a

Iz Vršca u Temišvar stiže u 20:55, a iz Temišvara za Bukurešt ima u 21:55 i stiže u 07:15.

U povratku ti je malo nezgodnija situacija. Imaš voz iz Bukurešta u 12:47 koji stiže u Temišvar u 21:29, ali onda imaš voz za Vršac tek u 05:40 ujutru, a i neznam da li stižeš sa aviona na taj voz. Sledeći voz iz Bukurešta za Temišvar je tek u 00:15 i stiže u 10:30 u Temišvar. Iz Temišvara za Vršac imaš tek u 16:48 koji stiže 17:39 u Vršac (sva vremena su lokalna). Iz Vršca poslednji voz za Pančevo/Beograd ide u 16:45, tako da ćeš morati autobusom do Beograda.

Dakle, u povratnu ti ne gine šetnja po Bukureštu i Temišvaru...

Ako je verovati vestima sa B92, ukida se linija Beograd - Bukurešt - Beograd. Kao i još neke druge linije. Ovo treba širiti dalje.

Linija Beograd - Bukurešt i Beograd - Sofija - Istanbul koja se navodi u tekstu su već ukinute ranije ove godine. Za informacije o vozovima je bolje koristiti sajt ŽS-a ili forum nego medije tj. gluve telefone.

Pitao juce na zeleznickoj u Beogradu za konekcije ka Temisvaru tj Bukurestu i rece zena da ne ide ovaj iz Vrsca za Temisvar  :?

Kakva je vratolomija preko Sofije? Znam da ima ovaj nocni koji je u Sofiji prepodne, a kada ima odande do Bukuresta i koliko traje to jahanje?

Pitao juce na zeleznickoj u Beogradu za konekcije ka Temisvaru tj Bukurestu i rece zena da ne ide ovaj iz Vrsca za Temisvar  :?

Kakvi MORONI!!!  :bang: :bang: :bang:

Ide iz Vršca za Temišvar! Idiotkinja je verovatni mislila time što su ukinuli Beograd - Bukurešt da nema ni jedan drugi. Sigurno ni ne zna da je uveden pogranični voz...Opet su počeli sa onim da ti na informacijama kažu da voz ne ide, a par desetina metara dalje taj voz stoji i čeka polazak... :LOLLL:

Kakva je vratolomija preko Sofije? Znam da ima ovaj nocni koji je u Sofiji prepodne, a kada ima odande do Bukuresta i koliko traje to jahanje?

Ide voz ja ga prekjucer video popodne. Mada njih to mrzi da gledaju na salteru narocito na vecim stanicama, pa imas ovde na netu da proveris dosta dobro azuriraju http://w3.srbrail.rs/zsredvoznje/?lang=sr

Kakvi MORONI!!!  :bang: :bang: :bang:

Ide iz Vršca za Temišvar! Idiotkinja je verovatni mislila time što su ukinuli Beograd - Bukurešt da nema ni jedan drugi. Sigurno ni ne zna da je uveden pogranični voz...Opet su počeli sa onim da ti na informacijama kažu da voz ne ide, a par desetina metara dalje taj voz stoji i čeka polazak... :LOLLL:

Ova je bila detaljna, kaze "Poslali Rumuni telegram, da im ne saljemo vozove. Verovatno su neki radovi kod njih." Iskreno, i nadao sam se ovoj Rax-ovoj reakciji  :banana:

Ide iz Vršca za Temišvar! Idiotkinja je verovatni mislila time što su ukinuli Beograd - Bukurešt da nema ni jedan drugi.

Ja sam je bas konkretno pitao iz Vrsca, jer sam pratio pisanja ovde u poslednje vreme...

Ova je bila detaljna, kaze "Poslali Rumuni telegram, da im ne saljemo vozove. Verovatno su neki radovi kod njih." Iskreno, i nadao sam se ovoj Rax-ovoj reakciji  :banana:

:bang: :bang: :bang:

Da li je ona normalna?

Na relaciji Vršac - Temišvar saobraća RUMUNSKI voz i sve pare od prodaje karata za ovaj voz ubiraju RUMUNSKE železnice. Tako da ne mogu naše železnice nikakav voz da im šalju ni da imaju šta da pošalju...A taj telegram koji su slali se odnosio na zamenski autobus na relaciji Beograd - Vršac. Naime, voz Beograd - Bukurešt je ostao da saobraća na relaciji Temišvar - Bukurešt. Pa se išlo busom Beograd - Vršac, pa jednim vozom Vršac - Temišvar, pa drugim vozom Temišvar - Bukurešt (koji je ostatak voza Beograd - Bukurešt). U međuvremenu, Rumuni su ukinuli i taj ostatak voza Beograd - Bukurešt između Temišvara i Bukurešta, pa su poslali taj telegram našim železnicama, da bi oni ukinuli autobus Beograd - Vršac. A pogranični vozovi Vršac - Temišvar ni u jednom trenutku nisu bili ukinuti, niti će biti ukinuti. Samo je dotična gospođa na železničkoj stanici to tako shvatila pa sad seje pogrešne informacije...

• 2 weeks later...

Došao sam do nekih podataka za red vožnje vozova na relaciji Beograd - Bukurešt (sa presedanjem u Vršcu i Temišvaru) od 9. decembra 2012. Vremena napisana u zagradi su otprilike, ostala su tačna, po lokalnom vremenu:

Beograd - Vršac - Temišvar - Bukurešt

opcija 1

Beograd Dunav (07.10) - Pančevački most 07.14 - Vršac (09.00)

Vršac 10.38 - Timisoara Nord 13.25

Timisoara Nord 13.10 - Bucuresti Nord 22.27 (IC voz)

opcija 2

Beograd Dunav (15.55) - Pančevački most 15.58 - Vršac (17.45)

Vršac 18.21 - Timisoara Nord 20.55

Timisoara Nord 22.00 - Bucuresti Nord 07.15

Bukurešt - Temišvar - Vršac - Beograd

opcija 1

Bucuresti Nord 05.45 - Timisoara Nord 14.05 (IC voz)

Timisoara Nord 16.48 - Vršac 17.39

Vršac (18.00) - Pančevo Glavna 19.12 - Beograd Dunav (19.45)

opcija 2

Bucuresti Nord 21.46 - Timisoara Nord 07.07

Timisoara Nord (08.00) - Vršac 08.52

Vršac (09.40) - Pančevo Glavna 10.53 - Beograd Dunav (11.30)

Kad budem tačno znao vremena polazaka/dolazaka koja su u zagradi, dopuniću.

Pozdrav!  :mah:

Ova opcija br. 1 je totalno nelogicna--voz stize iz Vrsca u Temisvar ali onaj za Bujkurest je vec otisao 20 min ranije??? Da li je moguce??

Ova opcija br. 1 je totalno nelogicna--voz stize iz Vrsca u Temisvar ali onaj za Bujkurest je vec otisao 20 min ranije??? Da li je moguce??

Lapsus!  :bag: Polazak iz Temišvara za Bukurešt je u 14.10, a ne u 13.10 kako sam napisao.

Konačni red vožnje ka Rumuniji od 9. decembra 2012. do 13. decembra 2013.

Beograd - Vršac - Temišvar - Bukurešt

opcija 1

Beograd Dunav 07.20 - Vršac 09.01

Vršac 10.38 - Timisoara Nord 13.25

Timisoara Nord 14.10 - Bucuresti Nord 22.27 (IC voz)

opcija 2

Beograd Dunav 15.55 - Vršac 17.36

Vršac 18.21 - Timisoara Nord 20.55

Timisoara Nord 22.00 - Bucuresti Nord 07.15

Bukurešt - Temišvar - Vršac - Beograd

opcija 1

Bucuresti Nord 05.45 - Timisoara Nord 14.05 (IC voz)

Timisoara Nord 17.04 - Vršac 17.39

Vršac 18.00 - Pančevo Glavna 19.12 - Beograd Dunav 19.42

opcija 2

Bucuresti Nord 21.46 - Timisoara Nord 07.07

Timisoara Nord 08.20 - Vršac 08.52

Vršac 09.40 - Beograd Dunav 11.29

Ако случајно воз не иде из Вршца за Темишвар, иде из Кикинде. ;)

• 2 weeks later...

Sta,ima voz iz KI do Temisvara?

Kad su polasci i koja je cena karte (jedan pravac i povratna),da li znas?

Što ne bi išao iz Vršca za Temišvar? Ide novi Rumunski Siemensov voz. Nema iz Kikinde do Temišvara već kao i do sad ide šinobus do Žombolja, gde se preseda za Temišvar. Naravno, čim padne sneg, šinobusi pocrkaju i od toga ništa. Tako da je varijanta preko Vršca i brža (iz Beograda), a i mnogo pouzdanija!

Info sheet:

redvonje.jpg

• Author

Pa kaže: "Vozovi su savremeni, komforni sa brzinom od 100km/h"

• 3 weeks later...
  • Author

Pa kaže: "Vozovi su savremeni, komforni sa brzinom od 100km/h"

Uff, svaka čast onda. Moja greška. Znam ja kad sam išao 2010. do Bukurešta nisam imao osećaj da ide stotku.

Ako neko moze da mi objasni kako najlakse stici iz Beograda do Bukuresta.Hitno mi je!Hvala unapred!

jedno pitanje...

Vidim da svi kuckaju o tome kako se ide i koje su cene,ali mene zanima da li cene mogu malo da se zaobidju,pa da se npr Temishvar-Bukurest predje uz neku doplatu manju kod konduktera,onako kako to radimo mi u nama dragoj drzavi...Kapiram da su braca Rumuni isto toliko alavi na pare,i da to nece biti problem,ili gresim??? I ako neko zna koje su relacije,tj cifre u pitanju...poz