Jump to content

Jat - promocija za 25 destinacija, karte od 99 evra (prodaja od 17-31 januara)

Featured Replies

20. februara, karte za 12. mart su bile ovakve kakve sam naveo ili vise. Provereno kod Lufthanse, Austrian Airwaysa, Swiss Aira, LOTa, Aeroflota, JATa, a Montenegro je toliko skup bio da sam odmah iskljucio stranicu. Sad vidim i ja da za 20. mart ima takvih cena, ali nije bilo kad smo mi kupovali. A evo sad gledam, cene su cak i sad jeftinije nego kad smo ih mi kupili! Ja ne znam, jel i JAT funkcionise kao low-cost pa mu se cene menjaju iz sekunde u sekundu ili je nesto drugo. A onda kad vidite tu cenu na netu, nazovete poslovnicu u Novom Sadu, on kaze da nije ta nego 35e skuplja :x

Montenegro nije 169e, samo pise tako na prvoj stranici, ali je zapravo 475,27e! (18-25.mart)

Ako kazes da si vec proverio sve cene tad kad si kupovao, onda, sta da kazem, nisi imao srece.

JAT funkcionise kao i svaka druga kompanija koja nudi karte na promociji. Samo odredjen broj karata je po promo ceni, kad ih prodaju, cena se menja, to je to. To nije nikakav low-cost nacin funkcionisanja, vec uobicajen postupak svih aviokompanija.

I jos jednom da ponovim, sve promo cene kod JATa vaze samo za kupovinu karata putem njihovog sajta, u poslovnicama su karte skuplje.

mozda se desilo i to da je neko rezervisao dve ili vise karata i ond odustao od putovanja pa su karte opet bile dostupne.

Samo da javim for the record:

Uspeo sam da stopiram povratnu kartu za Cirih sto sam naveo u prethodnim postovima. Natrag sam dobio 6000 din - navodno mogu da vrate taxe koje su oko 10.000 din, medjutim JAT u takim slucajevima lupa neke penale pa mi je umanjeno za 4000.

Jbg bolje ista nego nista.  :102:

• 1 month later...

Tražim savet,treba mi karta iz Rima za Beograd 08.07 posle podne i preko Alitalije je 98e,a preko JAT-a 84e u jednom smeru.Kada je najpovoljnije da kupim karte?Nečeka mi se dan dva za Wizz jer se troškovi uvećavaju.. :D

Skoro da neces naci nista jeftinije ako trazis direktni let, a i sama znas da preko "zvanicnih" avioprevoznika skoro da i nema razlike u ceni u jednom smeru ili povratna. s obzirom da nemas wizz za taj dan, a znajuci tebe i tvoj prtljag, jos ti je JAT i najbolja solucija.

Npr.pre mesec dana karta Alitalijom je bila 63e,a neznam dali da uzmem preko Jata i da li će cena karte ići na gore  :-\

U svakom slučaju hekata hvala na savetu :)

• 9 months later...

Jat je otkazao let Milano-Beograd 20. 1. i sada treba da gledam kako da se vratim u Srbiju.  :bang: Definitivno poslednji put da sam kupio neku njihovu kartu. Ali jedino sam tako za taj datum uspeo da nadjem kombinaciju letova, easyjet do Milana, pa JAT do Beograda i eto sta je bilo...  :psuje:

Hvala, nije problem da zovem ali jedino oni lete od Milana do Beograda, a ja moram pre ponedeljka da se vratim tako da sam u problemu...

Hvala, nije problem da zovem ali jedino oni lete od Milana do Beograda, a ja moram pre ponedeljka da se vratim tako da sam u problemu...

Pa ima kompanija koje lete od Milana do Beograda sa jednim presedanjem.

Ili nekom drugom kompanijom do Jat-ove destinacije.

Ja obicno pogledam sta sve ima i sta meni odgovaram pa im to i predlozim ;umesto da cekam da otkriju oni.

:D

Jat Airways bez ikakve najave, kako je to i uobičajeno za srpskog nacionalnog avioprevoznika, ukida direktnu liniju Beograd - Brisel, od 18. januara.

Ukidanje linije do Brisela od 18. januara nije sprečilo Jat da Brisel uvrsti u svoju najnoviju promotivnu akciju koja je od danas aktuelna, a prema kojoj se do Brisela nude karte po ceni od 149 evra, za putovanja od 21. januara. U call centru Jata su nam rekli da ova cena ne važi za letove do Brisela preko Amsterdama. Oni su nam rekli i da će direktan let do Brisela biti vraćen od letnjeg reda letenja.

Cekao sam da pocne promocija da bih kao navodno kupio jeftiniju kartu za Pariz (za pocetak februara), i danas skontam da je redovna karta Lufthansa/Swiss za 30€ evra jeftinija od ove Jatove promotivne (170€) iako je let za dve nedelje.. :)

Jat je izgleda u velikim problemima. Svega 7 aviona je trenutno operativno, a ima i najava da ce se najmanje jedan poslati na rezanje. Operativni su 2 atr i 5 737-ce.

:D

Jat Airways bez ikakve najave, kako je to i uobičajeno za srpskog nacionalnog avioprevoznika, ukida direktnu liniju Beograd - Brisel, od 18. januara.

Ukidanje linije do Brisela od 18. januara nije sprečilo Jat da Brisel uvrsti u svoju najnoviju promotivnu akciju koja je od danas aktuelna, a prema kojoj se do Brisela nude karte po ceni od 149 evra, za putovanja od 21. januara. U call centru Jata su nam rekli da ova cena ne važi za letove do Brisela preko Amsterdama. Oni su nam rekli i da će direktan let do Brisela biti vraćen od letnjeg reda letenja.

Da li je airOne ukinuo liniju bez najave? Ne.

Da li je airBaltic ukinuo liniju bez najave? Ne.

Da li je aerosvit ukinuo liniju bez najave? Ne.

itd. itd... Nema potrebe za "kako je uobičajeno".. Nisam ja fan Jat airwaysa ali ne treba uvek gledati ono najgore samo. Inače, postoje neke indicije da će Jat iznajmiti 2atr-a, 2 a319 i 2 a320 za letnju sezonu... Doduše odakle im pare ne znam, al ako to urade svaka im čast.

Ne znam, ali je jat srpski nacionalni avio prevoznik sto tri pomenuta nisu. Tako da i nije neko merilo.

Samo da vas upozorim da ne kupujete Jat za Brisel, danas su me obavestili da su mi otkazani letovi za i iz Brisela !!!

• 2 weeks later...

Samo da vas upozorim da ne kupujete Jat za Brisel, danas su me obavestili da su mi otkazani letovi za i iz Brisela !!!

Da, zbog nedostatka aviona jat ukida do letnje sezone letove za Brisel, tako da će sad leteti BEG-AMS, a codeshare-ovaće let sa KLMom AMS-BRU