Jump to content

Featured Replies

Dobro si uradio, dodatno se plaća ako biraš određena sedišta. Ni ja tu ništa nisam čekirao. Kad dođeš na aerodrom, oni ti sami daju broj sedišta.

Hvala na odgovoru, Tales, nek' me stave 'de 'oće, samo da sam u avionu!  :P

Nego, pazario sam kartu i za drugara, zajedno putujemo, pa me zanima jel' to OK sa pravilnikom Pegasus-a?

Pazi, iskreno, nisam ni ja još leteo Pegazom, ali čisto logički razmišljam, ovo je opcija da te oderu (ako ''kupiš'' sedište), ako pak ne čekiraš tu ništa (u prevodu: ne upecaš se), onda te sami ćušnu na neko sedište... svakako nas neće staviti u točkove!  ;D

WeeMan, sve je ok, ne treba da biraš sedište.

E drugari pokusavam da pazarim kartu Skopje - Istanbul, medjutim nakon sto popunim sve podatke iskace mi prozor

"Our provider does not support your phone numbe"

Jel se neko susretao sa ovim problemom? Malo je hitno s obzirom da sam vec kupio kartu Istanbul - Katmandu kojom sve to vezujem.

Hvala i pozdrav svima

Ok. Kao kupio sam kartu i sve prosao medjutim nisam dobio mail potvrde. Kada sam zavrsio pitao me da li zelim print. Nemam stampac ali u prozoru mi prikazuje kartu sa brojem i to. Medjutim nisam dobio nikakav mail. Kasnije je nestala i print karta i ne mogu da je otvorim.

Je'l to normalno? Ili moram da dobijem neku potvrdu na mail? Zapisao sam booking reference i ticket number.

Vidi, ja te u potpunosti razumem, i ja sam imao zajebancije kada sam kupovao kartu kod njih, nešto im baguje, svaku sekundu imaju drugačije cene, nemam ni ja objašnjenje za to. Dobro je da si zapisao broj transakcije i karte, mail će ti oni poslati vrlo brzo. Mada, kako su mi neki rekli, karte kao i ne moraju da se štampaju, fora dođeš samo sa pasošem na aerodromu i to je to. Odštampaj za svaki slučaj (odeš na sajt i imaš na levoj strani My reservations).

Uživaj.

• 2 weeks later...

Nisam 100 posto siguran, te vas molim za potvrdu. Imam let iz Tel Aviva za Istanbul u utorak, hteo bih da ga pomerim ranije. Status leta je G, KAMPANYA. Gledao sam u ona njihova pravila i ako sam dobro razumeo, ono NON REFUNDABLE znaci da moram da kupim skroz novu kartu i da ova propada?

Molim bih za hitan odgovor ko zna, najvece hvala.

Talese, mislim da si za cenu karte potpuno u pravu. Nece ti vratiti nista. Ali, ispod pise i ovo:

In case of reservation changes: If there are more than 24 hours left to flight departure, fuel surcharge is fully refundable.

Posto ti zelis da promenis kartu za raniji let, mozda to znaci da bi ipak mogao da dobijes nazad taj deo novca.

Hvala ti Boki. U tolikom sam haosu da mi je ovo ispod promaklo. Pokusao sam da nadjem iznos goriva koji vracaju... ali ne vidim to nigde. Imam neki cudan osecaj da ce to biti neki simbolicni iznos, tipa 10 eur ili slicno...

I da, ako je neko to radio ranije, da li tim iznosom oni odmah skidaju sa cene nove karte ili....?

Imam neki cudan osecaj da ce to biti neki simbolicni iznos, tipa 10 eur ili slicno...

21USD

Fare: 82.99USD
Tax: 26.00USD
Carbon Emission Fee: 0.00USD
Fuel Surcharge: 21.00USD
Service Fee: 0.00USD
Check-In Fee: 6.00USD

I da, ako je neko to radio ranije, da li tim iznosom oni odmah skidaju sa cene nove karte ili....?

Verovatno su nepovezane transakcije.

Turci resili da mi do kraja zaprze. Pokusavam da se cekiram online za let u utorak u 5 ujutru, kazu sledece:

At the moment, you have no flight(s) available for online check-in.

Online check-in starts 72 hour(s) before flight and continuies until 40 minute(s) to the scheduled departure

E sad, ne bi bilo nista strasno da ja ne pokusavam da se cekiram od juce i stalno pokazuje istu poruku.

Ima li neko pametan savet sta da radim? To da ih zovem i saljem mailove odmah u startu propada, kontam da dodjem na aerodrom par sati pre leta, nadjem ih i objasnim im jer nisam pametan sta drugo. Da li ste imali slicna iskustva?

BTW, Istanbul-Tel Aviv kada sam dosao pre 2 nedelje sve je bilo ok sa cekiranjem. Sad letim nazad za Istanbul.

POMOC. Hvala.  ;)

Ima li neko pametan savet sta da radim? To da ih zovem i saljem mailove odmah u startu propada, kontam da dodjem na aerodrom par sati pre leta, nadjem ih i objasnim im jer nisam pametan sta drugo. Da li ste imali slicna iskustva?

BTW, Istanbul-Tel Aviv kada sam dosao pre 2 nedelje sve je bilo ok sa cekiranjem. Sad letim nazad za Istanbul.

Samo da te podsetim da neces moci da dodjes do check-in deska pre nego sto prodjes bezbednosnu proveru na aerodromu [za koju bi trebalo doci ranije u svakom slucaju].

To smo valjda apsolvirali do sada.  :)

Nego, batali bezbednjake, sta da se radi sa ovim?

Nego, batali bezbednjake, sta da se radi sa ovim?

Da li ova kompanija nudi mogucnost cekiranja na aerodromu?

To je pa tek interesantna stvar. Jutros sam gledao njihove spiskove aerodroma na kojima nude cekiranje i gde to nema. Tel Aviv nije ni na jednoj listi, barem ga ne uocih posle nekoliko pregledanja.  :?

Malopre mi host rece kako je on leteo Pegazom odavde preko Istanbula do Gruzije i nazad, i kako iz Gruzije za Istanbul niti je vrsio cekiranje, niti dao kartu, samo se pojavio na aerodromu, rekao ja sam Hagai i to je bilo to.  :D

Paranoican sam samo zato sto sam licno na Kipru video kako je lik morao da pljune 60eur jer nije imao propisnu odstampanu kartu za Rajana... Od tad nista vise nije isto.  :)

Mozda da ocistis cookies i history ili da probas sa drugim pretrazivacem da se cekiras. Desavalo mi se da zapamti mozilla nesto i kada dodje do izmene ne prepoznaje je i onda sam obrisao cookies i radilo je.

Ukljucen je kofer i rucni prtljag. Kada odes do kupovine karte pise kofer po svakom letu.

Sad mi je drugar Turcin nesto objasnio, donekle ima logike. Naime, kada se cekirate online, moguce je za neke aerodrome, a za neke nije (ja to prvi put cujem). Tel Aviv nije na spisku, tako da z a njega nije moguce cekirati se preko neta, vec to radite tamo na licu mesta bez problema. Ja sam mislio da to nema veze sa mestom, barem sam sa Rajanom to uvek radio na netu bez problema... gluposti.

Srećniče, ja sam ip poslao pre ''samo'' mesec dana, odleteo, proputovao, vratio se, i još nema odgovora. Mislim da je to veliki minus za njih. Uopšte, jako čudna stvar je što u Turskoj 'ladno upošljavaju na svim bitnim pozicijama ljude koji ne pričaju engleski, zemlja je totalno turistička, a na drugoj strani ovo, ne ide jedno sa drugim.

@Tales, hajde na Izreal temu da nam ispricas kako je bilo [ukljucujuci aerodrom u odlasku].

• 3 weeks later...

Pegasus guests can fly on selected Balkan routes from just €39.99 between 1 February and 31 May  when they buy their tickets before 2 February from flypgs.com.

Book now as seats are limited in this great sale!

a. Campaign is valid for the selected flights: Balkan Flights

b. Travel Date: 1 February 2013 – 31 May 2013

c. Ticket Sale Date: 29 January 2013 – 2 February 2013

d. Fee starting from: 39,99 € for selected flights

e. This is a limited offer.

f. This discounted price is only available for one way direct flights.

g. This discounted price is only available for tickets purchased on flypgs.com. 

h. Cancellations and refunds are not permitted. Reservation change can be applied for 25 EUR.  If there are no available campaign tickets, the price difference between discounted ticket and original ticket price will be charged.

i. There is no discount for children.

ISTANBUL - BUCHAREST BUCHAREST - ISTANBUL

ISTANBUL - PRISTINA PRISTINA - ISTANBUL

ISTANBUL - SKOPJE SKOPJE - ISTANBUL

ISTANBUL - BELGRADE BELGRADE - ISTANBUL

ISTANBUL - SARAJEVO SARAJEVO - ISTANBUL