Jump to content

Featured Replies

Posted

poz drugari,

trebam da idem za Prag sredinom septembra,ali me zanima kako je najpovoljnije doci do tamo.

Inache, u slovackoj ambasadi su mi rekli da tranzitna viza kosta 42 EURA, sto me navelo na razmisljanje za putovati preko Austrije.

Bila bih vam vrlo zahvalna ukoliko bi mi dali svoje savete.

pozdravchic

Nazalost i ja imam slican problem sa Slovackom, a hteo sam putovati u Poljsku, pa sad razmisljam da ih zaobidjem preko Ukrajine, ali i tamo treba viza,barem se nadam da je jeftinija, ali to je druga prica. Sto se tice Austrije, potrebna je takodje viza, ali koja se mnogo teze dobija. E sad ne znam koja je situacija sa tranzitom... do Ceske. vrlo zanimljivo pitanje, ajde kad se raspitas, javi na forum ili private.

CAOS !

draga da bi ushla u austriju treba ti jedan fini shengen... a kako cesh da ga dobijesh bez milion papira i gluposti... stvarno ne znam...

a da probash madjarska ukrajina poljska ceska

raspitaj se o toj turi

inace nashla sam jedan jako dobar sajt za pronalazenje vozova po celoj evropi

www.bahn.de

mozesh pronaci bilo koji voz samo postoji caka treba da znash imena gradova na nemackom... naprimer lavov (L'viv) odakle ja pocinjem svoje puteshestvije za belorusiju i rusiju je na nemackom lemberg...

polako...

pozdrav

M

• 2 weeks later...

mislim da ces morati da izvadis slovacku vizu, druge nema na zalost. prevoz moze da bude mini busom i karat je veoma povoljna, a prevoz preko Austrije u tom aranzmanu ne postoji, nego se klackas sa nasim prevoznicima.......