Jump to content

Featured Replies

59 minutes ago, WorldCitizen said:

Nema na cemu.Tu smo da podelimo korisne informacije. :-) Inace i ako koristite BlaBla Car to je najcesca polazna stanica.

36 minutes ago, mveruovic said:

Za 2 evra povratna karta studentagency Bratislava-Bec. 

Hvala!

4 hours ago, Pretender said:

@mamahaker Zasto idete vozom? Zar ne ide gomila kombija redovno Bg-Bratislava ? 

Da,ima i grupa na FB (mozda nekom zatreba https://www.facebook.com/groups/214459221934556/), ali....na kraju krajeva to bude uglavnom isto vremenski...uglavnom treba jos nekog da pokupe,pa se vozimo po Backim selima,pa onda cekamo na Horgosu,pa onda jos i neke ostavljaju pre Bratislave,pa u krajnjem slucaju to bude isto nekih 10 sati. Onda je meni jednostavnije da sednem na "Avalu",pa do Peste, a onda voz za BA. U sustini idem kombinovano...ako ne nadjem odgovarajuci auto prevoz na "spolucestujucim" idem vozom.

Ne znam zasto pise "da stranica nije pronadjena",ali evo moze se naci na FB:  HĽADANIE SPOLUCESTUJÚCICH :  SK <-> SRB   (podela troskova prevoza)

Edited by mamahaker

Najjeftinija opcija između Beča i Bratislave je Slovak Bus, ako kupite na vrijeme kartu, tzv hot ticket, cijena je 1 evro. Autobusi idu sa Wien Erdberg ili Wien Sudtiroler Platz (pored Hauptbahhofa). Većina linija na putu za Bratislavu staju i na bečki aerodrom i stižu na autobusku stanicu Bratislava. Neke linije produžavaju za bratislavski aerodrom, piše vam sve na sajtu.

On 5/21/2016 at 1:31 PM, stevancelinac said:

Najjeftinija opcija između Beča i Bratislave je Slovak Bus, ako kupite na vrijeme kartu, tzv hot ticket, cijena je 1 evro. Autobusi idu sa Wien Erdberg ili Wien Sudtiroler Platz (pored Hauptbahhofa). Većina linija na putu za Bratislavu staju i na bečki aerodrom i stižu na autobusku stanicu Bratislava. Neke linije produžavaju za bratislavski aerodrom, piše vam sve na sajtu.

Odlicno za one koji budu koristili Ryanair iz Nisa!

Želim podeliti sa vama jedno neugodno iskustvo. Naime, nakon sletanja u Bratislavu (Rajanerom, mala digresija - nadam se da će sada, kada su već u Srbiji, o'laditi sa tim VISA STAMP-om), uhvatio sam bus do Beča, super je bus, ide oko 80 min. do Beč-Vijene :smile: karta je 5e/8e povratna. Ide često ALI za nazad iz Beča je poslednji u 23č!! Meni su (na englesko-slovačko-srpsko-hrvatskom) rekli da ima do 01č. Onda sam hvatao voz sa Hauptbahnhof stanice (17e karta je povratna) taj poslednji voz ide u 00.50 i NE IDE do glavne železničke u Bratislavi već do stanice Petržalka (4.5km od centra) na kojoj nema busa ni taksija pa onda kao ja uz offline Google mapu grada polako pešaka...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Cena koju platis pri bukiranju je sa svim taksama.

Sent from my SM-J500F using Tapatalk

Hvala na odgovoru. Ako sam razumeo ja sam platio tri karte 120е. ali do puta ima mesec dana pa nisam isao cekiranje karta, kada budem sedam dana pre puta cekirao karte jel ce tada da mi naplate takse ili je sve to vec uracunato u ovih 120 evra. 

Sve je uracunato, nemas vise nikakvog placanja, check in preko interneta je besplatan i potrebno je samo dda odstampas boarding card kad odradis check in. Vodi racuna o prtljagu.

• 1 month later...

Ljudi, moram hitno da proverim da nisam napravila glupost. Uzeh karte za Berlin i u delu za ime i prezime sam stavila slova sa kukicama ć,č...a sada kada sam uzimala za Dizeldorf nisam stavila. Da li prave problem oko toga? Letela sam poslednji put sa njima proslog leta tako da se ne secam kako sam tada upisivala. Hvala vam puno dobri ljudi.

Nisi napravila grešku sada već onaj put kada si stavljala kvačice. Na početnoj stranici pasoša, dole na dnu, imaš seriju brojeva i svoje ime bez kvačica. To je tzv "international name" i kad god kupuješ kartu, kod bilo kog prevoznika, ukucavaš ime i prezime bez kvačica.

Hvala i sta mi je ciniti sada sa tim kartama sa kvacicama? Da li ce mi progledati kroz prste ili moram da doplatim za promenu imena?

Resih problem. Pisala sam im na Live Chat-u i rekli su mi da nije problem i da ce (koliko sam razumela) na Boarding Passu svakako pisati sa slovima bez kvacica. Valjda ce sve biti ok.