Jump to content

Featured Replies

Od Keleti p.u. do Nyugati p.u. može i trolom br. 76. 

Polazi sa satanice K i siđe se kod West enda. Lagano kroz Westend do Nyugatui p.u.

Ili trola br. 73, od stanice do stanice.

Naravno opcija je i metro M2 od Keleti p.u. do Deak ter, gde se preseda na M3 do Nyugati p.u. Ako se preseda koristi se samo jedna karta.

4 hours ago, RaxCherrych said:

Nije ludilo. Do Njugati stanice se iz smera Praga, Bratislave putuje 15-20 minuta kraće nego do Keleti, jer voz ne mora da petlja po predgrađima Pešte. I jedna napomena, jedan voz ostaje sa Keleti, a to je noćni voz 476/477 Budimpešta - Prag/Krakov/Varšava.

Pa meni jeste ludilo jer uvek vucem kofer...videla sam posle da nocni ostaje na Keleti-ju...sve u svemu svako lane bolje.

4 hours ago, pedjalon said:

Od Keleti p.u. do Nyugati p.u. može i trolom br. 76. 

Polazi sa satanice K i siđe se kod West enda. Lagano kroz Westend do Nyugatui p.u.

Ili trola br. 73, od stanice do stanice.

Naravno opcija je i metro M2 od Keleti p.u. do Deak ter, gde se preseda na M3 do Nyugati p.u. Ako se preseda koristi se samo jedna karta.

Sta ti mislis Pedja koje mi je najlakse?? Ta trola 73,znaci sednem na Keleti i ide direkt na Nyugati??? Znas li otprilike cenu, jer Miler ide verovatno u januaru po unuka,pa moram sve znati unapred.Ipak ce imati i dete sa sobom.

16 hours ago, RaxCherrych said:

Inače, MAV je uveo novu ponudu - Skopje specijal - Budimpešta - Skopje 29 eur u jednom smeru, 49 eur povratna

Zanimljivo...nisam znao da im je povecan promet sa Makedonijom,ako su zbog toga uveli taj special.

Ili je to mozda zbog migranata,da se lakse prebace ka Nemackoj? :smile: