Jump to content

Jat - promocija za 25 destinacija, karte od 99 evra (prodaja od 17-31 januara)

Featured Replies

• Author

Od 99 evra

Beč

Od 103 evra

Dizeldorf, Dubrovnik, Istambul, Ohrid, Podgorica, Sarajevo, Skoplje, Solun, Štutgart, Tivat

Od 133 evra

Atina, Berlin, Brisel, Cirih, Frankfurt, Geteborg, Kopehagen, Milano, Rim, Stokholm

Od 163 evra

Amsterdam, London, Pariz

Cena se odnosi na povratno putovanje sa uračunatim taksama.

Za putovanja od 1. februara do 1. jula 2012. godine. Akcija ne uključuje putovanja u vreme uskršnjih praznika, kao i povratne letove iz Evrope od 20. juna.

Period prodaje od 16. januara do 31. januara 2012. godine

Prikazane cene se odnose na kupovinu karata na Internetu: www.jat.com

Promocije su počele, i dogodilo se ono što sam se najmanje nadao, a po prvi put od kada kupujem karte kod Jata.

5. januara sam kupio karte za Istanbul, sa polaskom u februaru, i cena im je bila oko 170 evra. Sada je cena za iste datume nešto malo preko 110!? Pretpostavljam da ne mogu ništa da radim u ovoj situaciji, ali za svaki slučaj da pitam - da li imam pravo da zatražim neki povraćaj ili umanjenje za buduće letove? Da podsetim samo da je Jat imao promocije i u Septembru i Oktobru koje su kačile februar i mart mesec ako se ne varam, a tada cene karata nisu bile ovoliko niske.

Naravno da sad ne mozes da zamenis vec kupljene karte za one po nizoj ceni, niti mozes da dobijes umanjenje za buduce letove. Ne znam kako ti to uopste palo na pamet :D

Ih, nadao sam se da ćeš me obradovati nekom poveljom o Pravima čoveka, putnicima, crnom magijom... po drugi put danas pišem - šteta... Ne umem da vam opišem koliko mi je loš trip. 3 karte, mogao sam još jednu da kupim za tu razliku...

Proveravao sam datume, datumi koji meni odgovaraju (osobi kojoj kupujem) su uvek oko 205 ili više. Znao sam za promocije Turkiša ;)

• 2 weeks later...

Ma, ljudi moji, mislio sam najpozitivnije.

Stalno drvlje i kamenje na JAT, a kao što vidite rade svoj posao odlično.

Prosle nedelje sam dosla JATOM - Beograd Milano (hvatala promociju septembarsku za 108 eura povratna) i samo da kazem, JATOM nikad vise...Mislila sam da cu okretati pedale....Hvala za promocije ali...

Mislio sam zato sto su malo dalje sleteli :) dobar je jat, steta sto nema vise cokoladizirane sljive :/

Prosle nedelje sam dosla JATOM - Beograd Milano (hvatala promociju septembarsku za 108 eura povratna) i samo da kazem, JATOM nikad vise...Mislila sam da cu okretati pedale....Hvala za promocije ali...

Što šta se desilo?

sve se treslo kao u da samu srpskom vozu, nemam nista protiv ni matorih stjuardesa i stjuarda ni protiv mini mini sendvica koji je u stvari hleb sa parcetom kackavalja ne smeta mi ni to sto nije ni najcistije, ali sletanje i uzletanje se i te kako oseti...bio je vedar dan bez vetra...

Isto iskustvo sam imao i na jednom Lufthansinom letu + jako je zujalo pri uzletanju, pomislio sam kako je to TO. Izdržaće još ovu godinu. Nemoj da brineš :)

Isto iskustvo sam imao i na jednom Lufthansinom letu + jako je zujalo pri uzletanju,

Airbus? ;)

imala sam i ja jednom isto sa luftikom, ali meni je identican bio let jatom i u povratku i odlasku tako da....

A pa dobro, vidiš ja sam baš relativno često letim, i sećam se da mi je jedini let koji je bio malo diskutabilniji je bio za Tiranu pre 5 godina, tad se ATR malo zatresao, mada sa Boeingom nisam imao problem :)

A to zujanje :) E pa sad, i avion ima motor :) Čak na ovim 737-300kama što ima jat piše Quiet :) Pa vi zamislite kako se čula tipa 707ca, ili DC9 :=)

Ne znam sad, letim cetiri pet puta godisnje tako da nije bas da ne znam kako to izgleda

hehehe... ne sekiraj se. Ovde je jak JATov lobi. Davno sam pisala da su mi sletanje na Seremetjevo i Tivat dva horor dogadjaja kojih se uvek nerado secam ali su me ljudi ovde ubedili da se to desava svima. Medjutim, za skoro 90 poletanja-sletanja u prethodne 4 godine takav divan zvuk, takvo tresenje kada krene nizbrdo, takvo zujanje kada otvori one flapsove ili kako god... o da....takva ljubaznost u kabini...

ne znam, imam toliku odbojnost da letim npr Turkishem za 10e vise u Istambul samo da bih izbegla JAT. Imam neke crne misli i tako je... Daleko od toga da im ne zelim oporavak i podmladjivanje flote i kadra. Onda cemo opet biti drugari...