Jump to content

Featured Replies

A jel vazi na foru od prvog do  kraja meseca ili mogu da kupim na foru od 26tog do narednog 26tog

Može, ali od 26. do narednog 25., jer važi mesec dana a ne mesec i jedan dan.

Sjajne informacije ste mi dali ljudi, ovo je stvarno dobra stvar!

Jedino ne razumem neki ljudi spominju inostranstvo, pa mi nije jasno poshto se karta zove Srbija Fleksipas, i pishe na prugama ŽS, rekla bih da je to samo u okviru Srbije. Da li postoji i tako neka karta i za inostranstvo ili to stvarno moze i sa ovom?

Dobrodosla na forum!

Postoji i za inostranstvo, tacnije region Balkana. Zove se Balkan flexipass. Imas citavu temu o tome ovde:

https://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=156.0

Postoje i za ostale delove Evrope karte, poput Interraila, kao i mnoge druge varijante da ugrabis jeftine karte. Citaj forum, koristi opciju search za pretragu(na sredini stranice, gore) i sve ce ti se kasti :) Takodje, uvek ti je tu sveznajuci google, pa i njega koristi, a i slobodno pitaj ovde za ono sto ne mozes da nadjes na netu!

Hvala, hvala, vrlo ste ljubazni ;)

Videla sam kasnije da postoji i ta Balkan karta, malo sam se zbunila u pochetku jer se ovde spominjalo inostranstvo. Super, javljam se ako nadjem neshto nejasno opet ;)

Сад правим неки план, да максимално искористим карту.

Је л зна неко станице-граничне прелазе?

И још нешто.. Значи сигурно се не рачунају прелази из воза у воз у току дана као један засебан дан?

• 3 months later...

Meni svi ovi sluzbenici na stanicama tvrde da se za IC vozove mora kupiti posebna karta i da nema doplate ni za jednu redovnu kartu pa ni za fleksipas... Da li se neko u poslednje vreme vozio IC-om sa Fleksipas Srbija.

Hvala.

• 2 weeks later...

Meni svi ovi sluzbenici na stanicama tvrde da se za IC vozove mora kupiti posebna karta i da nema doplate ni za jednu redovnu kartu pa ni za fleksipas... Da li se neko u poslednje vreme vozio IC-om sa Fleksipas Srbija.

Hvala.

Има доплате мислим да је 150 дин.

Ummm...ovako...Zanima me da li jos uvek postoji mogucnost za kupovinu Srbija flexipass karte? Posto su nas na zeleznickoj u Nisu bledo pogledali i rekli da to vise ne postoji .... e sad,neko kaze da postoji jos uvek,ovi na zeleznickoj nas kuliraju....Help! :D

Na sajtu ŽS uredno stoji, a ažuriraju ga. Rekao bih pre da na stanici nemaju pojma (bilo je i primera na beogradskoj stanici da voz stoji na kolosecima i čeka svoj polazak, a na blagajni kažu da voz ne saobraća), nego da je ukinut.

Znaci postoji jos uvek? :)

Jel cena i dalje ista i jel se moze kupiti na nekom drugom mestu,osim na zeleznici,posto gospoda sa saltera ostaju pri svom....Zapalicemo ih u znak protesta :D

• 2 months later...

Jel ova karta vazi i za brze vozove i medjunarodne ( ako putujem u okviru nase zemlje ) a da ne moram platiti onih dodatnih 100 dindzi zato sto je u pitanj brzi voz?

Cek ako krecem sa glavne za Staru Pazovu u 19:30 onda mi se pise sledeci dan jel tako?

Cek ako krecem sa glavne za Staru Pazovu u 19:30 onda mi se pise sledeci dan jel tako?

Ne. Piše se samo ako krećeš posle 19h i stižeš sutradan. Do duše, to pravilo važi za Interrail i Balkanflexipass, ne znam da li važi za Srbijaflexipass.

• 4 months later...

1500 dinara, mislim da moze na svim stanicama koje imaju blagajnu (ja uzeo u Valjevu). Moze ti se desiti da te blagajnik cudno gleda jer i ne zna da ta karta postoji. I pazi se konduktera, ima njih koji misle da karta vazi za 10 voznji, pa ti bezveze mogu upisati da si iskorostio jos jedan dan ako si tog dana vec putovao vozom. Meni se to desilo sa nekim matorcem, 15 minuta smo se raspravljali, sve dok nije dosao drugi kondukter i rekao mu da sam ja u pravu.

Moze jos uvek da se kupi ja sam kupio pre nesto jace od mesec. Da pazi se konduktera mada vecina koja nezna procita i onda provali da je po danu, al pre jedno dva meseca mi se desilo da ja upisem 21 i promenim 3 voza i pri povratku da napomene da je isti dan kondukter crnogorac mi pored upiso opet 21, mada posle sam kad sam istrosio ovih 10 dana falio mi jos jedan pa sam objasnio kondukteru kako stoje stvari i onda me je pustio da idem samo sam prepravio to 21 na tadasnji datum

• 1 month later...

Jel zna neko mozda kad bi isao do Skoplja do koje stanice vazi ovaj nas Srbija flexipass?

Do Preševa, to ti je istovremeno i granični prelaz. Posle možeš kupiti kartu od Tabanovca (granični prelaz sa MK strane) do Skoplja ili na stanici (60 denara) ili od konduktera (240 denara).