Jump to content

Featured Replies

A jesi bio u onoj novoj pravoslavnoj crkvi što ima sveštenika i hor na plejbek uz vrata oltara koja se otvaraju i zatvaraju na dugme  :LOLLL:

Haha, nailazio sam negde na te plejbek horove, ali ne u Kalinjingradu, niko mi nije pokazao. A i uglavnom ne obilazim crkve.

• 3 years later...

Vidim da je zadnji post iz 2011, pa da provjerimo ako ima nečeg novog. Da li je netko u zadnjih godinu dvije bio u Kalinjingradu? Bit ću uskoro u Litvi i Latviji, pa rekoh, možda i da skoknem ovdje. No nekako mi sve manja ta želja, pošto imam feeling da bi prelazak granice sa renta carom latvijskih tablica bio jednak nemogućnoj misiji  :102:

ja sam bila u novembru, putovala sam tim delom Evrope pa rekoh da svratim :king:

ima bus od Viljnusa, 20ak evra kosta, ne secam se sad tacno

granica se jako brzo prelazi

doduse mene su i pri ulasku i pri izlasku ispitivali u vezi Iranske vize ::crazy:  ali bili su jako ljubazni i kratki tako da nije bilo problema :)

• 6 months later...
  • 2 weeks later...

prica od zimus - bgd - stockholm 50 e povratna wizzom.......stockholm - petersburg -povratna 55 e aeroflotom i onda *lokal* za Kaljin....gde mi nismo isle ali smo se spajtali sa ljudima koji su dosli odande sa time da su jeftino dosli.....naravno sve je to po toj ceni kupljemo mnogo ranije.....ovo su cene za putovanje u februaru.....kupljene u decembru 2015...