Jump to content

Featured Replies

Potrebna mi je pomoc, upravo hocu da kupim kartu i zapelo mi je na broju telefona.. lepo sam ukucala  381  63.. i dalje broj.. jel znate da li treba drugacije? hitnoooo!!!

Jao, ne znam šta da ti kažem. Tamo lepo ukucaš u formatu koji traži. Mada taj broj nije nimalo bitan, to ti niko ne gleda.

znam da ne gleda , ali ima ona crvena zvezdica i nece da obavi transakciju ako ne ukucam.. pokusala sam sve moguce verzije ..nista. vidim da su i drugi imali problema

Taj Pegazus zaista zna biti problematičan kod kupovine karata. I ja sam se žalio ranije kako su u roku od sat vremena nekoliko puta promenili cenu leta...

Pa za sad, samo cene.

Dok je trajala promocija, kod Turkiša je mogla da se uzme povratna za 100e, kod Pegazusa oko 80 ako se pogode dobri datumi.

Eventualno udaljenost aerodroma, ali opet zavisi šta kome odgovara.

Pa dobro ali Havašom (ako još ide) do Taksima je moglo da se stigne za 13YTL, ja mislim, jedino da se ne uhvati špic :)

Prednost PGS-a je cena

Prednost THY-a je činjenica što leti na glavni aerodrom, i što ako se tranzitira ima mnogo više zanimljivih stvari u tranzitnoj zoni nego na Sabihi Gokćen, i što dobiješ klopu u avionu, sve ostalo je isto. My humble opinion :D

Da li je rano sad kod PGS uzeti karte za Teheran pocetkom maja ili ce da pada na jedno mesec i po pred put?

Da li je rano sad kod PGS uzeti karte za Teheran pocetkom maja ili ce da pada na jedno mesec i po pred put?

To se sa aviokompanijama nikada ne zna, mislim da ti nije rano, realno koliko ja znam karta nikada nije bila ispod 150 eura povratno tako da to očekuj kao donju granicu za kupovinu. Al jesi li dobio vizu?

Pegasus Plus members get to fly at a whopping 30% discount with our Fly Fly Away Days when they book on 7 and 8 February for travel anywhere within Turkey or internationally between 1 April and 31 May. Not a Pegasus Plus member? Join now for free, and get ready to fly...

Pegasus Plus members get to fly at a whopping 30% discount with our Fly Fly Away Days when they book on 7 and 8 February for travel anywhere within Turkey or internationally between 1 April and 31 May. Not a Pegasus Plus member? Join now for free, and get ready to fly...

Kupio sam povratnu BG - Teheran za 5. maj - 17. maj i uz ovaj popust me je sve kostalo 188,4 EUR.

Imam samo par pitanja jer mi je ovo prva Pegasus kupovina

imag0002.jpg

1. Ovo obelezeno crvenom mi nije jasno jer tu pise 30KG prtljaga, i to mi je pisalo prilikom kupovine karte, međutim na nekim sitnim slovima na dnu karte piše da je max 20 kg?

2. Ovo obeleženo žutom mi nije jasno? Šta to znači, da ne mogu da imam ručni prtljag ili šta?

3. Da li je potrebno pred put da se chekiram negde ili nešto slično ili je ovo sada dovoljno?

nigde ne vidim informaciju da li se Pegasus plus placa? Ili je potpuno besplatno?

nigde ne vidim informaciju da li se Pegasus plus placa? Ili je potpuno besplatno?

Ja sam se besplatno registrovao i ostvario ovaj popust.

Kupio sam povratnu BG - Teheran za 5. maj - 17. maj i uz ovaj popust me je sve kostalo 188,4 EUR.

Imam samo par pitanja jer mi je ovo prva Pegasus kupovina

1. Ovo obelezeno crvenom mi nije jasno jer tu pise 30KG prtljaga, i to mi je pisalo prilikom kupovine karte, međutim na nekim sitnim slovima na dnu karte piše da je max 20 kg?

2. Ovo obeleženo žutom mi nije jasno? Šta to znači, da ne mogu da imam ručni prtljag ili šta?

3. Da li je potrebno pred put da se chekiram negde ili nešto slično ili je ovo sada dovoljno?

Žuta kolona ...može max 30kg čekir. prtljaga/koji se verovatno plaća

Crvena kolona....free hold bag/imaš besplatan ručni prtljag ,ali ne piše do koliko kg

Trebalo bi da ima opcija za on-line čekin...ali proveri na sajtu

Imaš dovoljno vremena da sve inf proveriš do maja  ;)

Људи,

молим вас да неко ко има СИГУРНО ИСКУСТВО да ми објасни следеће:

-шта је са визама и преседањима са Пегасуса на нешто друго у Дубаију??? Пример...имамо само ручни пртљаг, пегасус слеће на аеродром Дубаи, иначе лети са терминала 1, а потом бисмо катар ером , који лети са истог тог терминала1, наставили даље...Да ли у оваквом случају да је слетање Пегасус и полетање Катар ера, који користе исти терминал 1 у Дубаију, а немамо пртљаг сем ручног са нама, избегавамо визу уае или не???

Ja sam bio na oba aerodroma u Dubajiu i menjao let, nisam trebao vizu. S napomenom da je bila ista avio kompanija. Video sam putnike koji su išli dalje sa drugim kompanijama da su se prijavljivali po dolasku i da su sačekali u istom prostoru novi let.

S obzirom da su tvoji letovi iz/sa Dubai DXB, vidim na site PEGASUSA  da tamo nije moguće izvršiti online check in, tako da to treba imati u vidu. Što se tiče Qatara nema ograničenja.

Ako moze pomoc posto prvi put letim pegasusom. Kakva im je procedura oko online kupovine karata? Da li se samo stampa karta koja se na mail dobije pri kupovini i sa njom odlazi na aerodrom ili postoji neka procedura? Kao npr. kod ryanair-a gde je potrebno da se cekira na sajtu ono 15 dana pred let pa do poletanja bilo kad.

Hvala

Samo otštampaš i sa time odeš na aerodrom.

• 2 weeks later...

odgovor O Jovanu

99 % ti ne treba viza na aerodromu u Dubai u za tvoje presedanje

jer su terminali tako povezani da jedino kad krenes da izadjes sa aerodroma traze vizu

ali opet proveri

jer i ja na tom aerodromu oslanjajuci se na stare informacije bio sam iznenadjen novim pravilima za dobijanje tranzitne vize za UAE